Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Testfamilien.dk tester luksuscamping til Camping Park Albatros

5. november 2019

I sommeren 2017 testede testfamilien.dk vores luksuscamping i Italien. Jelena og familien blev sendt afsted på campingferie, og det var bestemt et hit hos hele familien!

I kan læse med og blive inspireret her på siden

Jelena og hendes familie var testfamilie og skulle prøve campingferie for første gang. De belv indlogeret på campingpladsen Camping Park Albatros, og boede i et Lounge Deluxe Mobilhome fra Gustocamp i 7 dage. Mobilhome Lounge Deluxe har to soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge samt køjeseng, et opholdsrum m. tv, et køkken, to toiletter samt et bad, en stor terrasse med tilhørende grill.

Om indlogeringen skriver Jelena "Det var utrolig dejligt, at der var flere rum, så ungerne kunne sove i deres eget værelse, så de voksne kunne sidde og nyde et glas vin i opholdsrummet. Terassen nød vi også godt af".

Familien var afsted i perioden fra d. 22. til 29. maj og de benyttede både pladsens mange aktiviteter og faciliteter, samt tog de på udflugter til spændende byer og attraktioner. Matilde på 11 år var særligt begejstret for klatrebanen på legepladsen og fik lokket både far og lillebror Philip på knap 5 år til at prøve den sammen med hende. Samt brugte de dagen ved poolkomplekset, hvor de legede og plaskede rundt på vandrutsjebanerne.

Én af dagene tog familien til den nærliggende strand samt var familien på adskillige ture rundt i Toscana. Den ene dag tog familien til Pisa, ca. 1.5 times kørsel fra Camping Park Albatros, og den anden dag tog de til bjergbyen Siena, og derfra til Firenze, ca. 2 timer fra campingpladsen.

Aftensmaden blev nydt på campingpladsens egen restaurant, Da Alfredo, og familien vendte tilbage flere dage i træk da både maden var god og personalet meget venligt. I anmeldelsen skriver Jelena bl.a.:

"Vi var især begejstrede for deres stegte kartofler og den møreste lammeret. Vi lavede dog også selv mad nogle af dagene, da supermarkedet på pladsen inkl. bager- og delikatesseafdeling havde et stort udvalg af lækre varer til rimelige priser. Køkkenet i vores mobilhome var fuldt udstyret på nær en konventionel ovn, så det var nemt at tilberede frokost ”hjemme”, hvor supermarkedet og restauranten havde siestalukket".

På camping Park Albatros findes der også en buffetrestaurant ved poolområdet, som serverer frokostbuffet i højsæsonen, samt to frokostbarer som serverer snacks, fastfood og lette retter i løbet af dagen, hvis man ikke selv ønsker at lave frokost.

Familien havde en fantastisk dejlig ferie, og Jelena skriver at de meget gerne vil vende tilbage igen. Om kvaliteten af campingpladsen skriver Jelena:

"MEGET GOD. Campingpladsen ER en lækker campingplads med mange muligheder, og vores mobilhome var fantastisk til prisen. Desuden gør beliggenheden med de udflugtsmuligheder, der er, Camping Park Albatros til noget helt specielt".


Du kan læse deres anmeldelse af Camping Park Albatros og blive klogere på, om luksuscamping passer til din families sommerferieønsker. Læs anmeldelsen af Camping Park Albatros her.

Se udvalget af populære campingpladser i Italien her og find jeres favorit. Lyder Camping Park Albatros som noget for jer, så kan I se mere om campingpladsen, Camping Park Albatros i Italien her.