Kan vi hjælpe?
7010 4343
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Pool både ude og inde
Denne meget velholdte og børnevenlige feriepark ligger direkte ved indgangen til Bodetal, som er kaldet Tysklands version af Grand Canyon. Her er både inden- og udendørs poolområde med en panoramisk udsigt til det flotte grønne område og de betagende bjerge.
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Generelt
Sprog
Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads
Information
Faciliteter på feriestedet
Generelt
Sprog
Tysk
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Grill tilladt
Fælles grillplads

Velkommen til Feriepark Bodetal

Hvorfor vælge Bodetal?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Bodetal som destination til jeres næste ferie i Harzen. Vi har hos Dansk Bilferie samlet nogle af dem her:

  • Sjove aktiviteter for hele familien
  • Kom ned i gear i wellnessafdelingen
  • Smukke og rolige omgivelser

Læs mere om Bodetal her

Tag med hele familien på en afslappet ferie i smukke omgivelser, og nyd godt af ferieparkens brede vifte af faciliteter og aktiviteter. Ferieparken byder jer velkommen til hyggelige ferielejligheder, der er med til at danne rammen om en ferie i jeres helt eget tempo.
Find og book jeres ferielejlighed online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Poolområde og wellness

Bodetal byder jer velkommen til et skønt udendørs poolområde, hvor der er plads til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Her er desuden en børnepool, som uden tvivl vil være et hit for de mindste vandhunde. I wellnessafdelingen finder I en indendørs pool med panoramisk udsigt over naturen og med liggestole til rådighed. I kan desuden koble af i spabadet, stresse helt af med en gang massage eller få diverse krops- og ansigtsbehandlinger, der vil give jer fornyet energi.

Spise- og indkøbsmuligheder

Hos ferieparkens hyggelige restaurant kan I nyde et smagfuldt måltid, når sulten melder sig i løbet af dagen. Her kan I desuden starte dagen med en god gang morgenmad, og hvis I ønsker det, kan I tilkøbe halvpension på jeres ferie og få både morgenmad og aftensmad i Villa Hubertus.

Aktiviteter

Kombiner en afslappet ferie med sjove aktiviteter såsom volleyball og bordtennis. I kan desuden udforske den omkringliggende natur på cykler, som kan lejes ved ferieparken. Blot 400 meter fra Bodetal har I mulighed for at spille tennis og minigolf, klatre i skove, tage på vandreture eller opleve det smukke område på hesteryg. I ferieparkens reception står personalet klar til at give jer yderligere oplysninger om diverse aktiviteter i området.

I nærheden

Blot 400 meter fra ferieparken finder I den skønne by Thale, som bl.a. byder på et dejligt supermarked, gode restauranter, et shoppingcenter, et turistkontor, en bank med hæveautomat, et sygehus og en togstation. I har derfor en masse muligheder lige i nærheden.