Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Gebetsroither - bredt udvalg af boligtyper

Gebetsroither er en erfaren spiller, der tilbyder et bredt udvalg af boligtyper som bl.a. mobilhomes, luksustelte og campingvogne på nogle af de bedste campingpladser i Europa. I kan f.eks. tage til Slovenien, Ungarn, Spanien, Østrig, Frankrig, Italien eller Kroatien. Med de mange års erfaring så kan Gebetsroither helt sikkert tilbyde jer noget, uanset behov og interesser. Gebetsroither tilbyder som en af vores eneste samarbejdspartnere garanti for beliggenhed ved siden af eller over for hinanden (mod gebyr), hvis man er flere familier, der rejser sammen. Tilkøbet står på bestillingssiden, efter du har trykket "Bestil her" og tilføjes som en "Ekstra service". Bemærk, at du kan se, hvilken samarbejdspartner, der ejer boligen, ved at trykke på "Info" ud for boligen og kigge på leverandørnavnet i øverste venstre hjørne. Gebetsroithers mobilhomes hedder typisk noget med Type A, Type B, Type F, Type G, Type H, Type I osv. Campingvogne hedder typisk noget med Luxury, Type 1, Type 2 osv. Hvis du har spørgsmål til din bestilling, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os! Læs mere

Læs mere om Gebetsroither

Om Gebetsroither

I mere end 30 år har Gebetsroither tilbudt et bredt udvalg af produkter og serviceydelser til kunder med enhver smag. Alle campingpladser er nøje udvalgt til en skøn familieferie hvad end I bor i mobilhome eller campingvogn. Gebetsroither er altid på jagt efter nye, spændende destinationer! 

I har nu mulighed for at bestille næste ferie til en af Gebetsroithers campingpladser online eller I kan kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Se alle vores samarbejdspartnere her.

Her finder I Gebetsroither

Gebetsroither findes på nogle af de bedste campingpladser i Europa, og I vil med garanti finde en destination, der passer til jeres ønsker, uanset om I er til ren afslapning, sjove aktiviteter eller udforskning af naturen. I kan f.eks. besøge smukke Kroatien, unikke Italien, betagende Østrig, solrige Spanien, fantastiske Frankrig, Balatonsøen i Ungarn eller Slovenien, hvor alpernes møder Middelhavet.

Gebetsroithers boligtyper

Mobilhomes 
De klassiske mobilhomes giver jer muligheden for at nyde ferien midt i naturen. De forskellige mobilhomes er alle udstyret med moderne udstyr, skønt soveværelse med masser af skabsplads, badeværelse, køkken og en skøn terrasse.  

Caravan 
Tag med Gebetsroither på campingferie med stil, og bo i en komfortabel og rummelig campingvogn. Her får I komfur, køleskab, parasol, 2 soverum og plads til 5 personer.

Mobilhome Luxury 
Helt ideel til familier, der ønsker at bo rummeligt og funktionelt. Her får I faciliteter som opvaskemaskine, mikrobølgeovn, seperat køkken og opholdsstue, dejlige brede senge og en dejlig terrasse. 

Campingpladser med Gebetsroither

Gebetsroithers campingpladser byder på en perfekt kombination af smukke strande og fantastiske poolområder. Alle campingpladserne har en bred vifte af skønne faciliteter og aktiviteter, og I vil derfor aldrig komme til at kede jer på en campingferie med Gebetsroither. Campingpladserne har desuden en skøn beliggenhed i nogle af de mest populære områder i Europa.

Uanset om I vælger at tage til Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Ungarn eller Slovenien, vil I finde campingpladser, der passer til netop jeres behov og ønsker. I kan f.eks. opleve den unikke natur i Østrig, dase på nogle af de bedste strande i Spanien, spise en lækker, traditionel pizza i Italien eller nyde en afslappet feriestemning ved Balatonsøen i Ungarn.

Fire skønne campingpladser med Gebetsroithers boliger

Park Umag i Kroatien 
Nyd godt af det skønne poolområde og den fantastiske beliggenhed direkte til stranden. Her kommer I langt væk fra hverdagens stress og jag! Læs mere om Park Umag her.

Union Lido i Italien 
Bo på en af Italiens bedste campingpladser og nyd godt af de mange faciliteter og sjove aktiviteter, som venter jer her på campingpladsen. Her finder I et fremragende poolområde, der er helt unikt! Læs mere om Union Lido her.

Füred i Ungarn 
Bo lige ned til Balatonsøen i fantastiske omgivelser med en betagende udsigt over øen Tihany. Campingpladsen er helt ideel til børnefamilien. Læs mere om Füred her.

Cala Gogo i Spanien 
Fra campingpladsen har i adgang til en strandlagune, hvor I kan nyde det krystalklare vand. En campingferie til Cala Gogo er lig med ren badeferie fyldt med sol og varme! Læs mere om Cala Gogo her.