Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag hele familien med på camping i Tyskland og oplev alt det bedste, som campinglivet har at byde på! På camping i Tyskland kan feriedagene tilbringes på langs ved poolen, i fuld aktivitet på de mange sportsbaner, med udflugter til spændende seværdigheder, shoppingture til små hyggelige byer og meget mere. Når I camper i Tyskland, er I garanteret noget for enhver smag.

Tag hele familien med på camping i Tyskland og oplev alt det bedste, som campinglivet har at byde på! På camping i Tyskland kan feriedagene tilbringes på langs ved poolen, i fuld aktivitet på de mange sportsbaner, med udflugter til spændende seværdigheder, shoppingture til små hyggelige byer og meget mere. Når I camper i Tyskland, er I garanteret noget for enhver smag.
Mest populære rejsemål i Tyskland (3)
Niedersachsen
Niedersachsen
Niedersachsen er en region i den nordlige del af Tyskland. Området er præget af usædvanlig smuk natur som blandt andet floder, bakker, skove og dale. Så hvis I ønsker en campingferie i stor naturlig mangfoldighed og med gode muligheder for gå- og cykelturer, så er Niedersachsen lige noget for jer. Området har desuden en rig historie, som det fremgår af de mange slotte og museer. I den østlige del af Niedersachsen vil der være mulighed for at besøge de mange smukke og charmerende gamle byer så som Wolfsburg, Lingen & Hannover, hvilket betyder at I aldrig behøver at rejse langt for at besøge en fortovscafé, et museum eller for at opleve kultur og historie.
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Nordrhein-Westfalen
Nordrhein-Westfalen
Delstaten Nordrhein-Westfalen er hjemsted for nogen af landets vigtigste byer i form af turisme og økonomi. Köln, Düsseldorf, Essen, Dortmund og det industrielle hotspot Rhine-Ruhr er alle beliggende i Nordrhein-Westfalen. En campingferie med Dansk Bilferie i denne del af landet tillader turister at udforske, ikke blot nogle af Tysklands største byattraktioner, men det tyske højland (Mittelgebirge).
  • Besøg den interessante by, Köln
  • Smukke naturområder
  • Fredelige forhold ideel til vandreture
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Schwarzwald
Schwarzwald
Schwarzwald er beliggende i den sydlige del af Tyskland og byder på rig kultur og skøn natur, der appellerer til besøgende fra hele Europa. Denne del af landet er særlig populær blandt naturelskere og er det perfekte sted til at slappe af, udforske området og få en veltrængt pause fra hverdagen.
  • Smuk natur
  • Mulighed for vandsport
  • Masser af seværdigheder
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Oplev flot natur, spændende byer og meget mere

Når I tager på campingferie til Tyskland er I sikret en fantastisk familieferie med mange muligheder. I kan bl.a. nyde dagene langs poolen, tage på spændende udflugter og shoppeture eller holde en aktiv ferie med de mange sportsaktiviteter. Bestil online eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, for at høre mere om vores gode tilbud i Tyskland.

Hvorfor skal I tage på campingferie i Tyskland?

Der er mange gode grunde til at tage på camping i Tyskland. Vi har samlet nogle highlights her.

Highlights fra Tyskland
  • Flot natur
  • Spændende byer at udforske
  • Kulturelle oplevelser
  • Gode shoppingmuligheder

Populære rejsemål i Tyskland

Baden-Württemberg
Denne flotte del af Tyskland, er hjem til ”den sorte skov”, og er en populær destination blandt folk som nyder at vandre. Herudover rummer regionen byen Stuttgard, som byder på en masse kulturelle oplevelser, såvel som historiske slotte, og den smukke Bodensø, som samtidig er et fantastisk sted at prøve kræfter med diverse vandaktiviteter.


Niedersachsen
Blot en times tid i tog fra Berlin, tilbyder Niedersachsen luxuriøse campingferier, i nærheden af skove, søer og floder. Samtidig ligger Niedersachsen tæt på historiske byer som Dresden og Leipzig med store kunstsamlinger og fantastisk arkitektur.


Nordtyskland
Denne del af landet består af flotte vindblæste bakker, og en masse fantastiske sandstrande.
Mange af campingpladserne i dette område, har derudover adgang til private strande, som er perfekte til dem, der ønsker at slappe af og slikke sol. Der er også rig mulighed for at opleve de nærliggende byer som Hamborg og Hannover, eller gå på opdagelse i den store Harzen Nationalpark.

Skønne strande og smuk natur i Tyskland

Den nordlige del af Tyskland er prydet af en lang kystlinje, der ligger mod Østersøen og Nordsøen. Solbadere kan finde en række pladser, der tilbyder luksus tæt på stranden, alt imens der er andre naturskønne områder som ”den sorte skov”, de Østfrisiske øer og meget andet. Besøgende i bil kan køre langs ”den romantiske vej”, som løber 400 km gennem den sydlige del af Tyskland og passerer gennem et hav af turistattraktioner som historiske slotte og paladser.

Mad, drikke og kultur

Tyskland er kendt for sin øl og besøgende vil ofte søge at bruge deres aften i et traditionelt tysk ”ølhus” og smage på lokalt produceret øl, serveret med tyske pølser, sauerkraut, og sort brød. Den tyske kultur varierer meget alt efter, hvilken region, der besøges, og hver en del af landet er inspireret af de nærliggende nabolande. Store festivaler, som holdes i storbyer som Berlin, Frankfurt og Hamborg, giver en spændende indsigt i den tyske kultur og historie, og særligt Oktoberfesten, er en stor turristattraktion, som hvert år besøges af flere millioner.