Kan vi hjælpe?
7010 4343

Familievenlig camping i det charmerende Spanien

Camping i Spanien byder på smukke strande ved det det azurblå Middelhav, enestående kultur, spændende storbyer, et delikat spansk køkken samt hyggelige campingpladser i Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca eller i Cantabrien.

Familievenlig camping i det charmerende Spanien
Camping i Spanien byder på smukke strande ved det det azurblå Middelhav, enestående kultur, spændende storbyer, et delikat spansk køkken samt hyggelige campingpladser i Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca eller i Cantabrien.
Mest populære rejsemål i Spanien (4)
Costa Brava
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer...
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne...
 • Brede sandstrande
 • Strand, kultur og oplevelser
 • Små ugenerte klippebugter
35 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa Dorada
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige strande med krystalklart vand. Costa Dorada byder endvidere på fredelige landsbyer og marker, hvor der...
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige...
 • Lækre sandstrande
 • Gode udflugtsmuligheder
 • Forlystelsesparken Port Aventura
14 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa Blanca
Oplev den fortryllende kyst i Spanien, som er kendt som Den Hvide Kyst grundet kystens enestående, hvide sandstrande. Costa Blanca ligger nord og syd for Alicante på Spaniens østkyst og...
Oplev den fortryllende kyst i Spanien, som er kendt som Den Hvide Kyst grundet kystens...
 • Enestående sandstrande
 • Charmerende badebyer
 • Familievenlige campingpladser
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der en masse enestående natur-, kultur- og gastronomiske oplevelser. I Cantabria/Costa Verde finder I den usædvanligt...
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der...
 • Enestående kultur
 • Gastronomiske oplevelser
 • Spændende byer
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Camping i Spanien

Alt om camping i Spanien

Dette smukke område af Spanien huser en af Europas mest populære rejsemål, og Dansk Bilferie byder på et stort udvalg af skønne campingpladser i Costa Brava og Costa Dorada. Tag på camping i Spanien med Dansk Bilferie og få den sjoveste familieferie. Alle Dansk Bilferies campingpladser i Spanien ligger helt ud til vandet og har store poolområder og et væld af aktiviteter for hele familien.

Ring og tal med en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for at høre mere om camping i Spanien eller book campingferien direkte her på danskbilferie.dk.

Hvorfor camping i Spanien?

Der er mange grunde til, at Spanien står højt på ferie-ønskelisten. På de mange flotte campingpladser på kysten kan du på bedste vis kombinere det afslappede campingliv med strand, kultur, storby og meget mere.

 • Kombination af storbyferie og camping
 • Solrigt og behageligt klima
 • Kilometerlange strande
 • Lækker mad og fantastiske vine
 • Fremragende pladser ned til stranden

Populære campingpladser i Spanien

Alle Dansk Bilferies campingpladser ligger henholdsvis nord og syd for Barcelona. Den korte afstand til Barcelona gør, at man har rig mulighed for at kombinere campingferien med en dag i den smukke og spændende catalonske hovedstad. Tag f.eks. til Camping Castell Montgri, som er en campingplads, som har et dejligt poolområde, ligger kun 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Campingpladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by, Estartit. I kan også tage til Camping El Delfin Verde, som er et sandt tropeparadis med direkte adgang til den store sandstrand over for Medes-øerne. Delfin Verde byder på et utal af aktiviteter for børn og aktive sjæle, og området byder på skønne byer med mange oplevelser som bl.a. spændende shopping, 1700-tals borge og tyrefægtning. En anden populær campingplads i Spanien er La Torre Del Sol, som tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for alle aldre, samt tre swimmingpools og en kæmpe jacuzzi. Endvidere er der direkte adgang til privat strand, og pladsen rummer også tre indendørs jacuzzier med saltvand.

Lækre badestrande

Rejser du på camping i Spanien med Dansk Bilferie, er du garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne Middelhav. På Costa Brava finder du 200 km strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. Costa Dorada byder på lange strande med klitter af det fineste sand. Særligt campingpladsen La Torre del Sol ligger ned til en skøn sandstrand og kan varmt anbefales.

Spektakulær natur

Med mange kontraster og usædvanlige naturlige ressourcer, er Spanien det tredje land i verden med hensyn til områder, som er blevet erklæret naturfredet af UNESCO. Næsten 12% af landets territorium er nemlig blevet erklæret fredet. Spaniens landskab er meget varierende og med sine brede floder, smukke søer, fortryllende skove og betagende bjerge er det uden tvivl et land, som er værd at besøge. I Spanien vil du finde uforglemmelige og fantastiske oplevelser for både øjnene og sanserne, som vil være med til at sætte prikken over i'et på campingferien.

Kombiner campingferien med oplevelser i Barcelona

I kan vælge at kombinere camping i Spanien med et besøg i en af Europas mest fascinerende storbyer, Barcelona, hvor I kan opleve Gaudís enestående arkitektur. Foruden hundredvis af caféer, barer og forretninger, byder Barcelona også på det enestående Picasso-museum, La Sagrada Familia-kirken og Gaudí-bygningerne. En campingferie med Dansk Bilferie i Spanien kan altså byde på store kulturoplevelser, som både kan være interessant for alle aldre.

Sjove forlystelser på campingferien

Af forlystelser af der Aqua Brava - et kæmpe vandland beliggende i Roses nord for Barcelona. Vandlandet byder på hele 18 attraktioner i form af vandfald, vandrutsjebaner, tropiske øer osv. Noget andet er Spaniens største og vildeste forlystelsespark, Port Aventura Park. Denne ligger i Cambils i Costa Dorada syd for Barcelona. Her finder du et væld af kæmpe rutsjebaner i alle afskygninger, som bringer legebarnet frem i alle. Foruden forlystelsesparken finder du, samme sted, det store vandland Costa Caribe Aquatic Park.

Den spanske historie

Spaniens historie begyndte allerede for 32.000 år siden, da de første mennesker trængte ind på Den Iberiske Halvø. Før det romerske herredømme var de spanske bosættelser primært grækere og andre fra Middelhavskysten. Efter faldet af det romerske imperium kom dele af Spanien under kontrol af germanske stammer. Dog erobrede Det Visigotiske Kongerige hele den Iberiske Halvø og herskede indtil det 8. århundrede. Nær begyndelsen af det 8. århundrede invaderede en muslimsk hær Det Visigotiske Rige og erobrede hele halvøen. Spanien kom derefter under muslimsk herredømme, som blev kendt som Al-Andalus. Over tid opstod der forskellige små, kristne riger, som blev dannet i den nordlige del af Den Iberiske Halvø og begyndte at smelte sammen i større stater. Efter en århundrede lang proces overtog de kristne endelig kontrollen over Den Iberiske Halvø. Efter sammenbruddet af det muslimske herredømme i det 11. århundrede, blev Spanien opdelt i tre kristne kongeriger: Portugal, Aragonien og Castilien, som rådede over næsten hele halvøen med undtagelse af det muslimske kongerige Granada i syd. Spanien blev først i 1812 proklameret officielt som et enkelt kongerige ved vedtagelsen af den spanske forfatning.

Spaniens mad og drikke

Når du tager på camping i Spanien, kan du opleve lækker, enkel og velsmagende mad som serranoskinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Vin er populært i Spanien, og udbuddet er stort. Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria, hvor hovedingredienserne er rødvin og frugt.


Det spanske klima

Klimaet på Costa Brava og Costa Dorada er middelhavsvejr, hvor gennemsnitstemperaturerne om sommeren er ca. 20-26 grader, så der er de bedste forudsætninger for en varm og behagelig ferie, når den står på camping i Spanien.