Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Alle de bedste campingpladser ved Balatonsøen
Camping ved Balatonsøen er i stigende grad ved at blomstre. Balatonsøen er ikke blot den største sø i hele Centraleuropa, den er også kendt for sit varme klima, flotte lange sandstrande, skønt blågrønt badevand, samt endeløs kultur og historie. Læs mere

Camping ved Balatonsøen

Læs mere om Balatonsøen her...

Balatonsøen er en af de største søer i Europa, og en campingferie til Balatonsøen byder på et væld af oplevelser, sjove aktiviteter og afslapning. Søen har hele sommeren en dejlig badetemperatur, som gør det til det et fantastisk rejsemål for jer, der drømmer om en sand badeferie. Omkring Balatonsøen er der flotte bjergkæder, hyggelige landsbyer og de mange kursteder er oplagte udflugtsmål for en gedigen omgang afslapning.

Find og book din næste campingferie ved Balatonsøen online her på siden eller kontakt Dansk Bilferies dygtige rejseeksperter på tlf. 7010 4343 for gode tips, råd og vejledning om camping ved Balatonsøen.

Hvorfor tage på camping ved Balatonsøen?

Der er mange grunde til at tage på campingferie ved Balatonsøen! Her er fem af de bedste grunde:

  • Børnevenlighed
  • Masser af vandsportsaktiviteter
  • Smukke omgivelser og unik natur
  • Hyggelige og charmerende byer

De mest populære pladser ved Balatonsøen

Camping Fuered
Camping Fuered er den største campingplads ved Balatonsøen og er beliggende i skønne omgivelser. Med blot en kort gåtur fra de flotte bredde sandstrande og en dejlig udsigt over søen er det nemt at se hvorfor pladsen er så eftertragtet blandt de mange danske ferieelskere.

Camping Village Arynapart
Denne campingplads er beliggende ved søens sydligste kyst og ligger kun 5 km fra den energirige by Siofok, hvor det vil være muligt at nyde et livligt natte liv i byens mange diskoteker og barer.

Strande og vandsport ved Balatonsøen

Camping ved Balatonsøen er et sandt paradis for vandsportsentusiaster. Den gennemsnitlige dybde af søen er tre meter, så vandtemperaturene er behagelige i sommermånederne. Hvis du godt kan lide aktiviteter i og på vandet, så vil du ikke komme til at kede dig. Der er mulighed for alt fra svømning, roning, vandski, vandcykling, sejlsport, og med 300 kilometer kyststrækning byder Balatonsøen på masser af strande til solbadning i isolation og fred eller omgivet af mennesker. De fleste campingpladser på Balatonsøen tilbyder desuden swimmingpools.

Byer ved Balatonsøen

Keszthely
Ligger på den vestlige bred af Balatonsøen. Det er den næststørste by ved søen og en af de mere vigtige kulturelle, historiske og økonomiske knudepunkter i regionen. På grund af sin gunstige beliggenhed og tilgængelighed af både vej og tog er Keszthely og det omkringliggende område et eftertragtet rejsemål.  

Siófok
Er en by på den sydlige bred af Balatonsøen. Byen er en af Ungarns mest populære feriemål, der er berømt for sine strande og natteliv. Siófok er en af de rigeste kommuner i Ungarn på grund af turismen. Ungarerne kalder byen for Balatons hovedstad, da det er den største by på dens kyster og fungerer som knudepunkt i regionen for både handel og turisme.

Området er spækket med aktiviteter

Hvis du er den aktive type, kommer du ikke til at kede dig ved Balatonsøen. Her finder du nemlig endeløse sjove aktiviteter såsom golf, fiskeri, cykling, ridning, sejlads, surfing, vandski og meget mere. Keszthely er beliggende på den vestlige bred af Balatonsøen og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel. 

Kulturelle oplevelser

Når campingferien går til Balatonsøen, er der flere kulturelle oplevelser i vente, hvis I ønsker det. Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis. Desuden findes der en lang række interessant og spændende museer i området omkring Balatonsøen, deriblandt Balatonmuseet, hvor du vil have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer 7000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil du kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler, som går frit rundt.

Mad ved Balatonsøen

Camping ved Balatonsøen byder også på gode madoplevelser. Frokost er et vigtigt måltid for ungarerne, og især suppe er populært. Det ungarske køkken er dog alsidigt og omfatter både mørt kød og fisk. Den traditionelle fiskesuppe, Halászlé, kan anbefales. Ungarerne har desuden en sød tand, hvor tærter, hjemmelavede kager og vaniljeis er de mest populære desserter.