Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Små, afslappede campingpladser

Skal I helt ned i gear på årets sommerferie, så vælg en lille, afslappet campingplads, hvor roen og hyggen er i højsædet. Her er der ikke kæmpe poolområder og larm, men smukke omgivelser og ren afslapning. Pladserne ligger ofte ved en lille bugt, sandstrand, sø eller flod, så I kan bade i ro og fred. Gå på opdagelse i området omkring campingpladsen, som fx kan byde på grøn natur eller hyggelige landsbyer med markeder og restauranter med lokale retter. Der er også kræset om boligerne, og I kan vælge imellem lækre luksustelte og moderne mobilhomes, hvor hele familien kan trække sig tilbage og nyde bare at være sammen. Læs mere

Find en lille og hyggelig campingplads

Små pladser med udsøgte boliger

På de små, hyggelige campingpladser finder I et lækkert udvalgt af udsøgte boliger. På nogle pladser kan I bo i lodgetelte eller safaritelte med bad og toilet, fx på Camping Le Canigou i Languedoc i Frankrig. Andre pladser byder på moderne og store mobilhomes med god plads til privatliv, bl.a. på Lago Idro Glamping Boutique ved Idrosøen i Italien.

Enkelte pladser har endda store feriehuse, fx på Camping Papafigo i Istrien i Kroatien, og skønne ferielejligheder, fx på Camping Il Poggetto i Toscana i Italien.

Små, hyggelige campingpladser i Italien

Lad campingferien gå til Italien, hvor I finder skønne, små og hyggelige campingpladser med afslappende stemning. Her er der ro, tid og I kommer helt ned i gear på fx:

  • Camping delle Rose på Den Italienske Riviera, der er en smuk, familiedrevet campingplads i frodige omgivelser.
  • Sivinos Camping Boutique direkte til Gardasøen har en uformel stemning og byder på afslapning og grøn natur,
  • Camping Onda Blu ved Gardasøen byder på smuk udsigt, direkte adgang til søstranden og hyggeligt poolområde.

Kroatiens afslappede og rolige campingpladser

Leder I efter de små, hyggelige campingpladser i Kroatien, er det her, I finder nogle sande perler. Kroatiens smukke øer er oplagte til ø-camping, som giver en særlig afslappet og uformel stemning, fx:

Hyggelige, afslappede og franske campingpladser

Frankrig byder på udsøgte campingpladser, når I ønsker, ro og afslapning på sommerferien. Her får I spændende natur, brusende floder, skønne søer og grøn natur med rig mulighed for at trække vejret helt ned i maven og bare nyde det.

  • Camping Château de Rochetaillée ligger storslået i de Franske Alper, har en landlig stemning takket være den tilhørende herregård og byder på en hyggelig pool omkranset af bjerge og natur.
  • Camping River byder en autentisk campingferie omgivet af de Franske Alper. I kan bade i den opvarmede pool eller i floden, som også byder på river rafting!