Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ø-camping i Sydeuropa er lig med sand luksuscamping, der byder på lange kyststrækninger, smukke strande og vand så langt øjet rækker.

Derfor skal du tage på ø-camping:

Ud over de indlysende grunde til at vælge ø-camping som fx lang kyststrækning, smukke strande og vand så langt øjet rækker, er der mange andre gode grunde til at vælge camping på en ø i Sydeuropa:

 • Anderledes landskaber og betagende natur
 • Færre mennesker end på fastlandet
 • Imponerende havliv med bl.a. delfiner og farverige fisk
 • Store, beskyttede naturparker
 • Aktivitetsmuligheder i form af vandring, mountainbiking og selvfølgelig alverdens former for vandsport
 • Rig mulighed for at finde små hemmelige strande blandt skråninger og klipper
 • Gode muligheder for dykke-entusiaster
 • Små hyggelige landsbyer fyldt med farver og friske råvarer

Læs mere om øerne i Italien, Kroatien og Frankrig nedenfor, og book din næste campingferie i dag.

Sardinien, Italien

Sardinien er med sine helt unikke kystområder fyldt med liv, især i de varmeste måneder. Det indre Sardinien er også yderst besøgsværdigt.

Øen Pag, Kroatien

Øen Pag ligger ca. 30 km nord for byen Zadar og er især kendt for sit utrolige landskab, krystalklare vand og den smukke, gamle by Pag.

Øerne Cres & Lošinj

Øerne Cres & Lošinj er beliggende i den fantastiske Kvanerbugt i Adriaterhavet. Også her kan I opleve masser fantastisk natur og dejlige strande på øerne.

Korsika, Frankrig

Oplev de eventyrlige strande og bugter, det milde klima, den fremragende mad og de fantastiske vine på Korsika.

Elba, Italien

Øen indeholder flot og frodig natur, der i kombination med gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til noget helt specielt.

Øen Krk, Kroatien

Med sine 400 km2 (ca. samme størrelse som Bornholm) har øen Krk en fantastisk særpræget rå natur og mange små hyggelige landsbyer.

Øerne Brac & Hvar, Kroatien

Øerne Brac & Hvar er blandt de største og mest populære øer i Kroatien. De ligger i Adriaterhavet med pragtfulde strande og skøn natur.

Sicilien, Italien

Naturen synes at have begavet Sicilien med alle dens vidundere: bjerge, bakker og frem for alt havet, med sine utrolige farver.

Øen Rab, Kroatien

Øen Rab har en fantastisk frodig natur, omgivet af det klareste havvand. Øens små byer byder på et væld af romantiske kirker og klokketårne.  

Øerne Korčula og Pelješac

Tæt på Kroatiens kyst finder du de to perler Korčula og Pelješac. Øen Pelješac kommer du til via byen Ston, hvor verdens 2. længste mur findes.

Ø-camping er luksus-camping

Ø-camping til Kroatien

Kroatien byder på mange skønne muligheder for smuk ø-camping bl.a.:

 • Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab og den gamle by, Pag. 
 • Krk er en fantastisk ø, som ligger i den nordlige del af Adriaterhavet. Med sine ca. 400 km2 (ca. samme størrelse som Bornholm) har øen Krk en fantastisk særpræget rå natur og mange små hyggelige landsbyer.

Camping på Italienske øer

Camping til Italien er altid populært, men lader I årets ferie gå til en af de italienske øer, vil I opleve en anden og mere lokal stemning. Oplev fx ø-camping på:

 • Sardinien, som byder på både ro og helt unikke kystområder fyldt med liv, især i de varmeste måneder. Det indre Sardinien, lidt væk fra turismen, er også værdsat. 
 • Elba, som er en flot beliggende perle ud fra Toscanas kyst. Øen indeholder flot og frodig natur, der i kombination med gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til noget helt specielt.   
 • Sicilien, hvor I kan opleve alle naturens vidundere: Bjerge, bakker og frem for alt havet, med sine utrolige farver.

Ø-camping i Frankrig

Frankrig byder selvfølgelig også på ø-camping til smukke Korsika, hvor I kan opleve eventyrlige strande og bugter, et mildt klima, fremragende mad og fantastiske vine.