Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

De bedste rejsemål og campingpladser

Tag på camping til Østrig med fred og ro, frisk bjergluft i de smukke alper, dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer - kort sagt alt til naturelskere. Det er især det milde klima, de klare søer og det idylliske landskab, der gør camping i Østrig populært.

De bedste rejsemål og campingpladser
Tag på camping til Østrig med fred og ro, frisk bjergluft i de smukke alper, dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer - kort sagt alt til naturelskere. Det er især det milde klima, de klare søer og det idylliske landskab, der gør camping i Østrig populært. Læs mere
Mest populære rejsemål i Østrig (7)
Steiermark
Steiermark er en hyggelig, charmerende by ved foden af alperne. Byens små gader og torvet i midten af byen sprudler af liv. Her er rig mulighed for et væld af...
Steiermark er en hyggelig, charmerende by ved foden af alperne. Byens små gader og torvet...
 • Smuk beliggenhed i alperne
 • Mange vandsportsaktiviteter
 • Kendt for lækre æbler og vin
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Kärnten
Camping i Kärnten byder på bjergtagende naturoplevelser! Beliggende i de østrigske alper byder regionen på maleriske højder, badevenlige søer og flotte vandfald, som egner sig perfekt til lange vandreture med...
Camping i Kärnten byder på bjergtagende naturoplevelser! Beliggende i de østrigske alper byder regionen på...
 • Bjerge og Østrigs største gletsjer, Pasterze
 • Mulighed for en aktiv ferie
 • Campingpladser med smuk beliggenhed
12 mulige campingpladser
Se rejsemål
Tyrol
Tyrol er det ideelle udgangspunkt for at udforske det dejlige og flotte Østrigske landskab. Hvis du kan lide cykelture, klatring, vandreture i naturen og svømning i ferskvandssøer, så er camping...
Tyrol er det ideelle udgangspunkt for at udforske det dejlige og flotte Østrigske landskab. Hvis...
 • Ferie i hjertet af Alperne
 • Uendelige ruter at udforske i bjergene
 • Spændende kultur og historie
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Burgenland
Burgenland er et charmerende område i den østlige del af Østrig. Her finder du store nationalparker, rolige byer og vinmarker, så langt øjet rækker. En campingferie til Burgenland indbyder til...
Burgenland er et charmerende område i den østlige del af Østrig. Her finder du store...
 • Rolig, smuk natur og hyggelige byer
 • Østrigs eftersigende bedste vin
 • Kort afstand til både Ungarn og Slovakiet
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Salzburg
Få fred og ro til at nyde den fantastiske natur på camping i Salzburg. Landets milde klima, de klare søer, snedækkede bjergtoppe, dramatiske bjerge, sprudlende vandfald og smukke landsbyer giver...
Få fred og ro til at nyde den fantastiske natur på camping i Salzburg. Landets...
 • Enestående attraktioner som falkeshows
 • Spis middag i Mozarts gamle nabolag
 • Oplev Europas højeste vandfald
3 mulige campingpladser
Se rejsemål
Vorarlberg
Vorarlberg ligger i Østrig mellem Bodensøen og alpetoppene. Du kan gå på opdagelse i naturreservaterne, tage på vandretur i bjergene, sejle en tur på søen, eller besøge en af de...
Vorarlberg ligger i Østrig mellem Bodensøen og alpetoppene. Du kan gå på opdagelse i naturreservaterne,...
 • Frodigt landskab med bjergkæder og floder
 • Hyggelige byer med kunst og kultur
 • Masser af vandre- og cykelruter
3 mulige campingpladser
Se rejsemål
Oberösterreich

Camping i Østrig byder på spektakulær natur

Alt om camping i Østrig og de bedste campingpladser

Familien vil elske at komme på campingferie til Østrig, for her kan I boltre jer i naturen, nyde hinandens selskab og udforske de mange feriefaciliteter. Dansk Bilferie tilbyder kør-selv campingferie til nogle af Østrigs smukkeste campingpladser i Steiermark og Salzburgland, som ligger placeret i idylliske grønne landskaber og med masser af sjov og gode oplevelser. En ferie i Østrig er mere end sjove tyrolerhatte, øl og hornmusik – det er også afslapning, familiehygge og kvalitetstid sammen!  Mange turister strømmer hvert år til Østrig for at komme på ferie og opleve de smukke bjerge, det fantastiske landskab og den gæstfrie stemning.                                                                             

Bestil camping til Østrig online her på siden eller ring til en af Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og råd om de forskellige familievenlige campingpladser i Østrig.

