Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på ø-camping

...det er luksus-camping

Derfor skal du tage på ø-camping

Ø-camping i Sydeuropa er lig med sand luksuscamping, der byder på lange kyststrækninger, smukke strande og vand så langt øjet rækker. Men sommerferie på en ø betyder også anderledes landskaber, betagende natur og ofte færre mennesker end på fastlandet. Der er rig mulighed for at opleve et imponerende havliv med bl.a. delfiner og farverige fisk, besøge beskyttede naturparker eller finde små hemmelige strande blandt skråninger og klipper. Er du til aktiv ferie, kan du prøve kræfter med vandring, mountainbiking, alverdens former for vandsport og ikke mindst dykning. Og så har vi slet ikke nævnt de små hyggelige landsbyer fyldt med farver og friske råvarer! Læs mere

Ø-camping er luksus-camping

Ø-camping til Kroatien

Kroatien byder på mange skønne muligheder for smuk ø-camping bl.a.:

  • Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab og den gamle by, Pag. 
  • Krk er en fantastisk ø, som ligger i den nordlige del af Adriaterhavet. Med sine ca. 400 km2 (ca. samme størrelse som Bornholm) har øen Krk en fantastisk særpræget rå natur og mange små hyggelige landsbyer.

Camping på Italienske øer

Camping til Italien er altid populært, men lader I årets ferie gå til en af de italienske øer, vil I opleve en anden og mere lokal stemning. Oplev fx ø-camping på:

  • Sardinien, som byder på både ro og helt unikke kystområder fyldt med liv, især i de varmeste måneder. Det indre Sardinien, lidt væk fra turismen, er også værdsat. 
  • Elba, som er en flot beliggende perle ud fra Toscanas kyst. Øen indeholder flot og frodig natur, der i kombination med gamle borge, kirker og små hyggelige landsbyer, gør øen til noget helt specielt.   
  • Sicilien, hvor I kan opleve alle naturens vidundere: Bjerge, bakker og frem for alt havet, med sine utrolige farver.

Ø-camping i Frankrig

Frankrig byder selvfølgelig også på ø-camping til smukke Korsika, hvor I kan opleve eventyrlige strande og bugter, et mildt klima, fremragende mad og fantastiske vine.