Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Ferieboliger i De Franske Alper
Med en feriebolig i De Franske Alper kan du nyde den storslåede natur alle vegne. Området tilbyder smukke sneklædte bjerge, blå søer, strømmende vandfald, store skove og bugtende floder. Her er der rig mulighed for vandreture i det fri. Læs mere

Ferieboliger i De Franske Alper

Læs mere om De Franske Alper

Ferie i De Franske Alper
De Franske Alper er et storslået naturområde. Her er der både mulighed for at gå lange ture langs de smukke søer eller vandre op i de betagende bjerge. Du kan også cykle på nogle af de berømte veje fra Tour de France og stå på ski året rundt på de omkringliggende gletsjere.

Book din ferie her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde frem til din drømme feriebolig.

Hvorfor feriebolig i De Franske Alper?

Dansk Bilferie tilbyder de perfekte omstændigheder til at skabe din drømmeferie, og der er mange gode grunde til netop at vælge De Franske Alper som din næste feriedestination.

  • Storslået natur
  • Mange sjove aktiviteter
  • Skønne ferieboliger med gode faciliteter
  • Flotte slotte og hyggelige byer

Populære ferieboliger i De Franske Alper

Feriepark Domaine L'Ecrin du Lac ligger smukt ved Serre-Ponço søen. Her er der rig mulighed for en afslappende og uforglemmelig ferie. Hyg dig i ferieparkens lækre pool, eller brug dagen på at fiske eller sejle i den store sø. Den smukke omkringliggende natur er også oplagt til at tage på cykelture eller vandreture i. 

Feriepark Hameau de Flaine har en pragtfuld udsigt ud over Haute Savoie bjergene i De Franske Alper. Ferieparken har en skøn swimmingpool hvor du kan lege og slappe af, der er også en dejlig solterrasse med masser af plads til solbadning. I nærområdet er der også mulighed for riverrafting og kanosejlads.

Hyggelige byer

Chamonix er en smuk alpeby og en af de mest populære turistbyer i området, både sommer og vinter. Her er der et væld af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Du kan besøge en Adventure Park hvor du kan komme op og klatre i trætoppene, du kan prøve waterrafting og meget andet. Ud over den fantastiske natur har byen i sig selv også meget at byde på. Her er der spændende museer og gallerier, slap af i en af de mange spamuligheder, spis på en af de skønne restauranter eller gå gennem de hyggelige gader og oplev byens summende atmosfære.

Annecy er også en utrolig smuk by i det franske alpelandskab. Med den storslåede natur lige rundt om hjørnet, er der naturligvis mulighed for et væld af forskellige udendørs aktiviteter. Men byen er også fyldt med spændende kunst og kultur, museer og gamle slotte. Gå også en tur gennem den gamle bydel, hvor de mange kanaler flyder gennem gaderne med klart vand direkte fra den nærliggende sø og får byen til at ligne Alpernes Venedig.

Naturoplevelser

Til fods og på cykel
Områderne Savoie og Haute Savoie indeholder adskillige markerede vandreruter til alle nivauer, og disse område er oplagt at udfordre til fods så du kan komme helt tæt på naturen og besøge netop de områder du finder interessante. De Franske Alper har naturligvis også mange cykelruter, både til mountainbikes og racercykler. Prøv nogle af de legendariske cykelruter som du har set i Tour de France eller cykel gennem de smukke dale og nyd stilheden og den friske luft.

Ski og klatring - både sommer og vinter
I De Franske Alper er der flere forskellige gletsjere hvor sneen bliver liggende året rundt. Her er det derfor muligt at prøve at stå på ski og snowboard - også om sommeren. Så hvorfor ikke spænde skiene på i sommermånederne og hold din skistil ved lige året rundt. Med de store bjerge og dramatiske klipper i området, er der også masser af klatremuligheder. Både i adventure parker hvor I kan komme op i træerne, men prøv også at klatre på ægte klipper med en guide eller prøv via ferrata hvor du klatre op af bjergene ved brug af stier boltret til klipperne.