Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Hold ferie på Europas bedste campingpladser

Der er campingpladser til enhver smag her hos Dansk Bilferie! Uanset om I rejser som par, familie eller en flok venner, er der den rette campingplads til jer. Vi tilbyder luksuscamping, hvor I kan vælge at bo i moderne mobilhomes, hyggelige bungalows eller i fine telte. Vi har campingpladser, der har alt, hvad I kan forestille jer af faciliteter og aktiviteter samt mindre campingpladser, hvor der er plads til velvære, afslapning og kvalitetstid med dem, du rejser med. Find jeres favorit her! Læs mere

Campingpladser til enhver smag

Mere end 600 campingpladser

Hos Dansk Bilferie finder du Danmarks største udvalg af inden for camping. Med mere end 600 campingpladser rundt omkring i hele Europa vil der med sikkerhed være den perfekte campingplads, der matcher jeres families ønsker. 

Du kan finde alt fra kæmpestore campingpladser med vilde vandlande, alverdens aktiviteter og hvor store som små vil være godt underholdt til små, intime men hyggelige campingpladser, som ikke råder over et hav af faciliteter, men som indbyder til afslapning i naturen. 

Hvilken slags campingferie drømmer du om?

Med det store udvalg af campingpladser kan I frit vælge pladsen efter, hvilken slags ferie I drømmer om. Om det er en aktiv ferie med vandre- og cykelture, kan I finde en campingplads placeret midt i naturen omgivet af bjerge, skove eller flotte kyststrækninger. 

Ønsker I en solrig badeferie, tilbyder vi campingpladser med direkte adgang til strand og med lækre poolområder. Vil I gerne kombinere campingferien med snerten af storby, har vi campingpladser, der ligger tæt på nogle af Europas mest interessante, historiske og oplevelsesrige hovedstader og byer. 

Vi har campingpladser for teenagere og deres familier og for jer, der vil have jeres hund med på camping. Med andre ord - Dansk Bilferie har med garanti en campingplads til alle familier.

Campingpladser til børnefamilien

Det at holde ferie på en campingplads er dejlig nemt og ligetil, da der er campingpladser, der har det hele inden for rækkevidde. Det er særlig attraktivt for børnefamilier, da der ofte er fart over feltet, og det derfor kan være en yderst afslappende ferieform at have alt, hvad hjertet begærer på campingpladsen. 

Campingpladser, der har et skønt poolkompleks, aktiviteter og underholdning for alle aldre og flere forskellige restauranter, så når sulten melder sig, behøver I ikke at køre langt for at finde et familievenligt spisested, gør det nemmere og overskueligt at rejse med børn. 

Campingpladser i hele Europa

Vi har udvalgt gode campingpladser i hele Europa! Vores mest populære feriedestinationer, som er blandt danske børnefamiliers favoritter, er:

 • Børnevenlige Italien med campingpladser ved brede sandstrande
 • Charmerende Frankrig med store, lækre campingpladser
 • Naturskønne Kroatien med smukt beliggende campingpladser
 • Solrige Spanien med flotte poolområder

Kunne I tænke jer en familieferie fyldt med fascinerende naturoplevelser, kan I vælge en campingplads i:

 • Bjergrige Østrig med campingpladser ved flotte søer
 • Smukke Schweiz med campingpladser omgivet af natur
 • Vilde Portugal med campingpladser tæt på kysten
 • Grønne Slovenien med campingpladser, imponerende drypstenshuler og klare søer. 

For kulturelle oplevelser kan I vælge en campingplads i:

 • Spændende Tyskland med campingpladser tæt på museer, slotte og storbyer
 • Populære Holland med campingpladser, så I kan besøge Amsterdam
 • Økonomiske Ungarn med billige campingpladser ved Balatonsøen
 • Naturrige Luxembourg med campingpladser og historiske skatte
 • Fascinerende Belgien med campingpladser, kunst og interessante byer

Find den perfekte campingplads

Det kan være svært at finde den rette campingplads, som opfylder familiens ønsker og krav. Dansk Bilferies ferierådgivere sidder derfor klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie og finde campingpladsen, der er perfekt for jer. I kan kontakte vores ferierådgivere på tlf. 7010 4343 og høre nærmere. 

Har I selv fundet campingpladsen, der indfrier jeres ferieønsker, kan I nemt og enkelt booke campingferien her på siden.