Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Campingpladser med direkte adgang til strand

Er du og din familie vilde med strandferie og at bade i havet, så får I her en oplagt mulighed for at kombinere camping og strand. Her på siden finder du nemlig alle de bedste campingpladser, som ligger lige til stranden. Så er kan I hurtigt og nemt komme til stranden, hvor I er sikret alle de dukkerter, I har lyst til! Campingpladserne ligger bl.a. ved Adriaterhavet i Italien, som er meget børnevenligt, i Kroatien hvor det typisk er klippe- eller stenstrande med krystalklart vand og i Languedoc i Frankrig, hvor Middelhavets skønne strande er brede og indbydende. Nyd dagene ved stranden, slå jer løs i de mange vandaktiviteter og nyd frokosten på stranden eller hjemme i jeres mobilhome inden endnu en eftermiddag ved stranden. Læs mere

Campingpladser direkte til stranden

Alt om camping ved strandene i Europa

Vi kender strandene i Europa!
Det bliver mere og mere populært at tage på camping med direkte adgang til stranden og med god grund. Der følger nemlig en lang række fordele ved at bo direkte på stranden. I Europa har vi nogle af verdens bedste strande, hvilket specielt gør sig gældende ved Middelhavet og Adriaterhavet, som byder på et væld af de prestigefyldte Blue Flag strande. Find din næste campingplads direkte til standen online her på siden eller kontakt en af vores ferierådgivere på 7010 4343.

Fordele ved at bo direkte på stranden?

  • Høj sikkerhed
  • Miljøvenlige og rene strande
  • Høj vandkvalitet
  • God service - Livreddere 
  • Flad og jævn havbund

Camping ved Italiens strande

Omgivet af vand på alle sider, har Italien en fuldstændig unik kyststrækning med små hyggelige krinkelkroge, der skaber rolige rammer og maleriske landskaber. 

Den Italienske Riviera ligger i Liguria, hvor der strømmer besøgende til for dejlige vandreture og solrige dage på stranden. I centrum af regionen finder I nogle af Italiens bedste strande, som blandt andet byder på charmerende klipper og særpræget kystlinje.

Toscana er kendt for sine bløde bakker, store vine og klassik italiensk kultur, men Toscana har også en helt unik strandscene med gyldne kyster og maleriske landskaber. Regionen byder blandt andet på over 150 km kyststrækning med udsigt over krystalklart vand. 

Sardinien har strande, der spænder fra sandede hvide kyster til eksotiske sorte strande, hvilket gør øen til et fuldstændig enestående sted at besøge.

Strandferie og camping ved Adriaterhavskysten

Tager du på campingferie ved Adriaterhavskysten i Italien, få du badeferie for alle pengene! Sandstrandene er meget børnevenlige, for man skal langt ud før, der bliver dybt. Det gør Adriaterhavskysten til det perfekte valg for børnefamilien, der gerne vil på strandferie.

Nogle af de mest populære campingpladser, som ligger lige ved stranden er store Marina di Venezia, hvor du tilmed kan nyde en lækker middag på stranden. Camping Pra delle Torri byder på en dejlig og privat sandstrand, hvor du helt sikkert kan få mange timer til at gå.

Camping ved Frankrigs strande

Der er en grund til, at Frankrig er en af de mest besøgte feriedestinationer i Europa, hvilket blandt andet er på grund af de mange uforglemmelige gyldne sandstrande. 

Languedoc byder på nogle af de mest fantastiske strande i hele Frankrig. Her finder I et dejligt middelhavsklima, som betyder varme og sol hele sommeren rundt! Nogle af de mest populære campingpladser i Languedoc lige til Middelhavet er:

Normandiet ligger på den nordlige kyststrækning i Frankrig byder på mange gode strande. Her finder I blandt andet lækkert blåt vand, spektakulære klippeudformninger og fredfyldte omgivelser.

Vendée ligger ud til Atlanterhavet og gør denne region ideel til vandsport. Her ser vi folk i alle aldersgrupper prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing og sejlads, som alt sammen er med til at skabe de bedste rammer for dem, som ønsker en aktiv ferie.

Camping ved Kroatiens strande

Med mere end tusinde øer og en utrolig lang fastlandskystlinje, har Kroatien op til 6000 km kyststrækning, derfor er det naturligvis ikke nogen overraskelse at landet kan prale af nogle af Europas smukkeste sandstrande. 

Kroatien byder blandt andet på nogle dejlige sandstrande med vandglatte småsten eller grus på havbunden. Men bedst af alt tilbyder Kroatien azurblåt havvand, tempereret klima og en uforglemmelig udsigt over grønne kyster, som alt sammen er med til at gøre landets strande virkelig attraktive. Når det kommer til Kroatien er det bedste råd at søge sydpå. Det er nemlig på Dalmatiens kyst, I finder de mest forførende sandstrande og charmerende bugter.

De to mest populære campingpladser ved havet i Kroatien er:

  • Camping Lanterna i Istrien byder på en 3 km lang strand med blåt flag og en klatrevæg ude i vandet! Samtidig ligger pladsens poolområde helt ud til stranden, så I kan nemt skifte mellem de to.
  • Camping Zaton i Dalmatien ligger ud til sandstranden med lavt vand, som er perfekt for børnene. Her er blåt flag og altså høj kvalitet. Nyd en skøn strandferie med bl.a. vandsport, snackbar, brusere, liggestole og parasoller.

Camping ved Spaniens strande

Takket været mere end 8000 km kyststrækning byder Spanien på næsten 3000 katalogiserede strande. 

Spanien byder på flere Blue Flag stande end noget andet land i Europa. Landet kan nemlig prale af at have næsten dobbelt så mange Blue Flag strande som Frankrig og mere end dobbelt så mange som Italien, som i øvrigt generelt er betalingsstrande. Spaniens strande er generelt virkelig billige i forhold til resten af Europa og desuden er man her næsten garanteret sol i hele højsæsonen. Strandene ved Middelhavet er generelt bedre end ved Atlanterhavet, da vandet er varmere og er meget mere azurblåt end mørkeblåt. Så hvis I søger en badeferie på standen, så er Spanien helt sikkert det rigtige sted!