Kan vi hjælpe?
7010 4343

Dansk Bilferie tilbyder camping i Spanien på et bredt udvalg af alle de bedste pladser i Costa Brava og Costa Dorada. Tag på camping i Spanien og nyd det azurblå middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.

Dansk Bilferie tilbyder camping i Spanien på et bredt udvalg af alle de bedste pladser i Costa Brava og Costa Dorada. Tag på camping i Spanien og nyd det azurblå middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.
Mest populære rejsemål i Spanien (3)
Costa Brava
Costa Brava
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer og den catalanske kultur og historie. Tag på camping i Costa Brava og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.
 • Brede sandstrande
 • Strand, kultur og oplevelser
 • Små ugenerte klippebugter
18 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa Dorada
Costa Dorada
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige strande med krystalklart vand. Costa Dorada byder endvidere på fredelige landsbyer og marker, hvor der bl.a. dyrkes vin og oliven. Costa Dorada byder på gode snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, bjerge og spændende landsbyer. Tag på camping i Costa Dorada og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur.
 • Lækre sandstrande
 • Gode udflugtsmuligheder
 • Forlystelsesparken Port Aventura
8 mulige campingpladser
Se rejsemål
Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der en masse enestående natur-, kultur- og gastronomiske oplevelser. I Cantabria/Costa Verde finder I den usædvanligt smukke kyst, hvor over 60 hvide sandstrande ligger som perler på snor. Tag på campingferie til Cantabria/Costa Verde og nyd de fantastiske omgivelser samt den lækre, spanske mad og vin.
 • Enestående kultur
 • Gastronomiske oplevelser
 • Spændende byer
1 mulig campingplads
Se rejsemål

Alt om Spanien - områder og campingpladser

Dette smukke område af Spanien huser en af Europas mest populære rejsemål og Dansk Bilferie byder på et stort udvalg af skønne campingpladser i Costa Brava og Costa Dorada. Tag på camping i Spanien med Dansk Bilferie og få den sjoveste familieferie. Alle Dansk Bilferies campingpladser i Spanien ligger helt ud til vandet og har store poolområder og et væld af aktiviteter for hele familien.

Ring og tal med en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for at høre mere om camping i Spanien.

Hvorfor camping i Spanien?

Der er mange grunde til, at Spanien står højt på ferie-ønskelisten. På de mange flotte campingpladser på kysten kan du på bedste vis kombinere det afslappede campingliv med strand, kultur, storby og meget mere.

 • Kombination af storbyferie og camping
 • Solrigt og behageligt klima
 • Kilometerlange strande
 • Lækker mad og fantastiske vine
 • Fremragende pladser ned til stranden

Populære pladser i Spanien

Nedenfor har vi udvalgt nogle af de mest populære campingpladser i Spanien. Alle Dansk Bilferies campingpladser ligger henholdsvis nord og syd for Barcelona. Den korte afstand til Barcelona gør, at man har rig mulighed for at kombinere ferien med en dag i den smukke og spændende catalonske hovedstad.

Castell Montgri - Costa Brava
Castell Montgri er en plads, som har et dejligt pool område, ligger kun 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Pladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by Estartit. 

El Delfin Verde - Costa Brava
El Delfin Verde er et sandt tropeparadis med direkte adgang til den store sandstrand over for Medes-øerne. Delfin Verde byder på et utal af aktiviteter for børn og aktive sjæle. Området byder på skønne byer med mange oplevelser som bl.a. spændende shopping, 1700-tals borge og tyrefægtning. 

La Torre del Sol - Costa Dorada
La Torre Del Sol tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for alle aldre, samt tre swimmingpools og en kæmpe jacuzzi. Endvidere er der direkte adgang til privat strand og pladsen rummer også tre indendørs jacuzzier med saltvand. 

Strande og natur i Spanien

Strandene
Tager du med Dansk Bilferie, er du garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne Middelhav. På Costa Brava finder du 200 km strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. Costa Dorada byder på lange strande med klitter af det fineste sand. Særligt campingpladsen La Torre del Sol ligger ned til en skøn sandstrand og kan varmt anbefales.

Naturen
Med mange kontraster og usædvanlige naturlige ressourcer, er Spanien det tredje land i verden med hensyn til områder, som er blevet erklæret naturfredet af UNESCO. Næsten 12 % af landets territorium er nemlig blevet erklæret fredet. Spaniens landskab er meget varierende og med sine bredde floder, smukke søer, fortryllende skove og betagende bjerge er det uden tvivl et land, som er værd at besøge. I Spanien vil du finde uforglemmelige og fantastiske oplevelser for både øjnene og sanserne.

Attraktioner og forlystelser

Attraktioner
I kan også kombinere camping i Spanien med et besøg i en af Europas mest fascinerende storbyer, Barcelona, og oplev Gaudís enestående arkitektur. Foruden hundredvis af caféer, barer og forretninger, byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia-kirken og Gaudí-bygningerne. En campingferie med Dansk Bilferie kan således også byde på store kulturoplevelser.

Forlystelser
Af forlystelser af der Aqua Brava - et kæmpe vandland beliggende i Roses nord for Barcelona. Vandlandet byder på hele 18 attraktioner i form af vandfald, vandrutsjebaner, tropiske øer osv. Noget andet er Spaniens største og vildeste forlystelsespark, Port Aventura Park. Denne ligger i Cambils i Costa Dorada syd for Barcelona. Her finder du et væld af kæmpe rutsjebaner i alle afskygninger, som bringer legebarnet frem i alle. Foruden forlystelsesparken finder du, samme sted, det store vandland Costa Caribe Aquatic Park.


Den Spanske historie

Spaniens historie begyndte allerede for 32.000 år siden, da de første mennesker trængte ind på Den Iberiske Halvø. Før det romerske herredømme var de spanske bosættelser primært grækere og andre fra Middelhavskysten. Efter faldet af det romerske imperium, nær slutningen af det 5. århundrede, kom dele af Spanien under kontrol af germanske stammer. Dog erobrede Det Visigotiske Kongerige hele den Iberiske Halvø og herskede indtil det 8. århundrede. Nær begyndelsen af det 8. århundrede, invaderede en muslimsk hær Det Visigotiske Rige og erobrede hele halvøen. Spanien kom derefter under muslimsk herredømme, som blev kendt som Al-Andalus. Over tid opstod der forskellige små og kristne riger, som blev dannet i den nordlige del af Den Iberiske Halvø og begyndte at smelte sammen i større stater. Efter en århundrede lang proces overtog de kristne endelig kontrollen over Den Iberiske Halvø. Efter sammenbruddet af det muslimske herredømme i det 11. århundrede, blev Spanien opdelt i tre kristne kongeriger - Portugal, Aragonien og Castilien - som rådede over næsten hele halvøen med undtagelse af det muslimske kongerige Granada i syd. Spanien blev først i 1812 proklameret officielt som et enkelt kongerige ved vedtagelsen af den spanske forfatning.

Mad og klima

Mad, drikke og kultur
Når du tager på camping i Spanien kan du opleve lækker, enkel og velsmagende mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Vin er populært i Spanien og udbuddet er stort. Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria, hvor hovedingredienserne er rødvin og frugt.

Vejr og klima
Klimaet på Costa Brava og Costa Dorada er middelhavsvejr. Gennemsnitstemperaturerne om sommeren er ca. 20-26 grader.