Kan vi hjælpe?
7010 4343
Udendørs pool
Opvarmet
Moderne ferieboliger i grønne og rolige omgivelser ved Canal du Midi
Côté Canal byder på familievenlig afslapning på et moderne feriested midt et grønt og roligt område nær kanalen Canal du Midi. I kan glæde jer til at nyde godt af både pool-område, wellness samt underholdning og aktiviteter for store og små. I området omkring Côté Canal, kan I gå på opdagelse eller tage på en cykeltur blandt vinmarker, slotte og historiske byer.
Udendørs pool
Opvarmet
Pool
Udendørs pool
Opvarmet
Information
Faciliteter på feriestedet
Pool
Udendørs pool
Opvarmet

Læs mere om Côté Canal

Velkommen til Côté Canal

Når I bor på Côté Canal, kan I glæde jer til at bo i velindrettede og moderne ferielejligheder i et grønt, roligt og børnevenligt område. Ferielejlighederne består alle af en kombineret stue- og spisestue, badeværelse med bruser samt terrasse med havemøbler, køkkenniche med bl.a. kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn.

Familievenligt poolområde og wellness faciliteter

På Côté Canal kan I glæde jer til en og afslappende ferie med masser plads til at boltre jer i det skønne opvarmede pool-område med separat børnebassin. Og har I blot lyst til at slappe af og nyde ferien på solterrassen, er der rig mulighed for dette fra liggestolene. Endeligt kan I også se frem til at koble helt fra, med wellness faciliteter såsom sauna og dampbad.

Aktiviteter og underholdning for store og små

Côté Canal er det perfekte feriested, hvis I søger sjov og underholdning for hele familien. Både mindre og større børn kan glæde sig til at deltage i stedets forskellige aktivitetsklubber, for både børn og teenagere. Derudover finder I også en sjov legeplads på Côté Canal, som I kan benytte jer af.

Oplev slotte, vinmarker og historiske byer

Med udgangspunkt i Côté Canal, kan I tage på opdagelse i de naturskønne omgivelser og opleve storslåede slotte, charmerende vinmarker og ikke mindst spændende historiske byer som f.eks. Carcassonne, Narbonne og Béziers, der bl.a. er kendt for sine middelalderfæstninger. I disse byer kan I også opleve hyggelige markeder, smage lokale retter på restauranterne og tage på shopping.