Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker i Gelderland
Hvis I søger blændende smukke landskaber, fascinerende kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi, så er Gelderland måske jeres næste feriedestination. Denne hollandske provins har det hele og er derfor det perfekte sted at bruge ferien sammen med hele familien. Her er der oplevelser til en hver smag. Læs mere

Ferieparker i Gelderland

Feriebolig i Gelderland

Gelderland er Hollands største provins, fyldt med spændende oplevelser og udflugter til både store og små. Uforglemmelig smuk natur, historiske byer, et utal af slotte, store herregårde og smukke floder. Dansk Bilferie byder på skønne ferieboliger i området, med de bedste faciliteter og god beliggenhed. 

Bestil din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, og få råd og vejledning til at finde præcis den feriebolig der opfylder dine ønsker.

Hvorfor ferie i Gelderland?

Gelderland har meget at byde på til hele familien, så der er flere gode grund til at vælge denne smukke hollandske provins til jeres næste feriemål.

  • Fantastisk smukke landskaber
  • Spændende historiske byer
  • Skønne ferieboliger med god beliggenhed og gode faciliteter
  • Udsøgt gastronomiSkønne ferieparker i Gelderland

Ferieboliger til en hver smag
Dansk Bilferie tilbyder altid de bedste ferieparker i området. Her sikrer I jer at jeres feriebolig er af høj kvalitet, har gode faciliteter og en god beliggenhed. Med en feriebolig i Gelderland er I også garanteret at være lige i nærheden af storslået natur, hvor der er rig mulighed for både spændende oplevelser og rolig afslapning. 

Enestående natur

Smukke naturreservater
Veluwe har flere smukke naturreservater, berømte museer, hyggelige byer, fantastiske restauranter og dejlige dyreparker. Gelderland provinsen er særlig kendt for den enestående natur der findes omkring Veluwe. Besøg De Hoge Veluwe National Park på cykel eller til fods. Her får I omkring 5.400 hektar skov, hede og sandklitter. Tag på en 4 timer lang safari gåtur og oplev områdets spændende dyreliv, eller kør gennem områdets 40 km lange cykelstier. Veluwezoom Nationalpark er bestemt også et besøg værd. Det er den ældste nationalpark i Holland og består af et rigt landskab med bakker, skove, hede og sandklitter. Det har været et beskyttet område siden 1931, og I kan frit gå på opdagelse langs de mange veje og stier i parken. I har også mulighed for at opleve Veluwezoom nationalpark til hest, på cykel eller mountainbike, så der er rig mulighed for at gøre besøget uforglemmeligt. Bliv ikke forskrækkede hvis I møder en hjort eller et vildsvin på jeres vej.