Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Hold campingferie direkte til en sø

Tag på campingferie til en af Europas smukkeste søer, der byder på afslapning, grøn natur og hyggelige søstrande. Vælg mellem campingpladser ved store søer i Italien og Balatonsøen i Ungarn eller campingpladser ved mindre søer i fx Østrig og Tyskland. I Frankrig finder I endda pladser med deres egen sø. Den mest populære destination er Gardasøen i Italien, hvor der ligger nogle af de største og allerbedste campingpladser. Camping ved søer kan både betyde afslappende badeferie eller aktiv ferie i den omkringliggende natur eller på vandet. Læs mere

Nyd campinglivet ved søen

Camping ved Italiens søer

Italien byder på adskillige muligheder for at holde campingferie ved smukke søer og det er også her, I finder nogle af de mest populære campingpladser.

 • Gardasøen er den mest populære sø, når campingferien skal gå til Italien og det er samtidig landet største.
 • Maggioresøen er den næststørste ø i Italien og byder på campingpladser med virkelig smuk beliggenhed.
 • Idrosøen er for jer, der ønsker en mindre turistpræget ferie med afslappende campingpladser.
 • Iseosøen byder på fred og ro, men samtidig mange muligheder for aktiviteter i naturen.
 • Trasimenosøen er Italiens fjerdestørste sø og en campingferie her byder både på afslapning, historie, kultur og gastronomi.

Aktiv ferie ved Østrig og Tysklands søer

Tager I på camping til Østrig eller Tyskland, får I aktiv ferie i fantastisk natur for alle pengene! Nyd den friske bjergluft, de grønne omgivelser og snup en badetur eller sejltur på en af flotte søer. Vælg fx en af de populære campingpladser:

 • Camping Natterer See i Tyrol i Østrig ligger smukt ved en sø, hvor I kan slappe af, bade, sejle og meget mere! Området er også oplagt til vandreture og aktiv ferie.
 • KNAUS Campingpark Bad Dürkheim ligger i Tyskland direkte til en dejlig badesø og omgivet af grøn natur.

Campingferie ved Balatonsøen

Oplev Centraleuropas største sø, når I tager på campingferie til Balatonsøen i Ungarn. Vandet har en behagelig temperatur, der er mange aktiviteter og der ligger flere hyggelige byer.

 • Camping Füred er den største og mest populære campingplads ved Balatonsøen og den ligger lige til søbredden, hvor I kan slappe af eller bade.

Franske campingpladser ved søer

I Frankrig finder I campingpladser med deres egen sø, fx Camping La Croix du Vieux Pont, hvor gæsterne har direkte adgang til en skøn søstrand.

Det er også i Frankrig, I får hyggelige pladser omgivet af smuk natur som skov, bjerge og sø, fx:

 • Camping Domaine de Chalain ligger i frodige omgivelser med smuk udsigt over bjergene og med direkte adgang til den børnevenlige søstrand ved søen Chalain.
 • Camping Le Val de Bonnal er omkranset af træer og beliggende ved søens bred - en rolig plads perfekt til små børn.
 • Camping Les Bois du Bardelet er en exceptionel campingplads, der byder på ren afslapning midt i skoven og flere søer.