Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne mobilhomes i hele Europa!

Udforsk Danmarks største udvalg af flotte mobilhomes på alle de populære rejsemål i Sydeuropa med Kroatiens smukke strande, Italiens brede sandstrande samt Frankrigs charmerende byer.

Luksuriøse boliger for enhver smag!

Hold ferie i et mobilhome på luksuriøse campingpladser over hele Sydeuropa. At holde ferie i et mobilhome er den perfekte kombination af campinglivets glæder og moderne feriekomfort; et mobilhome er som et lille sommerhus. Dansk Bilferies mobilhomes er placeret på fantastiske familiecampingpladser, som sikrer hele familien en vellykket ferieoplevelse. Læs mere

Bestil mobilhomes i Europa

Alt om mobilhomes i Europa

Et moderne mobilhome har god opbevaringsplads, køkkenfaciliteter, privat bad og toilet samt havemøbler udenfor mobilhomet. Alt dette tilsammen er ingredienser, som en moderne børnefamilie værdsætter. Samtidig giver en ferie i et mobilhome jer muligheden for at komme helt tæt på Sydeuropas bedste strande, dejligste ferieområder og spændende (stor)byer.

Hvorfor skal du vælge et mobilhome?
Med et mobilhome har I både den gode stemning fra campingpladsen og moderne faciliteter. En ferie i et mobilhome er en god blanding af det hele.

  • Gode moderne faciliteter
  • Tæt på Sydeuropas strande
  • Nyd godt af campingpladsens mange aktiviteter og underholdning
  • Den autentiske campingfølelse mærkes på nært hold i et mobilhome

Alt om mobilhomes i Italien

Bestil en ferie i et mobilhome
Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for jer at finde og bestille den helt rigtige ferie i et mobilhome. Vores online bestilling er åben alle døgnets 24 timer, men I kan naturligvis også ringe på tlf. 7010 4343 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. Efter jeres bestilling sender vi jer et rejsebevis - og kort før ferien i et mobilhome, en rejsepakke indeholdende en kørselsvejledning samt tips og gode råd til ferien. I sørger selv for transporten, men så tager vi os også af resten!

Forkæl din familie
Drømmer I om lidt forkælelse, tilbyder Dansk Bilferie et stort udvalg af skønne og rummelige mobilhomes med udstyr som aircondition, terrassevarmer og/eller træterrasse. Disse mobilhomes er alle af en høj standard og rummer typisk udstyr, der ikke er en del af et standard campingsortiment. Vælger I et mobilhome fra Al Fresco eller Selectcamp, vil I endvidere kunne nyde godt af servicemindede og specielt udvalgte guider, der kræser om deres gæster for at gøre ferien i et mobilhome til en ubekymret oplevelse.

Europas campingområder

Nedenfor er listet de områder i Europa, hvor I har mulighed for at bestille et mobilhome: 

Stort udvalg af mobilhomes

Med Dansk Bilferies store udvalg af luksuriøse campingpladser og diverse mobilhomes, er der noget for enhver smag og ethvert ferieønske. Vi har et rigtigt godt samarbejde med ni af de bedste udbydere af luksuscamping i Sydeuropa og kan derfor tilbyde vores kunder meget fleksible ankomst- og afrejsedage samt mange forskellige typer af mobilhomes.

Tag eksempelvis på campingferie i Frankrig, og oplev den franske kultur, god mad og fantastiske boligforhold. Se også vores mobilhomes i Toscana eller vores mobilhomes ved Gardasøen. Måske vil du hellere tage et kig på de spændende mobilhomes i Istrien.

Et mobilhome indeholder en opholdsstue med et køkken med gasblus og køleskab, en spiseplads, soveværelser, samt et bad og toilet og kan rumme op til otte personer. Udenfor mobilhomet vil I endvidere finde havemøbler og en grill, hvis det er tilladt på campingpladsen. Flere af vores udbydere af mobilhomes tilbyder endvidere tilkøb af sengelinned, babypakker og andet udstyr, så alt er klar ved ankomst til en pragtfuld ferie i et luksus mobilhome.