Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste ferieboliger i Costa Dorada

Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke sandstande, krystalklart vand og dejlige restauranter. Desuden ligger Costa Dorada tæt på den europæiske metropol Barcelona, som har et rigt kultur- og byliv.

De bedste ferieboliger i Costa Dorada
Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke sandstande, krystalklart vand og dejlige restauranter. Desuden ligger Costa Dorada tæt på den europæiske metropol Barcelona, som har et rigt kultur- og byliv.

Ferielejligheder i Costa Dorada

Læs mere om Costa Dorada

Ferie på Costa Dorada
Costa Dorada ligger ud til Middelhavet og byder på sandstrande med det fineste sand, små hyggelige badestrande og oplevelser for hele familien. Costa Dorada har omkring 92 kilometers kyststrækning syd for Barcelona. Dansk Bilferie har forskellige ferieboliger i området, som kan leve op til dine ønsker og behov for din kommende ferie.

Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343. Her kan du få gode tips og råd, så du ender med den feriebolig du drømmer om.

Hvorfor feriebolig i Costa Dorada?

Costa Dorada er en af Dansk Bilferies mest populære destinationer i Spanien, og der er også mange gode grunde til at vælge Costa Dorada som dit næste rejsemål.

  • Smukke finkornede sandstrande
  • Rig historie og arkitektur
  • Mange udflugtsmuligheder til eksempelvis Barcelona og Tarragona
  • Gode faciliteter til hele familien
  • Smuk natur Populær ferielejlighed i Costa Dorada

Costa Dorada ligger på den spanske østkyst lige ned til Middelhavet, med et bjergrigt landskab i baghaven og lige syd for den livlige storby Barcelona. Med en feriebolig i dette område sikrer du dig en ferie med sol, strand, vand og masser af andre spændende oplevelser. Find den feriebolig der passer bedst til dig og din families behov, så I sikrer jer at skabe jeres drømmeferie til sydens sol og sommer.

Feriepark Complex Tamarindos
Dette er et fantastisk feriekompleks tæt ved smukke sandstrande. Her er der to store swimmingpools omgivet af palmetræer. Ferieparken ligger tæt ved den smukke by València, som er et yndet udflugtsmål for familier.

Smukke byer i området

Costa Dorada byder på utallige interessante byer og udflugtsmuligheder. Det smukke område har blandt andet været inspirationskilde for kunstnere som Picasso, Miró og Casals, og det er der bestemt en grund til.

Salou er blevet et af turistmekkaerne langs Costa Dorada. Udover de fantastiske strande i området, er selve byen bestemt også et besøg værd. Her kan du opleve hyggelige små gader, et spændende natte- og restaurantliv og smuk arkitektur.

Tarragona er en smuk by. Den gamle bydel er blevet udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO, og det er absolut et must-see på din ferie på Costa Dorada. Byen byder i det hele taget på masser af spændende historiske bygninger og arkitektur.

Reus er arkitekten Gaudís fødeby og et at Cataloniens mest kulturaktive byer. Her er der rig mulighed for at besøge de mange spændende butikker og få et indblik i Gaudís liv.

Vilde forlystelser og historiske bygninger

Underholdning til store og små
På Costa Dorada kan du finde underholdning til enhver smag. Besøg fen af de mest ekstraordinære forlystelsesparker i Europa, Port Aventura Park. Parken besøges hvert år af omkring 4 millioner mennesker. Her kan du og hele familien sagtens bruge en eller flere dage i både temapark og vandland. Parken er inddelt i flere verdensområder, du kan både opleve Kina, Polysesien og meget andet inden for parkens mure.

Tid til fordybelse
Costa Dorada byder også på adskillige historiske bygninger og arkitektoniske mesterværker. Besøg Sant Creus klosteret som dateres tilbage til det 12. århundrede. I Tarragona kan du også finde Pont de les Ferreres, også kendt som Djævlens Bro, da man mente det var djævlen der havde bygget den efter at have tabt et væddemål til en smuk kvinde, som havde satset sin sjæl. Broen var oprindeligt 25 km lang, men nu står kun 217 meter tilbage.