Kan vi hjælpe?
7010 4343

Oplev nytår på ski

Tag familien med på skiferie til Sverige, Norge eller Østrig og få den bedste start på det nye år!

Hop ind i nytåret på ski

Hold nytår blandt fjelde eller bjerge og bestil skiferie til uge 1 i Sverige, Norge eller Østrig hos Dansk Bilferie. Så kan I stå på ski om dagen og samle appetit til et storslået måltid, inden I skal ud og se det vilde og flotte fyrværkeri lyse på himmel og sneen op. Læs mere

Oplev nytår på ski

Fejr nytåret på ski

Kom godt ind i det nye år med ski under fødderne. I får frisk luft, smukke omgivelser og samvær med familien. Det er den perfekte ferie til at stresse af efter julemåneden. Nytårsski er både for hele familien med ekstra aktiviteter, til vennerne der vil på afterski og til parret som vil nyde en skøn middag i fantastiske rammer.

Et nyt år der passer til jer

Nytårsskiferie er til alle, uanset om I skal lære at stå på ski eller er erfarne skiløbere. Der er præcis en skiferie til dig, om det skal være med dansk skiskole, luksus spa og wellness samt halv- eller helpension. Skiferie i januar betyder ekstra gode priser, færre mennesker på pisterne og nyfalden sne.  

Nytårsski i Sverige eller Norge

Nyd skiferien nytårsaften med familien i idylliske rammer. Sverige og Norge kan fejre nytår i sneen, som er en magisk oplevelse, der lyser fyrværkeriet ekstra op. I kan nyde det hele i en hyggelig hytte oppe i fjeldene og stå på ski helt frem til sidst på eftermiddagen. Hvis du er morgenfrisk, får du stort set pisterne for dig selv den næste dag, så du kan løbe på ski dagen lang i det nye år.  

Festligt nytår i i Alperne

I De Østrigske Alper er der større sandsynlighed for klar himmel nytårsaften, så I kan nyde fyrværkeriet fuldt ud! Ligeledes er der rigtig god afterski, og her bliver nytåret fejret med et brag.
Mange af hotellerne sørger for en lækker nytårsmenu og popper champagne med skigæsterne. Hvis du kan komme op 1. nytårsdag, er skiløbet helt fantastisk!  

Kom afsted på nytårsski

Til Norden med færge, tog eller fly
Vælger I at tage på nytårsski nordpå, kan I bytte køreturen ud med en flyrejse med transfer til skidestinationen. Så kan I nyde resten af julen hjemme og herefter hurtigt komme på skiferie.
En anden hyggelig mulighed er at tage toget til Åre eller Vemdalen. Så kommer I veludhvilede frem og kan nyde skiferien allerede fra den første dag. Læs mere om toget til Åre og Vemdalen

Kør-selv på skiferie til Europa

I kan tage bilen både nord- og sydpå. På kør-selv skiferie får I mange fordele, hvor I lige kan tage bilen i supermarkedet og dermed får den største fleksibilitet. Det er særligt foretrukket blandt børnefamilier, og I sætter farten helt selv. Læs generelt om kør-selv skiferie her