Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Luksuriøse boliger for enhver smag!

Hold ferie i et mobilhome på luksuriøse campingpladser over hele Sydeuropa, og oplev den perfekte kombination af campinglivets glæder og moderne feriekomfort. Når i bor i et mobilhome på ferien, er det som at bo i et lille sommerhus, da ferieboligen både har soveværelser med senge og puder, badeværelse, toilet samt veludstyret køkken med køleskab, fryser og gasblus. Kort sagt alt en moderne familie har brug for på ferien. Dansk Bilferies mobilhomes er placeret på fantastiske campingpladser i hele Europa, som sikrer hele familien en vellykket ferieoplevelse. Læs mere

Bestil mobilhomes i Europa

Alt om mobilhomes

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi mobilhomes på intet mindre end 500 af Europas allerbedste campingpladser.

Vælger I et moderne mobilhome til campingferien, får I god opbevaringsplads, opholdsstue og køkken med gasblus og køleskab/fryser, spiseplads, soveværelser, bad, toilet samt terrasse med havemøbler. Udenfor mobilhomet finder I havemøbler og en grill, hvis det er tilladt på campingpladsen. 

Flere af vores udbydere af tilbyder tilkøb af sengelinned, babypakker og andet udstyr, så alt er klar ved ankomst til en pragtfuld ferie. Mobilhomes findes i forskellige størrelser, og de største har plads helt op til 8 personer.

Alt dette tilsammen er ingredienser, som en moderne børnefamilie værdsætter. Samtidig får I mulighed for at komme helt tæt på Sydeuropas bedste strande, dejligste ferieområder og spændende storbyer.

Hvorfor skal du vælge et mobilhome?

  • Den gode stemning fra campingpladsen
  • Moderne faciliteter
  • Tæt på Sydeuropas strande
  • Nyd godt af campingpladsens mange aktiviteter og underholdning
  • Den autentiske campingfølelse mærkes på nært hold
  • Muligheden for bare at være jer selv i familiens skød

Derfor skal I vælge et mobilhome til campingferien

Drømmer I om lidt forkælelse, tilbyder Dansk Bilferie et stort udvalg af skønne og rummelige mobilhomes med udstyr som aircondition, terrassevarmer og/eller træterrasse. Fælles for dem alle er, at de har en høj kvalitet og rummer typisk udstyr, der ikke er en del af et standard campingsortiment. 

Vælger I et mobilhome fra Al Fresco eller Selectcamp, vil I kunne nyde godt af servicemindede og specielt udvalgte guider, der kræser om deres gæster for at gøre ferien til en ubekymret oplevelse. Vil I se en liste over udbydere af mobilhomes, kan I se alle vores samarbejdspartnere her.

Er I blevet fristet til at holde en ferie i et mobilhome, har vi gjort det hurtigt, nemt og bekvemt for jer at finde og bestille den helt rigtige ferie i et mobilhome. Vores online bestilling er åben alle døgnets 24 timer, men I kan naturligvis også ringe på tlf. 7010 4343 og tale med en af vores erfarne rejsekonsulenter. 

Europas campingområder

Nedenfor er listet de mest populære områder i Europa med campingpladser, hvor I har mulighed for at bestille et mobilhome: 

Stort udvalg af mobilhomes

Med Dansk Bilferies store udvalg af luksuriøse campingpladser og diverse mobilhomes, er der noget for enhver smag og ethvert ferieønske. Vi har et rigtigt godt samarbejde med ni af de bedste udbydere af luksuscamping i Sydeuropa og kan derfor tilbyde vores kunder meget fleksible ankomst- og afrejsedage samt mange forskellige typer af mobilhomes.

Tag eksempelvis på campingferie til Italien, og oplev den italenske kultur, gode mad og fantastiske boligforhold. 

Husk, I også kan bo i hyggelige luksustelte på sommerferien i Sydeuropa.

Campingpladser med store mobilhomes

For jer der har en stor familie, er en sammenbragt familie, eller ønsker at rejse i selskab med venner, så er der et bredt udvalg af pladser i Europa, som har store mobilhomes. 

Det er muligt at bestille et mobilhome med 3 eller 4 soverum, som har plads til 7-8 personer.  Valg antal personer øverst på siden, når I søger efter jeres bolig og se alle jeres muligheder.

Hvad indeholder et stort mobilhome?
Hvis I f.eks. vælger et ophold på Camping Altominico, kan I vælge mellem mange forskellige store mobilhomes. Bo f.eks. i Mobilhome Vivaldi Riviera (B) med plads til 8 personer. Her får I et mobilhome med 3 soverum, som f.eks. passer til 6 voksne og 2 børn. Mobilhomet består af et stort opholdsrum med tilhørende køkken, et badeværelse, seperat toilet samt en stor træterrasse med havemøbler.

Vælger I Camping Bella Italia, er I garanteret meget mere end et stort mobilhome. Pladsen er en af de bedste ved Gardasøen, grundet dens store poolområde og direkte adgang til en dejlig søstrand. Desuden er det tilladt at grille på pladsen, hvilket netop kan være aktuelt for jer der rejser mange mennesker sammen. For de mindste er der flere forskellige former for underholdning, mens at de ældre børn vil synes det er rart, at pladsen har WiFi.