Hvorfor tage på campingferie til Østrig?

Campingferie i Østrig kan være en aktiv ferie eller en mere afslappet ferie, og vil med garanti være et kæmpe hit for hele familien. Omgivelserne sætter selvfølgelig rammerne for aktiviteter såsom vandring og mountainbiking, men I kan også nyde nogle af de smukke søer mere tilbagelænet. 

Campingpladserne i Østrig er ideelle for familier, der værdsætter storslået natur og den autentiske stemning. Alperne i Østrig er lige imponerende hver gang, og I kan besøge hyggelige alpebyer med masser af charme og god mad. Desuden er der masser af mulighed for både en afslappet og aktiv ferie.

Highlights fra Østrig:
 • Oplev de smukke østrigske alper
 • Sjov og aktiv ferie kombineret med store naturoplevelser
 • Vandreture, cykelture, rafting m.m.
 • Hyggelige alpebyer, god mad og vin

Populære campingpladser i Østrig

Camping Worferlgut Sportscamp i Salzburg er en hyggelig og familieejet campingplads med stor gæstfrihed. Campingpladsen er et rent paradis for de aktive og sportsinteresserede i et vidunderligt område. Med kun 8 km til Zell Am See, der har Europas reneste sø, står ferien på en masse vandsport som svømmeture, kanoture, vandski og windsurfing. Camping Woferlgut er et oplagt valg for den sportsinteresserede campist. Bo i enten telt eller mobilehome i Østrig.

Camping Bella Austria i Steiermark byder på naturskønne oplevelser, familiehygge og pool i det smukkeste landskab i Østrig. Bella Austria er en perfekt campingplads til både afslapning og aktiviteter med 6 hektar jord. Besøg blandt andet den lille antikke forstad St. Peter am Kammersberg i Katschal-dalen. Gå lange ture i den omkringliggende skov, hvor du kan opleve de fascinerende gamle traditioner, som gør dalen helt unik. Stedet er oplagt til en romantisk ferie i et af vores hyggelige mobilehomes.

Camping Natterer See er en skøn campingplads som rummer en hyggelig atmosfære, og er beliggende direkte til en smuk sø med snedækkede bjergtoppe omkring sig. Her kan I kombinere ren afslapning med sjove aktiviteter, der får pulsen op. I kan bl.a. spille fodbold, volleyball eller badminton, og I søen kan I nyde godt af de gode faciliteter som vandtrampolin, vandgynger, vandrutsjebaner og meget, meget mere.

Skønne feriedestinationer til campingferien i Østrig

Camping i Tyrol byder på alt lige fra den betagende natur til både spændende historiske og kulturelle oplevelser. I Tyrol finder I et væld af ferskvandssøer, hvor I kan prøve kræfter med vandsport såsom surfing, sejlsport, kano, kajak og svømning. Slap af i selskab med familien under solens varme stråler, mens I nyder det fantastiske landskab eller tag på cykel- eller vandretur i de magiske omgivelser.

Camping i Salzburg tager jer langt væk fra hverdagens stress og travlhed, for I får fred og ro til at nyde den fantastiske natur. Det milde klima, de klare søer og snedækkede bjergtoppe giver jer følelsen af ren afslapning med hele familien. Her venter både kulturelle og historiske oplevelser, og hvis I ønsker at shoppe, er Salzburg helt ideel til jer.

Camping i Steiermark giver jer en smuk placering ved foden af alperne. Det charmerende område indbyder til ren afslapning, og hvis I ønsker en mere aktiv ferie, har I mulighed for vandreture, cykling, golf og ridning i den smukke natur, og hvis I er mere til det ekstreme, kan I prøve kræfter med bl.a. rapelling.

