Kan vi hjælpe?
7010 4343

Oplev smuk natur på camping i Kroatien

Kroatien er populært som aldrig før, og flere og flere danskere drager hvert år på camping i Kroatien. På danskbilferie.dk finder du et stort udvalg af alle de bedste campingpladser langs hele kysten og på de mange smukke øer.

Oplev smuk natur på camping i Kroatien
Kroatien er populært som aldrig før, og flere og flere danskere drager hvert år på camping i Kroatien. På danskbilferie.dk finder du et stort udvalg af alle de bedste campingpladser langs hele kysten og på de mange smukke øer.
Mest populære rejsemål i Kroatien (7)
Istrien
Istrien er danskernes foretrukne rejsemål, når de tager på camping i Kroatien. Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien, som er omringet af krystalklart badevand med en række...
Istrien er danskernes foretrukne rejsemål, når de tager på camping i Kroatien. Istrien er en...
 • Smuk natur
 • Fascinerende drypstenshuler
 • Besøg den smukke by Pula
32 mulige campingpladser
Se rejsemål
Dalmatien
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis, som består af hundredvis af øer samt ubeboede Kornati-øer, som alle byder på fantastiske oplevelser. Hvad enten man er til sejlads, dykning eller badeferie,...
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis, som består af hundredvis af øer samt ubeboede Kornati-øer,...
 • Smukke områder
 • Historiske byer
 • Udflugter
24 mulige campingpladser
Se rejsemål
Kvarner
Kvarner er en lille bugt i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine mange spændende øer et af Kroatiens mest eftertragtede feriemål. I Kvarner finder du de smukke...
Kvarner er en lille bugt i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine...
 • Mange seværdigheder
 • Smukke strande
 • Charmerende øer
4 mulige campingpladser
Se rejsemål
Central Kroatien
Central Kroatien er et fantastisk rejsemål for den aktive og naturglade feriegæst. I denne del af Kroatien finder I utallige stier, der fører jeg igennem flot natur med floder, bjergrige...
Central Kroatien er et fantastisk rejsemål for den aktive og naturglade feriegæst. I denne del...
 • Flot natur at være aktiv i
 • Oplev Kroatiens hovedstad, Zagreb
 • Historiske middelalderbyer
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Øen Pag
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab. Byen Pag har en gammel, hyggelig bydel, hvor man kan se det sidste...
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit...
 • Smukke sandstrande
 • Undervandsgrotter
 • Fantastiske jomfruhummere
3 mulige campingpladser
Se rejsemål
Øen KRK
Øen Krk ligger i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine ca. 400 km2 på størrelse med Bornholm. Øen har en fantastisk særpræget rå natur og mange små...
Øen Krk ligger i den nordlige del af Adriaterhavet og er med sine ca. 400...
 • Kendt som "Den gyldne ø"
 • Solrigt og mildt klima
 • Smukt og varieret landskab
4 mulige campingpladser
Se rejsemål
Øen RAB
Øen Rab har en fantastisk frodig natur, omgivet af det klareste blå hav. Øens flotte, små byer byder på et væld af romantiske kirker, renæssancefacader og smukke klokketårne. På øen...
Øen Rab har en fantastisk frodig natur, omgivet af det klareste blå hav. Øens flotte,...
 • Smukke strande
 • Undervandsgrotter
 • Fantastiske jomfruhummere
2 mulige campingpladser
Se rejsemål

Camping i Kroatien

Vi kender til camping i Kroatien

Kroatien er et af de smukkeste feriedestinationer i Europa, og derfor gør Kroatien sig til et ideelt sted at rejse på campingferie til. Området byder nemlig på fantastisk natur og grønne omgivelser med behageligt middelhavsklima ved det smarat-grønne Adriaterhav. 

Bestil camping i Kroatien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon tlf. 7010 4343 for tips og gode råd om den perfekte familieferie i Kroatien. Alle Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt Kroatien og kender de enkelte campingpladser godt.

