Kan vi hjælpe?
7010 4343

Familievenlig camping i det charmerende Spanien

Camping i Spanien byder på smukke strande ved det det azurblå Middelhav, enestående kultur, spændende storbyer, et delikat spansk køkken samt hyggelige campingpladser i Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca eller i Cantabrien.

Familievenlig camping i det charmerende Spanien
Camping i Spanien byder på smukke strande ved det det azurblå Middelhav, enestående kultur, spændende storbyer, et delikat spansk køkken samt hyggelige campingpladser i Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca eller i Cantabrien. Læs mere
Mest populære rejsemål i Spanien (5)
Costa Brava
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer...
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne...
 • Brede sandstrande
 • Strand, kultur og oplevelser
 • Udflugt til Barcelona
39 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa Dorada
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige strande med krystalklart vand. Costa Dorada byder endvidere på fredelige landsbyer og marker, hvor der...
Camping i Costa Dorada er populært for børnefamilier, bl.a. grundet områdets fine sand og børnevenlige...
 • Lækre sandstrande
 • Gode udflugtsmuligheder
 • Forlystelsesparken Port Aventura
17 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa Blanca
Oplev den fortryllende kyst i Spanien, som er kendt som Den Hvide Kyst grundet kystens enestående, hvide sandstrande. Costa Blanca ligger nord og syd for Alicante på Spaniens østkyst og...
Oplev den fortryllende kyst i Spanien, som er kendt som Den Hvide Kyst grundet kystens...
 • Enestående sandstrande
 • Charmerende badebyer
 • Oplev den unikke historiske by, Altea
3 mulige campingpladser
Se rejsemål
Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der en masse enestående natur-, kultur- og gastronomiske oplevelser. I Cantabria/Costa Verde finder I den usædvanligt...
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der...
 • Spis jer mætte i tapas i Santander
 • Besøg middelalderbyen Santilla del Mar
 • Oplev betagende natur og sandstrande
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Costa del Azahar
Costa del Azahar tilbyder uendelige strande med gyldent sand, pulserende byliv i Valencia og Castellón, en overdådig kyst med imponerende klippeskrænter, hyggelige middelhavslandsbyer og duftende citrusmarker....
Costa del Azahar tilbyder uendelige strande med gyldent sand, pulserende byliv i Valencia og Castellón,...
 • Gode, lange og gyldne sandstrande
 • Pulserende og hyggelige kystbyer
 • Oplev smukke klippeformationer
2 mulige campingpladser
Se rejsemål

Camping i Spanien

Mere om camping i Spanien

Vælg camping i Spanien, der byder på der sol og sommer, vand og strand, sjov og liv, charme og atmosfære. Her findes kunst, kultur og natur for enhver smag samt lækker mad og vin. Kort sagt udgør en campingferie i Spanien alt, hvad der skal til for at give hele familien den bedste sommeroplevelse! Vi har et stort udvalg af pladser i Spanien, der har en fantastisk afslappet stemning og alt, hvad I kunne ønske jer på en solferie. 

Der er også rig mulighed for at besøge supermetropolen, Barcelona, hvor I kan slappe af på byens fremragende strand, besøge museer samt nyde mad og vin i særklasse.

Campingferie i Spanien - de bedste feriedestinationer

Tag på campingferie i Spanien og nyd det azurblå middelhav, den lækre spanske mad og vin samt den smukke natur. I bor i komfortable mobilhomes eller moderne luksustelte, så I får kombinationen af komfort og campingliv. 

Dansk Bilferie samarbejder med de førende udbydere af luksuscamping i Europa og vi garanterer derfor meget høj kvalitet. I kan bl.a. vælge mellem skønne campingpladser i smukke Catalonien, hvor skiltene er på catalansk, mange huse er bygget i den oprindelige stil og der er små hyggelige små fiskerlejer;

 • Campingferie på Costa Brava, som ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien, byder bl.a. på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldne sandstrande og spændende kultur. Her har I garanti for en masse sol, og I kan kombinere jeres afslappede ferie med en udflugt til fantastiske Barcelona. På Costa Brava finder I smukke, børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. 
 • Campingferie på Costa Dorada, der ligger syd for Barcelona som et skønt område, har krystalklart vand, fint sand, fredelige landsbyer og hyggelige campingpladser. I hjertet af Costa Dorada finder I Universal Studios Port Aventura, som uden tvivl er et besøg værd på jeres ferie i Spanien.

Hvorfor camping i Spanien?

Der er mange grunde til, at kør-selv ferie til Spanien står højt på ferie-ønskelisten, for på de mange flotte campingpladser på kysten kan du på bedste vis kombinere det afslappede campingliv med strand, kultur, storby og meget mere.

