Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Gardasøen
Gardasøen ligger år efter år i toppen over de mest populære rejsemål i Italien for danske børnefamilier. Camping ved Gardasøen kombinerer på bedste vis den afslappede stemning med naturoplevelser, skønne madoplevelser og den autentiske, italienske stemning. Læs mere

Børnvenlig camping ved Gardasøen

Læs mere om camping ved Gardasøen her

Gardasøen byder på alt, hvad en perfekt campingferie kræver: Lækker søstrand, smukke omgivelser, store kulturoplevelser, fantastiske muligheder for at spise autentisk italiensk mad og masser af aktiviteter både på land og i vand.

Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt området og kender derfor både de enkelte campingpladser ved Gardasøen, de omkringliggende byer og udflugtsmålene. Vi kan dermed give jer en både personlig og professionel rådgivning om camping ved Gardasøen. Ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om campingpladserne ved Gardasøen.

Se også vores øvrige familievenlige campingrejser til Italien.

De mest populære campingpladser ved Gardasøen

Lyder camping ved Gardasøen som noget for jeres familie, er der et væld af campingpladser, og I kan både vælge mellem luksustelte og mobilhomes ved Gardaøsen.

Campingpladserne har generelt den samme gennemgående karakteristika: De er alle sammen store, har smukke omgivelser og en dejlig ferieatmosfære. Nogle af de mest populære pladser ved Gardasøen er Bella Italia, Camping Altomincio og Camping del Garda, som I kan læse mere om nedenfor.

Camping Bella Italia

Camping Bella Italia er et rent ferieparadis for børnefamilier, og det er en af vores absolut mest populære campingpladser i hele Europa. Med de mange sportsaktiviteter, store poolområder, en lang række faciliteter og underholdning for alle pengene, er dette destinationen for den perfekte campingferie ved Gardasøen, hvor vi kan love jer, at ingen kommer til at kede sig.

Camping Altomincio

Camping Altomincio er en moderne campingplads ved Gardasøen beliggende i hjertet af den smukkeste natur og ved charmerende byer. Altomincio har alt, hvad I skulle begære, som store poolområder, masser af aktiviteter, underholdning og ikke mindst flotte grønne omgivelser. Med sine fire stjerner går I ikke galt i byen med Camping Altomincio, når I søger en familievenlig campingplads ved Gardasøen.

Camping del Garda

En anden populær campingplads ved Gardasøen er Camping del Garda, som er et ideelt feriested, hvis I har nogle vandhunde i familien! Blot en kort tur fra campingpladsen ligger den utrolige forlystelsespark, Gardaland, som familiens mindste vil elske og sent vil glemme. På campingpladsen vil I finde vidunderlig natur og store, frodige, grønne områder.

Flotte sandstrande

Der er den grad grund til at glæde sig til strandene ved Gardasøen, når den står på camping ved dette populære italienske rejsemål. Udover det lækre sand vil I kunne nyde mange andre fordele ved en søstrand. Blandt andet er der ingen understrømme, da det er en sø, vandet er ikke så dybt ved kysten, og det er også lidt koldere end havet, da vandet kommer fra bjergene. Det er skønt, når temperaturen stiger op over de 30 grader i højsæsonen.

Hvad kan I lave ved Gardasøen?

Er I glade for underholdning på ferien, har Gardasøen alt, hvad I begærer. Om det er golf, windsurfing, dykning, cykling, sejlads, ridning, klatring eller noget helt andet, så kan I gøre det hele, når I er på camping ved Gardasøen. Ønsker man noget afslapning, er der også wellnesscentre, hvor I bare kan flade ud og nyde livet.

Attraktioner og forlystelsesparker ved Gardasøen

Hvis I søger noget, som børnene vil elske, er det Gardaland, I skal besøge. Gardaland er Italiens største forlystelsespark og den ottende mest besøgte forlystelsespark i Europa. Med mere end 3 millioner besøgende i 2007, kan man roligt sige, at parken er attraktiv blandt de mange gæster ved Gardasøen. Parken har 32 forlystelser med 6 rutsjebaner samt 3 vandrutsjebaner. Hvis I er skøre fans af film, er Movieland oplagt at besøge. Denne forlystelsespark har rigtige filmstudier, hvor I kan genopleve jeres yndlingsfilm, nyde en dag midt i kendte kulisser, danse og ellers bare have det sjovt. 

I Movieland vil I kunne genopleve scener fra ”Rambo” og ”Tomb Raider”, og mærke spændingen i ”Horror House” og ”Scary House”. For dem som elsker det forhistoriske, er der rig mulighed for at besøge diverse slotte og borge, samt udforske gamle byer og kirker i området omkring Gardasøen.

Besøg den hyggelige by, Sirmione

Sirmione er en lille by beliggende på en halvø, som bevæger sig langt ud i Gardasøen. Den lille charmerende by har rødder over 1.000 år tilbage i historien og har mange spændende ting at vise frem, eksempelvis den gamle borg fra 1300-tallet, en autentisk kirke fra 1400-tallet og en masse hyggelige gader, butikker og restauranter.

Seværdigheder i Peschiera del Garda

Camping ved Gardasøen byder ligeledes på spændende attraktioner. I kan for eksempel drage til byen, Peschiera del Garda, som er beliggende i den sydlige del af Gardasøen. Byen har mange forskellige ting at byde på, hvor I blandt andet kan opleve en borg og store fæstningsværker. I kan opleve The Sanctuary of Madonna del Frassino, hvor I vil kunne se værker fra blandt andet Farinati og Zeno da Verona.

Den historiske by, Bardolino

Bardolino er en gammel og charmerende by, som rækker helt tilbage til det 9. århundrede, som er et fint sted at besøge, hvis man blandt andet er historieinteresseret. Her vil I kunne opleve en hel række forskellige autentiske kirker fra det 9.-12. århundrede. Desuden vil I her kunne opleve gamle gravkamre fra 1100-tallet og smukke bymure, samt hyggelige gader og dejlige caféer.

Gardasøen har fantastisk mad og solrigt vejr

Det typiske madprodukt i området omkring Gardasøen, er den helt unikke jomfru olivenolie, kendt for sin lethed og delikate smag, som går godt med ferskvand fisk fra søen og traditionelle landretter af kød og polenta. Desuden er Gardasøen hjemsted for den helt specielle citron, som ikke kan findes andre steder i verden. Citrusfrugterne fra Gardasøen er en vigtig ingrediens i mange lokale opskrifter, herunder citronlikør, citronsorbet og slik. 

Gardasøen er også kendt for nogle helt eminente vine: Nosiola, Merlot, Cabernet og Vino Santo, som er at finde i de nordlige områder, og Classico Groppello og Della Valtenesi i de sydlige områder.

Vejr og klima

Gardasøen har som bekendt et meget mildt klima, hvilket har været medvirkende til skabelsen af de utroligt natursmukke omgivelser, frodige planter og træer. Gennemsnitstemperaturen ved Gardasøen ligger på 27-31 grader i sommermånederne, samt 16-25 grader i forår- og efterårsperioden. Vandtemperaturen ligger på 17-23 grader i sommerperioden og 11-18 grader uden for højsæson.