Hvorfor tage på campingferie til Kroatien?

Der er mange grunde til, at camping i Kroatien står højt på listen over foretrukne rejsemål, når danske børnefamilier skal bestille camping.

 • Ganske rimelige priser
 • Solrigt og behageligt klima
 • Lækre strande og krystalklart badevand
 • Masser af kulturelle oplevelser
 • Storslået og smuk natur

Populære rejsemål i Kroatien

Camping i Kroatien er gennem de senere år blevet særdeles populært, og de mest attraktive områder er Istrien og Dalmatien, hvor Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af skønne campingpladser. Hvert år drager et stort antal af Dansk Bilferies gæster til netop disse områder og kommer glade hjem med en super oplevelse af gode campingpladser, lækre strande, smuk natur og en gæstfri befolkning.
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og ligger i det Zadarske øhav, som består af hundredvis af små øer, samt ubeboede Kornati-øer. Øerne byder på fantastiske oplevelser, og hvad enten man er til sejlads, dykning eller badeferie, er det et oplagt område, hvis man vil på camping i Kroatien.
Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. En campingferie til Istrien byder på små idylliske og charmerende byer, krystalklart badevand, en frodig natur, samt en utrolig gæstfri befolkning. Istrien er derfor et ideelt område for camping i Kroatien.

Smukke strande

Med camping i Kroatien får I krystalklart vand med gode muligheder for at snorkle og dykke. Strandene består nogle steder af småsten og klipper, men mange steder finder man også sandstrande. Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre campingpladser som perler på en snor. I Kroatiens bagland finder man spændende natur med skove, bjerge og uberørt natur med store naturparker, som alle kan nås inden for en times kørsel. Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner.

Fascinerende natur på camping i Kroatien

Camping i Kroatien byder i høj grad på overvældende smuk, betagende natur. Her finder I et væld af grønne pinjeskove, bjerglandskaber og et idyllisk øhav med over tusind skønne øer. Havet ved Kroatien anses som værende det reneste i Europa og tilbyder en lang række af sjove og spændende vandsportsaktiviteter. Hvis du er mere til en forfriskende dukkert efter at have tilbragt dagen på en af de mange gyldne og fredelige strande, så kan du også det. Med sine azurblå laguner og krystalklart vand, pittoreske landsbyer med vinmarker og oliventræer, store grønne marker, hvor alverdens frugter og grøntsager dyrkes, og en yderst venlig befolkning, er Kroatien en af Europas foretrukne feriedestinationer.

Kombiner camping med kultur og historie

Oplev Kroatiens kultur
En campingferie i Kroatien byder på mange spændende oplevelser og attraktioner, herunder bl.a. historiske byer, imponerende bygningsværker og fantastisk natur. På halvøen Istrien finder man en af verdens største arenaer, som bestemt er et besøg værd. I den største by i Dalmatien finder man Split; den gamle by, som byder på havne, mange små øer, smukke museer og en begivenhedsrig historie. I Split finder du også det spektakulære Diocletians palads.

Den kroatiske historie
De fysiske spor efter borgerkrigen i det gamle Jugoslavien i 1990’erne er nu slettet, og det kroatiske samfund er i fuld gang med genopbygningen af landet. I dag hviler der fred og ro over landet og Kroaterne kan igen med rette hævde at være blandt middelhavskystens mest venlige folkefærd.

Kroatiens mad og klima

Camping i Kroatien byder også på gode kulinariske oplevelser. Kroaterne elsker at lave mad, og maden varierer meget, alt afhængig af hvilket område man befinder sig i. Langs kysten finder man bl.a. mange retter med fisk og skaldyr. Kroaterne drikker både vin og øl, og begge dele produceres også i landet. Især pilsnerøl er meget udbredt, hvor Karlovacko og Ozujsko er kendte mærker. I kan altså glæde jer til at forkæle ganen, når campingferien går til Kroatien. Den gennemsnitlige temperatur i Kroatien i maj til september måned er ca. 20-35 grader.