 • Kombination af storbyferie og camping
 • Solrigt og behageligt klima
 • Kilometerlange strande
 • Lækker mad og fantastiske vine
 • Fremragende pladser ned til stranden
 • Skønne og komfortable mobilhomes

Populære campingpladser i Spanien

Alle Dansk Bilferies campingpladser ligger henholdsvis nord og syd for Barcelona. Den korte afstand til Barcelona gør, at man har rig mulighed for at kombinere campingferien med en dag i den smukke og spændende catalonske hovedstad. 

 • Camping Castell Montgri er en campingplads, som har et dejligt poolområde, ligger kun 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Campingpladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by, Estartit. 
 • Camping El Delfin Verde er et sandt tropeparadis med direkte adgang til den store sandstrand over for Medes-øerne. Delfin Verde byder på et utal af aktiviteter for børn og aktive sjæle, og området byder på skønne byer med mange oplevelser som bl.a. spændende shopping, 1700-tals borge og tyrefægtning. 
 • Camping La Torre Del Sol tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter for alle aldre, samt tre swimmingpools og en kæmpe jacuzzi. Endvidere er der direkte adgang til privat strand, og pladsen rummer også tre indendørs jacuzzier med saltvand.

Lækre badestrande

Rejser du på camping i Spanien med Dansk Bilferie, er du garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne Middelhav. 

På Costa Brava finder du 200 km strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. 

Costa Dorada byder på lange strande med klitter af det fineste sand. Særligt campingpladsen La Torre del Sol ligger ned til en skøn sandstrand og kan varmt anbefales.

Kombinér campingferien med oplevelser i Barcelona

I kan vælge at kombinere camping med storbyferie i Spanien med et besøg i Barcelona, som er en af Europas mest fascinerende storbyer. I Barcelona kan I opleve timevis af kunst, kultur, seværdigheder og spændende oplevelser. Foruden hundredvis af cafeer, barer og forretninger byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia kirken og Gaudi-bygningerne. Hvis I har fået kultur nok for en dag, kan vi anbefale en slentretur ad Ramblaen eller gennem de snævre, spanske gader. For de fordboldinteresserede kan I afslutte besøget med at overvære en fodboldkamp på Camp Nou, hvor F.C. Barcelona spiller. 

En campingferie med Dansk Bilferie i Spanien kan altså byde på store kulturoplevelser, som både kan være interessant for alle aldre.

Sjove forlystelser på campingferien

Af forlystelser af der Aqua Brava - et kæmpe vandland beliggende i Roses nord for Barcelona. Vandlandet byder på hele 18 attraktioner i form af vandfald, vandrutsjebaner, tropiske øer osv. 

Noget andet er Spaniens største og vildeste forlystelsespark, Port Aventura Park. Denne ligger i Cambils i Costa Dorada syd for Barcelona. Her finder du et væld af kæmpe rutsjebaner i alle afskygninger, som bringer legebarnet frem i alle. Foruden forlystelsesparken finder du, samme sted, det store vandland Costa Caribe Aquatic Park.

Spaniens mad og drikke

Når du tager på camping i Spanien, kan du opleve lækker, enkel og velsmagende mad som serranoskinke, chorizopølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Vin er populært i Spanien, og udbuddet er stort. Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria, hvor hovedingredienserne er rødvin og frugt.


Top 5 campingpladser i Spanien

Spanien er et fantastisk land og byder derudover på massere af campingperler, hvilket nogle gange kan være svært at navigere rundt i. Vi har samlet vores favorit campingpladser nedenfor, og lavet en top 5. Lad jer inspirere, og tag familien med på campingferie i Spanien!

1. Camping Cala Gogo - Costa Brava

Stort poolområde og direkte adgang til en skøn privat sandstrand - dét beskriver Camping Cala Gogo meget godt! Her får I mulighed for at nyde godt af krystalklart vand og helt fantastiske omgivelser. Poolområdet har en børnepool som er udstyret med ialt 5 vandrutsjebaner, så her kan børnene nemt få tiden til at gå. 

Sker det alligevel at I bliver trætte af vandpjaskeriet, så kan I spille en omgang tennis eller samle hele familien ved minigolfbanen. Området omkring Camping Cala Gogo byder på fantastisk natur, så her kan I vandre via de afmærkede stier og udforske naturens mange vidundere.

2. Camping Vilanova Park - Costa Dorada

Camping Vilanova Park er en fantastisk campingplads placeret i frodige omgivelser og med masser af muligheder for aktiviteter. Her tilbydes der både tennis, volleyball, basketball, minigolf og meget mere. For den golfglade findes der en golfbane kun 1 km fra campingpladsen og for dem som elsker at slå sig løs på vandet så kan I kaste jer ud i windsurfing eller sejlads. 

Yderligere sørger campingpladsens aktivitetshold for at arrangerer turneringer, underholdning og aktiviteter i løbet af dagen. Når varmegraderne stiger, kan I tage en dukkert i en af de 4 swimmingpools eller tage en tur ned på stranden, hvor en shuttlebus sørger for nemt og hurtigt at bringe jer frem og tilbage.

