Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste ferielejligheder i Steiermark

Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området har vidunderlige omgivelser og imponerende kulturskatte. Her er der underholdning og udflugtsmuligheder for enhver. Hvad enten du er til afslapning eller aktivitet, har Steiermark noget som passer alle!

Alle de bedste ferielejligheder i Steiermark
Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området har vidunderlige omgivelser og imponerende kulturskatte. Her er der underholdning og udflugtsmuligheder for enhver. Hvad enten du er til afslapning eller aktivitet, har Steiermark noget som passer alle!

Ferieboliger i Steiermark

Læs mere om Steiermark

Steiermark er kendt for den fantastiske grønne og frodige natur, de lækre madvarer, lokalproducerede produkter og smukke traditionelle klæder. Steiermark har underholdning og seværdigheder for en hver smag og til ethvert temperament. Med en feriebolig i Steiermark kommer du ikke til at kede dig.

Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, og få råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Steiermark?

Steiermark er en smuk og frodig region i Østrig, og der er mange gode grunde til at vælge netop denne østrigske perle til din næste feriedestination.

  • Fantastisk natur
  • Spændende seværdigheder
  • Skønne gastronomiske oplevelser
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Et rigt kulturliv

Populære ferielejligheder i Steiermark

Dansk Bilferies ferieparker
Når du bestiller en feriepark gennem Dansk Bilferie sikrer du dig en feriebolig med god beliggenhed, af høj kvalitet og med gode faciliteter for hele familien. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde ferien.

Feriepark Kreischberg
Feriepark Kreischberg er en rummelig og dejlig feriepark beliggende ved Mur floden. Ferieparken har mange gode faciliteter, såsom svømmehal, golf, sauna, mountainbikes, børneklub og meget mere. Tag hele familien med hertil og få en fantastisk oplevelse i Østrig.

Aktiv ferie

Der er rig mulighed for en aktiv ferie i Steiermark. Den smukke natur ses så langt øjet rækker, og her er der et væld af muligheder og aktiviteter til din ferie. Tag på en vandretur ad Wild Waters Hiking Trail, hvor du kommer forbi rivende floder og strømme. Steiermark har også nogen af Østrigs smukkeste cykelruter, hvor sværhedsgraden og længden kan tilpasses efter dit niveau. Du kan også prøve en mountainbike tur hvis du er til lidt mere action, her kan du køre gennem skove, langs store bjerge og steder hvor der er lidt mere kuperet end på en almindelig cykelsti.

Naturens skatte

Naturen i Steiermark er overvældende smuk med hvide bjergtinder, grønne skove, blomstermarker, vandfald og meget mere. Narzissenwiese er en smuk eng nord for Bad Aussee, særligt i foråret blomstrer pinseliljen, men området er generelt kendt for de mange forskellige blomster, hvilket giver et smukt malerisk udtryk til engen. Hohlfelsen er en naturlig stenindgang, som virker højst besynderlig midt inde i den dybe skov. En sjov og anderledes oplevelse. Besøg også Teufelstenen i Fischbach Alperne eller Günster vandfaldet i Schladminger Tauern.

Spændende seværdigheder

Som de fleste områder i Østrig har Steiermark også mange smukke slotte og fantastiske bygninger. Riegersburg slottet kan ses fra flere kilometers afstand. Den 850 år gamle bygning ligger på toppen af et bjerg med storslåede udsigter ud over dale, vulkaner og skove. Alene vandreturen op til slottet er en oplevelse, her går du tre kilometer langs stenmure, adskillige vagthuse og bastioner. Slottet har også et museum og flere forskellige udstillinger. Lad området føre dig tilbage i tiden med den enorme hall, udsmykkede døre og tegn på storhed og velstand. Admont Benedictine kloster, bibliotek og museum er også en helt særlig oplevelse. Her finder du endvidere verdens største klosterbibliotek. Det er en helt unik oplevelse at vandre gennem de smukke gange, beundre de pyntede lofter og lade de endeløse rækker af bøger fascinere dig og hele familien. I vil også elske en tur med Feistritztalbahn som er et gammelt damptog der kører gennem de smukkeste landskaber. Her bliver du taget tilbage til en tid hvor livet var mere roligt og fredfyldt. En helt fantastisk oplevelse, med ro til at nyde naturen fra dit sæde.