Kan vi hjælpe?
7010 4343
En af de største søer i italien
Tag på campingfere ved Trasimenosøen og få fantastiske oplevelser med familien i smukke omgivelser ved Italiens fjerdestørste sø. Området byder ligeledes på skønne badefaciliteter og spændende byer med fantastisk kulturarv. Besøg f.eks. hovedbyen, Castiglione del Lago, og få unikke oplevelser for store og små. Vælg mellem 3- og 4 stjernede campingpladser, der byder på gode aktiviteter og faciliteter - og ikke mindst familievenlige mobilhomes og telte. Læs mere

Velkommen til Trasimenosøen

Mere om Trasimenosøen

Italiens fjerdestørste sø
Trasimenosøen er omgivet af smukke grønne oliventræer og er cirka 45 km i omkreds. Søen har tre små øer, Isola Maggiore, Isola Minore og Isaola Polvese. Områdets hovedby hedder Castiglione del Lago, som er kendetegnet ved gamle bymure og en middelalderbord. Fra byens torv er det muligt at nyde den smukke natur ud over Trasimenosøen. Stedets anden store by hedder Passignano sul Trasimeno, og er kendt for sin historie. 

Et område rig på historie og lokale råvarer

En oplevelse værd
Trasimenosøen er en oplagt destination for dem som elsker afslapning, men samtidig søger en ferie hvor der er mulighed for at opdage og udforske den spændende historie, kultur og tradition. Derudover er Trasimeno produkter 1. klasses råvarer som udelukkende er fra området. Det indebærer blandt andet olivenolie, vin, pølser, kød, fisk fra søen og bønner. 

Camping ved Trasimenosøen

Camping for hele familien!
Dansk Bilferie har en række gode campingpladser der ligger ved Trasimenosøen i Italien. Der er både plads til familieudflugter, pensionister der vil nyde roen og naturen, og par der ønsker at slappe af og udforske. Her kan I opleve campingpladser med fantastiske faciliteter, samt gode muligheder for at opleve omkringliggende byer. Hvis dette lyder som en destination for jer, så kontakt gerne vores feriekonsulenter på tlf. 7010 4343 De vil hjælpe jer med at finde den campingplads der matcher jeres behov bedst.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.