3. Camping El Delfin Verde - Costa Brava

Den mest populære campingplads, Camping el Delfin Verde, på Costa Brava, og særligt børnefamilier elsker at komme her! Her får I et fantastisk delfinformet poolområde med masser af vandsjov, direkte adgang til en vidunderlig sandstrand, mange skønne aktivitets - og sportsmuligheder såsom fitness, pilates, fodbold, tennis og windsurfing. 

Yderligere findes her et stort udvalg af restauranter, da Camping El Delfin Verde har hele 7 restauranter med alt fra a la carte til take-away muligheder. Camping El Delfin Verde har også et supermarked, hvor I kan købe alt det fornødne. Camping El Delfin Verde er et sikkert hit hos børnefamilien!

4. Camping Castell Montgri - Costa Brava

For familien med teenageren, er Camping Castell Montgri et godt valg! Her har man mulighed for at danse til live musik på diskoteket, når mørket falder på. Camping Castell Montgri er beliggende med kort afstand til stranden, og derudover findes der et stort poolområde med vandrutsjebaner og med udsigt udover landskabet. 

Camping Castell Montgri tilbyder også et hav af aktiviteter, så det er nemt at holde sig beskæftiget, hvis man har et højt aktivitetsniveau. I poolområdet findes også en poolbar og en restaurant, og om aftenen har I også et bredt udvalg af spisesteder. Camping Castell Montgri har 2 restauranter, 1 pizzeria, 2 take-away restauranter, snackbar, crêperie, 3 isboder og 2 barer. Så her går I aldrig hverken sultne eller tørstige i seng. 

5. Camping Playa Montroig - Costa Dorada

En campingplads med rum for enhver i familien, Camping Playa Montroig. Her er det ro og afslapning som fylder, samtidig med at det skal være plads det sjov og leg. Det sker bl.a. via campingpladsens mange aktiviteter, eller i det store poolkompleks med vandrutsjebaner. 

Camping Playa Montroig er dejlig grøn og poolområdet skaber ren idyl med masser af græsplæner til at slænge sig på og palmer og træer som skaber naturlige skyggeområder. Campingpladsen ligger nær stranden og det omkringliggende område byder på masser af kultur, historie samt en forlystelsespark.

Det spanske klima

Klimaet på Costa Brava og Costa Dorada er middelhavsvejr, hvor gennemsnitstemperaturerne om sommeren er ca. 20-26 grader, så der er de bedste forudsætninger for en varm og behagelig ferie, når den står på camping i Spanien.

Spektakulær natur

Udover camping byder Spanien også på fantastiske naturoplevelser langs kysten eller inde i landet, hvor vandrere og mountainbikekørere kan udforske den smukke uspolerede natur. Spanien kan således også byde på gode muligheder for aktiv ferie.

Med mange kontraster og usædvanlige naturlige ressourcer, er Spanien det tredje land i verden med hensyn til områder, som er blevet erklæret naturfredet af UNESCO. Næsten 12% af landets territorium er nemlig blevet erklæret fredet.

Spaniens landskab er meget varierende og med sine brede floder, smukke søer, fortryllende skove og betagende bjerge er det uden tvivl et land, som er værd at besøge. I Spanien vil du finde uforglemmelige og fantastiske oplevelser for både øjnene og sanserne, som vil være med til at sætte prikken over i'et på campingferien.

Den spanske historie

Spaniens historie begyndte allerede for 32.000 år siden, da de første mennesker trængte ind på Den Iberiske Halvø. Før det romerske herredømme var de spanske bosættelser primært grækere og andre fra Middelhavskysten. Efter faldet af det romerske imperium kom dele af Spanien under kontrol af germanske stammer. Dog erobrede Det Visigotiske Kongerige hele den Iberiske Halvø og herskede indtil det 8. århundrede. 

Nær begyndelsen af det 8. århundrede invaderede en muslimsk hær Det Visigotiske Rige og erobrede hele halvøen. Spanien kom derefter under muslimsk herredømme, som blev kendt som Al-Andalus. Over tid opstod der forskellige små, kristne riger, som blev dannet i den nordlige del af Den Iberiske Halvø og begyndte at smelte sammen i større stater. Efter en århundrede lang proces overtog de kristne endelig kontrollen over Den Iberiske Halvø. Efter sammenbruddet af det muslimske herredømme i det 11. århundrede, blev Spanien opdelt i tre kristne kongeriger: Portugal, Aragonien og Castilien, som rådede over næsten hele halvøen med undtagelse af det muslimske kongerige Granada i syd. 

Spanien blev først i 1812 proklameret officielt som et enkelt kongerige ved vedtagelsen af den spanske forfatning.