Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved Maggioresøen
Maggioresøen er beliggende midt i Italiens alper med smukke bjerge omkring sig. Søen er Italiens næststørste og den mest berømte alpesø. Camping ved Maggioresøen tilbyder et dejligt varmt klima, mange solrige timer, lækkert badevand, samt brede, gyldne strande. Læs mere

Camping ved Maggioresøen

Læs mere om Maggioresøen

Maggioresøen er Italiens næststørste sø og den mest berømte alpesø. Tag hele familien med til Maggioresøen og oplev en billedskøn natur og et mildt klima. Maggioresøen er ramme om et smukt og roligt naturområde.

Bestil din drømmerejse ved Maggioresøen her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som vil give dig tips og rådgivning til den perfekte campingferie.

Hvorfor Camping ved Maggioresøen?

Maggioresøen hitter år efter år hos de mange ivrige campingentusiaster. Det er der ikke noget at sige til, da Maggioresøen har en lang række ting at byde på:

  • Familievenlighed
  • Et væld af sportsaktiviteter
  • Betagende natur og smukke omgivelser
  • Hyggelige og charmerende byer

De tre mest populære pladser ved Maggioresøen

Camping Okay 
Camping Okay er en stor familieplads for både unge og ældre, samt en god beliggenhed. En smuk swimmingpool med børnebassin indbyder til en dukkert på de varme sommerdage og med baren lige ved siden af, kan I også få en forfriskning.

Lago Maggiore
Camping Lago Maggiore er en familieplads i topklasse, beliggende på den sydvestlige kyst af Lago Maggiore, nær den charmerende by Arona. For en afslappende, solrig ferie med en masse udflugtsmuligheder, så er du kommet til det rette sted.

Isolino
Isolino er en stor plads med en eksotisk atmosfære og en herlig beliggenhed ved Maggioresøen. Uanset om du er den aktive type, som elsker at udøve alverdens sport, eller om du elsker at solbade ved poolen og stranden, kan dette lade sig gøre på Isolino. Stranden ligger blot en kort gåtur væk og poolen er et naturligt samlingspunkt for hele pladsen. I sine smukke frodige omgivelser og gode placering midt i bjergene er Isolino en af områdets mest eftertragtede campingpladser.

Verbania og Arona byder på lidt af hvert

Verbania er den største by beliggende ved Maggioresøen og fungerer som områdets hovedstad. Her vil du kunne finde et livligt natteliv, samt barer, restauranter og gode shoppingmuligheder. I byen ligger der blandt andet også en stor, idyllisk have, som er byens største seværdighed, hvor I kan nyde solen og ikke mindst atmosfæren.

Arona er beliggende ud til Maggioresøen og stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Byen har en lang historie og et væld af seværdigheder. Desuden finder du her en lang række restauranter, samt barer og shoppingmuligheder.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.