Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Iseosøen
Søen ligger i den nordlige del af Val Camonica mellem byerne Bergamo og Brescia. Norditalien er kendt for sine rige og stærkt industrialiserede byer med storslåede søer, hvor den krystalklare Iseosøen er en af dem med dens enestående naturskønhed og frodige, grønne bjerge. Læs mere

Camping ved Iseosøen

Hvorfor tage på camping ved Iseosøen?

Book camping til Iseosøen online her på siden - vælg blandt alle de bedste campingpladser. Nedenfor har vi listet fire gode grunde til, hvorfor jeres næste familieferie skal gå til Iseosøen:

  • Ro og fred
  • Charmerende byer
  • Fortryllende landskab
  • Krystalklart badevand

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Iseosøen.

En naturrig plads

Camping Del Sole er beliggende lige ud til vandet i smukke, grønne områder fyldt med vingårde og olivenlunde omkring sig. Den kendte vinproducent Franciacorta holder til lige i nærheden, og der vil være mulighed for at komme på vinsmagning og rundture på gården. Denne campingplads er derfor ideel for sande vinentusiaster.

Smukke byer ved Iseosøen

Iseosøen, eller Lago d'Iseo er den fjerdestørste sø i Lombardiet, beliggende i udløbet af Oglio-floden. Der er flere middelalderlige byer omkring søen, hvor de største er Iseo og Sarnico. Disse er fyldt med barer, butikker, caféer, hoteller og flere campingpladser løber langs søbredden.

Franciacorta vinregion er beliggende kun få minutter væk fra søen og producerer nogle af verdens fineste mousserede vine. I midten af søen ligger Monte Isola, her er der nem adgang via de regelmæssige færger.

Der er så meget at foretage sig ved Iseosøen

Iseosøen tilbyder en bred vifte af sjove aktiviteter inden for forskellige hobbyer og interesser såsom fiskeri, windsurfing, kano og sejlads. Iseosøen tilbyder udover alle disse aktiviteter i vandet også mange aktiviteter ude af vandet, som eksempelvis ridning, klatring, indendørs gokart, golf og mountainbiking. En anden stor aktivitet, der skal nydes af de interesserede, er vinsmagning. Regionen er kendt for sine mousserende vine, så sørg for at smage den fantastiske lokale vin på en rundtur i Contadi Castaldi vingård. Efter vinsmagning kan I blive forkælet i Albereta Henri Chenot spa, som har en stor swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og område med hydroterapi.

Hvad skal I tage ud og se?

Iseosøen har en skjult seværdighed i ærmet, som de færreste kender til. Det er nemlig den spektakulære serie af forhistoriske helleristninger i Val Camonica-dalen, som strækker sig nord for søen. I midten af Iseosøen ligger en romantisk og hyggelig ø ved navn Monte Isola. Midt på øen ligger en skovklædt bakke, hvor du vil have mulighed for at holde en frokostpause i ly for solen, og ellers er det en oplevelse i sig selv at gå en tur om øen og nyde udsigten over den krystalklare sø.

Der er for de kunstinteresserede et smukt galleri at besøge i byen Lovere, hvor Galleria Taldini ligger. Der vil her være mulighed for at beundre de mange malerier af nogle af de store italienske kunstnere, som blandt andre Jacopo Bellini, Parmigianino, Tintoretto, Palma Il Giovane, Tiepolo og Hayez. Der er yderligere kalkmaleriet Romanino i kirken Santa Maria della Neve, Pisogne, som også er en tur værd. I udkanten af Iseosøen ligger byen Pisogne, og her vil du kunne besøge den flotte kirke Santa Maria della Neve, hvor du vil kunne nyde de flotte kalkmalerier.

Mad, drikke og kultur

Tilbring en dag fordybet i vinmarker, bølgende bakker og middelalderlige landsbyer, mens du opdager hemmelighederne og delikatesserne i Franciacorta-regionen. Smag lokale gourmetretter, herunder ost, salami og de berømte mousserende vine.

Franciacorta er en lille by berømt for sine mousserende vine, som anses for at være på niveau med de fineste champagner. Området er dog ikke kun berømt for sin vin, men også for sit gourmetkøkken og byder på lækre oste, fremragende salami og risretter som safran risotto.

Check også vores andre skønne  rejsemål i Italien.