Attraktioner og forlystelser i Wien

Når I lader kør-selv ferien gå til Østrig, får I meget mere end den idylliske natur og det smukke landskab. Som en af Europas tidligere stormagter kan Østrig nemlig også prale af at have et væld af majestætiske bygninger og historiske strukturer. 

Østrig var i mange år et magtcenter i det Hellige Romerske Rige, og derfor vil det være muligt at finde alt fra slotte og storslåede byer med historisk arkitektur til store katedraler, klostre og kirker. Wien, landets hovedstad, er fyldt med middelalderlige strukturer, hvor du bl.a. vil kunne besøge Schönbrunn Slot, som med sine 1441 værelser er enhver lille piges drøm, da man virkelig kan føle sig som en prinsesse. Desuden finder du her verdens ældste zoologiskhave, Tiergarten Schönbrunn, hvor du vil kunne opleve alverdens farlige og spændende dyr. Stephansdom fra det 12. århundrede er den mest fremtrædende religiøse bygning i byen og er uden tvivl også værd at se.

Andre interessante byer i Østrig

Camping i Østrig behøver ikke kun at betyde en aktiv ferie i det bjergrige landskab. I kan foruden hovedstaden, Wien, besøge Mozarts fødeby, Salzburg, som kombinerer dejlige alpeområder med et smukt velbevaret, historisk centrum. Det samme gælder for Innsbruck i hjertet af Tyrol. Mariazell Basilica i Mariazell er en af landets mest besøgte attraktioner og en af de vigtigste destinationer for pilgrimsrejsende.

Spis god, traditionel mad og vin

Østrig byder på et utal af muligheder, når smagsløgene skal forkæles. I Østrig finder man især specialiteter som kulinariske vine fra alle dele af landet, Stiegl-øl, bjergoste og selvfølgelig wienerschnitzel med kartoffelsalat.

Gem endelig også lidt plads til en Apfelstrudel eller dejlige Mozartkugler, som dessertmaven vil elske. Der er de bedste forudsætninger for gode madoplevelser, når campingferien går til Østrig.

Vejr og klima i Østrig

Gennemsnitstemperaturen om sommeren er 20° C, men på de bedste sommerdage når temperaturen helt op på 35° C. 

Højsæson for vandring er fra april til oktober og højsæson for sommerferie i Østrig er juli og august. De østrigske alper gør, at der særligt i den vestlige del findes alpint klima, mens det i den nordlige og østlige del i højere grad ligner det klima, man kender fra resten af Centraleuropa.

Natur med masser af fred og ro

I modsætning til den populære opfattelse er Østrig ikke kun bestående af bjerge. Selvom Alperne trods alt udgør 3/4 af landskabet og er særligt dominerende i provinserne Tyrol, Salzburgerland og Steiermark, så er de østlige provinser, såsom hovedstaden Wien, geografisk set mere lig nabolandene Tjekkiet og Ungarn. Dette meget varierende landskab er pakket ind i et forholdsvis lille område, hvilket er med til at gøre Østrig fuldstændig unikt. 

I Østrig er det muligt at finde både gletsjere, grønne enge, smukke dale, skovklædte bakker og faktisk også frodige vinmarker, hvilket betyder, at I kan få nogle mindeværdige naturoplevelser med hjem fra camping i Østrig.

Vandring på jeres campingferie i Østrig

Østrig har et af verdens tætteste net af naturstier, som alle er tydeligt afmærkede. Vejviserne findes på træer og fjelde. Selv langt oppe i bjergene kan I finde en rød/hvid markering mellem træer og ørnereder. Og hvem har anbragt den i svimlende højder? Sådan er der så meget i de østrigske alper. Og søger I oplevelserne i de ensomme, højalpine regioner, er det imidlertid klogt at forhøre sig hos den lokale turistforening og alliere sig med en stedkendt bjergfører, der kender de sikre stier og de farer, der kan være en del af denne gletscherdækkende verden.