Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bo i skønne Selectcamp mobilhomes og luksutelte

Selectcamp er specialist i luksuscampingferie og sikrer jer høj kvalitet

Selectcamp - med det personlige præg

Selectcamp befinder sig på nogle af de bedste campingpladser i Italien, Frankrig, Spanien og Holland. I finder et bredt udvalg af boligytyper med alt fra innovative lodgetelte til glamourøs camping, "Glamping". Her findes boliger i højeste kvalitet på nogle af Europas bedste campingpladser. I vil med lethed kunne finde en boligtype samt en campingplads, som passer perfekt til jeres familie, jeres ønsker og behov. Selectcamp sørger for at alle rammerne er på plads, så I blot skal læne jer tilbage og nyde ferien. Læs mere

Læs mere om Selectcamp

Det personlige præg

Selectcamp har siden 1992 specialiseret sig i at tilbyde luksuscampingferier til familier, der ønsker en kombination af de bedste europæiske campingpladser, gode faciliteter og skønne, hyggelige boliger. Selectcamp tilføjer med sit slogan "med det personlige præg" en fremragende service, da der vil stå en engelsktalende Selectcamp repræsentant klar til at modtage jer, når I ankommer til campingpladsen. Under jeres ophold vil repræsentanterne altid stå til rådighed og være behjælpelige, hvis I får brug for det.

Her finder I Selectcamp

I finder Selectcamp på nogle af de bedste campingpladser i Italiens, Frankrigs, Spaniens og Hollands mest populære områder, og her er en perfekt beliggenhed, en bred vifte af sjove aktiviteter og de gode faciliteter blot et lille udsnit af, hvad der vil vente jer på jeres campingferie. I vil med garanti finde en bolig, der matcher netop jeres ønsker og behov, og med Selectcamp er I altid sikret høj kvalitet i skønne rammer.

Selectcamps boligtyper

Bungalowtelt 
 Disse luksustelte byder på en helt ideel indretning og er fuldt udstyrede med alt det, I har brug for på jeres campingferie.   

Lodgetelt 
 De luksuriøse lodgetelte byder bl.a. på bad, håndvask, toilet og et rummeligt og fuldt udstyret køkken.  

Lodgesuite 
 Boligtypen er placeret i rolige omgivelser med unik udsigt.

Mobilhome 
 De hyggelige og moderne mobilhomes er meget populære, og det er med god grund. Selectcamps mobilhomes er udstyret med bl.a. 2 eller 3 soverum, aircondition, en dejlig terrasse med parasol og komplet inventar.  

Hybridlodge Clever 
 Boligtypen er en kombination af mobilhome og telt, og indeholder bl.a. to soverum, et lækkert badeværelse og en ekstra stor terrasse, så I kan nyde udendørslivet.

Glamping med Selectcamp

Selectcamp var en af de første udbydere, der gjorde brug af glamping, som betyder glamourøs camping. På denne måde kan I kombinere det bedste fra naturen med luksus og komfort fra hjemmet. I bor på en campingplads i grønne, frodige omgivelser og har alle frihederne ved campinglivet, men sover i en dejlig, blød seng og har f.eks. eget bad og toilet.  Selectcamp har fulgt udviklingen, og produkterne har f.eks. udviklet sig fra romantiske lodgetelte til den innovative airlodge, hvor I kan dase i sengen under den smukke stjernehimmel.

Hos Selectcamp står innovation højt på listen, og Selectcamp er specialist i glampingferie. Bo f.eks. i en lodgesuite, som er et luksuriøst telt med en romantisk himmelseng og med et fritstående badekar. Teltet indeholder en hyggelig opholdsstue, eget bad og toilet samt et fuldt udstyret køkken. De mange lodgetelte danner en lille landsby, hvilket giver en fantastisk atmosfære på campingpladsen.

Campingpladser med Selectcamp

Selectcamp tilbyder boliger i højeste kvalitet på nogle af de bedste campingpladser i Europa, og her finder I den perfekte kombination af lækre, gyldne strande og store, flotte poolområder. Campingpladserne byder på gode faciliteter og sjove aktiviteter, som både små og store kan nyde godt af. Dette er med til at danne rammerne om en fuldendt familieferie, som I sent vil glemme. I kan f.eks. opleve Adriaterhavskysten i Italien, Languedoc i Frankrig og Costa Brava i Spanien.

Uanset om I rejser med små børn eller teenagere, vil en af Selectcamps campingpladser med garanti matche jeres ønsker og behov. I Italien kan I bl.a. opleve Adriaterhavskysten, Toscana, Gardasøen og smukke Sardinien, mens der i Frankrig venter jer helt unikke og charmerende regioner såsom Languedoc, Côte d'Azur og Ardeche. Uanset hvilken campingplads I vælger, vil denne være med til at gøre ferien fantastisk.

Selectcamps top 4 campingpladser

Marina di Venezia i Italien 
 Bo direkte til en fantastisk sandstrand ved Adriaterhavskysten eller nyd godt af det spektakulære poolområde, der byder på hele 9 swimmingpools! Læs mere om Marina di Venezia her.

Les Mediterranées Nouvelle Floride i Frankrig 
 Fra den skønne 4-stjernede campingplads har I direkte adgang til en smuk strand ved Middelhavet, og campingpladsen byder på et væld af sjove aktiviteter. Læs mere om Les Mediterranées Nouvelle Floride her.

Domaine de la Yole i Frankrig 
 På den store, stemningsfyldte campingplads kan I nyde de fantastiske faciliteter i smukke, frodige omgivelser. Læs mere om Domaine de la Yole her.

Cisano/San Vito i Italien
 Denne livlige campingplads er placeret på Gardasøens østkyst, og her er noget for hele familien, uanset om I er til pool, strand eller spændende udflugter. Læs mere om Cisano/San Vito her.