Kan vi hjælpe?
7010 4343

Camping - den sjoveste familieferie!

På Dansk Bilferie finder du mere end 700 af Europas allerbedste campingpladser. Vi tilbyder Danmarks største udvalg af lækre mobilhomes, telte, lodgetelte og campingvogne på alle de bedste campingpladser i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien.

Forbooking 2021

Du er førstevælger! Få sikret jeres favoritplads til næste sommer - med rabat!
Betal kun 500,- her og nu, og få gratis ændring og annullering helt frem til 01.12.2020

Søg på kort

Se vores store udvalg af mere end 600 lækre campingpladser i hele Sydeuropa.
Se campingpladsernes beliggenhed på kortet og find din favorit!

Top 3 campingpladser

Dansk Bilferie tilbyder mere end 600 af Europas bedste campingpladser, men særligt 3 pladser hitter år efter år blandt danske børnefamilier. Se de 3 campingpladser nedenfor eller se hele udvalget her.

Camping Union Lido
Se pladsen her
Camping Lanterna
Se pladsen her
Camping Bella Italia
Se pladsen her

"Følg os" eller se hvad andre siger

Følg og like os på Facebook, Instagram eller se hvad andre siger om Dansk Bilferie på Trustpilot. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som er fyldt med nyheder, go'e tilbud, konkurrencer mm. Tilmeld dig nemt her på siden.


Få de go'e tilbud først

Tilmeld dig og få de bedste tilbud og nyheder først via vores nyhedsbrev

"Like os" på Facebook

Følg os på Facebook! Så er du hele tiden opdateret og kan følge med live

Se hvad andre siger

Campingekspert gennem 25 år

Dansk Bilferie har kendskab og stort udvalg

Dansk Bilferie har netop fejret 25 års jubilæum, og i dag er vi førende på markedet inden for kør-selv luksuscamping til bl.a. Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien. 25 års erfaring gør, at vi kan tilbyde det største antal campingpladser og bedste udvalg af campingboliger, så I kan finde lige dén bolig og campingplads, der passer til jer.

Når I bestiller camping hos Dansk Bilferie, skal I ikke bekymre jer om noget som helst. Vi arrangerer jeres indkvartering og hjælper jer med vejbeskrivelse til jeres ønskede destination. Vi er desuden behjælpelige med bestilling af overnatning eller færgebillet undervejs og rejseforsikring, og vores samarbejdspartnere er førende inden for camping i Europa. I er dermed sikret høj kvalitet, og I får også 100% prisgaranti på alle campingferier, hvilket betyder, at I er sikret markedets laveste priser. Dansk Bilferie er også medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejseankenævn, og alt dette til sammen, ser vi som et kvalitetsstempel! 

Mere end 600 campingpladser

Vi tilbyder et bredt udvalg af Europas allerbedste campingpladser med mere end 600 pladser rundt omkring i Europas dejligste ferieområder. Ønsker I at opleve nogle af Europas bedste og mest populære campingpladser, som også børnene vil nyde? Så er I kommet til det rette sted! 

Dansk Bilferie har det største udvalg af komfortable mobilhomes, moderne luksustelte, hyggelige bungalowtelte og traditionelle campingvogne, så I med garanti kan finde lige netop den bolig, der egner sig til jer.

Dansk Bilferies 10 bedste campingpladser

Ønsker I at opleve nogle af Europas bedste og mest populære campingpladser, som med garanti hitter hos børnene? Så har vi her samlet de absolut bedste campingpladser i Sydeuropa. Campingpladserne tilbyder alle moderne boliger og fantastiske faciliteter samt mulighed for at udforske de spændende og interessante, nærliggende områder.

Vores top 10 over bedste og mest populære campingpladser i Europa:


Tag til Italien eller Kroatien, og oplev hvorfor netop disse pladser er så populære!

Campingferie er den ultimative familieferie

Campingferie er den sjoveste og hyggeligste familieferie, og vil med garanti være en succes, for på en campingplads kan alle i familien tilbringe feriedagene nøjagtig, som de har lyst til. Her er rig mulighed for optimal afslapning i naturskønne omgivelser, sjov underholdning og miniklubber for familiens mindste eller fuld fart fremad med de mange aktiviteter og udflugter på campingpladserne. 

I vil med sikkerhed kunne finde en campingplads, der er velegnet til jer og den campingferie, I drømmer om.

Camping Europa er børneferie, når det er bedst

En campingferie vil helt sikkert overgå børnenes vildeste fantasier. På mange af vores campingpladser har vores udbydere nemlig børneklubber, der arrangerer sjov og ballade for børn i forskellige aldersgrupper, og de professionelle underholdningsteams vil sørge for, at børnene hurtigt finder nye venner. Tal med en af vores erfarne rejsekonsulenter om den helt rigtige campingplads for jeres familie. Vi har f.eks. et udvalg af campingpladser, der egner sig fortrinligt til en ferie med teenagere, mens vi vil anbefale en anden type plads til familier med meget små børn.

Aktiviteter for hele familien

Ønsker I at være aktive på ferien, er camping den perfekte ferieform. Vælg en campingplads med masser af aktiviteter eller tæt beliggenhed til naturskønne omgivelser, så I kan begive jer ud på lange vandreture og udforske naturen. Dansk Bilferie har et stort udvalg af campingpladser med en bred vifte af aktiviteter, underholdning for alle aldre, inden- og udendørs legepladser og miniklub for børnene, hvor der arrangeres kreative aktiviteter i fællesskab med andre jævnaldrende. 

Vi garanterer, at der findes en campingplads, der passer til netop jeres ønsker og behov. 

Afslapning og velvære på ferien

Er du mere til ren afslapning på ferien, eller ønsker du bare at koble lidt af efter en dag med en masse aktiviteter, svømmeture eller leg med børnene, tilbyder vi også campingpladser, som har lækre spafaciliteter. Her er det velvære, der er i fokus med mulighed for massage, afslapning i jacuzzi eller sauna samt alverdens skønhedsbehandlinger. Læn dig tilbage og nyd ferieroen... 

Campingferie som luksusferie

Camping er kommet langt siden 1960'erne, hvor det første gang begyndte at blive populært blandt danskerne. Dengang var camping blot et lille telt man slog op uden for byen, også håbede man på det ikke begyndte at regne. 

I dag er camping gået hen og blevet til en luksus og derfor tilbyder Dansk Bilferie naturligvis også alle de bedste og mest populære campingpladser, som byder på alt lige fra jacuzzi, kæmpe vandlande med store poolområder og vandrutsjebaner, familievenlig atmosfære, børneklubber og lækre lokale specialiteter.

Vi kender campingpladserne

Dansk Bilferies dygtige ferierådgivere rejser hvert år Europa tyndt for at besøge og godkende de enkelte campingpladser og -boliger. Det betyder, at vi derfor kan give dig en både personlig og professionel rådgivning om din og familiens næste campingferie. Vi rådgiver og tipper også gerne om gode udflugtsmuligheder og seværdigheder i området omkring dén campingplads, I har valgt.

Dansk Bilferies kundeservice

Har du spørgsmål til de enkelte campingpladser eller -boliger, sidder Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere klar til at rådgive dig om din næste ferie. Bestil den sjoveste familieferie nemt og hurtigt direkte her på hjemmesiden eller kontakt os på tlf. 7010 4343 i kontorets åbningstider. 

Vi glæder os til at høre fra dig!