Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Idrosøen
Hvis du også elsker afslapning og idylliske omgivelser i et mindre turistpræget miljø, så er camping ved Idrosøen lige noget for dig. Naturen er helt i særklasse og kan tage luften fra enhver. Gode og lange vandreture er helt oplagt i sådanne storslåede områder. Læs mere

Camping ved Idrosøen

Læs mere om Idrosøen her...

Camping ved Idrosøen er vidunderligt afslappende og mere tilbagelænet end de kendte og større søer i området. Her er naturen helt fantastisk og den indbyder til lange vandreture. Der er altid plads til en masse sjov og leg på campingpladsen.

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Hvorfor camping ved Idrosøen?

Når du tager på campingferie ved Idrosøen, vil du opleve et område i rolige omgivelser med fantastisk natur. Ved Idrosøen er der noget for enhver smag:

  • Idylliske omgivelser
  • Perfekt til afslapning
  • Udsøgt natur
  • Et væld af sjove aktiviteter

En plads lige ved søen og fredelige byer

Byer ved Idrosøen
Når du tager på camping ved Idrosøen, er det for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Ved Idrosøen vil der være mulighed for at slappe af i mindre turistprægede områder. Der findes ikke nogen større byer ved Idrosøen, men hvis du er til små, hyggelige byer og lokale markeder, så er Idrosøen lige noget for dig.

Camping Rio Vantone
Camping Rio Vantone er beliggende lige ved Idrosøen, pladsen har fire stjerner og er vores mest populære plads i området. Pladsen er yderst velegnet til børnefamilier. Du vil blandt andet finde masser af muligheder for både spændende aktiviteter, sightseeing og ren afslapning.

Et mindre turistet område med enestående natur

Aktiviteter og seværdigheder 
Idrosøen er ikke et sted, du kommer for at opleve alverdens sport og attraktioner, men hvis du elsker lange vandreture i de omkringliggende bjerge og omkring den smukke sø, så er Idrosøen lige noget for dig. Der er nemlig rig mulighed for at udforske de idylliske omgivelser og falde i et med naturen.

Vejr og klima 
Bjergsøer er normalt rigtig smukke, men kolde. Idrosøen er på grund af dens høje beliggenhed dejlig varm mellem juni og september. Ved Idrosøen er der ofte 30 grader om dagen og 25 grader om natten.

Mad, drikke og kultur
Italien kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.

Check også vores andre skønne  rejsemål i Italien.