Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingpladser direkte til stranden

Med Dansk Bilferie finder du Danmarks største udvalg af luksuscampingpladser direkte til stranden!

Campingpladser med direkte adgang til strand

Nedenfor har vi listet nogle af de bedste campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien med direkte adgang til stranden. Læs mere

Campingpladser direkte til stranden

Alt om strandene i Europa

Vi kender strandene i Europa!
Det bliver mere og mere populært at bestille campingplads med direkte adgang til stranden og med god grund. Der følger nemlig en lang række fordele ved at bo direkte på stranden. I Europa har vi nogle af verdens bedste strande, hvilket specielt gør sig gældende ved Middelhavet og Adriaterhavet, som byder på et væld af de præstigefuldte Blue Flag strande. Find din næste campingplads direkte til standen online her på siden eller kontakt en af vores ferierådgivere på 7010 4343.

Fordele ved at bo direkte på stranden?

  • Høj sikkerhed
  • Miljøvenlige og rene strande
  • Høj vandkvalitet
  • God service - Livreddere 
  • Flad og jævn havbund

Strandene i Italien

Omgivet af vand på alle sider, har Italien en fuldstændig unik kyststrækning med små hyggelige krinkelkroge, der skaber rolige rammer og maleriske landskaber. 

Den Italienske Riviera ligger i Liguria, hvor der strømmer besøgende til for dejlige vandreture og solrige dage på stranden. I centrum af regionen finder I nogle af Italiens bedste strande, som blandt andet byder på charmerende klipper og særpræget kystlinje. Læs mere her.

Toscana er kendt for sine bløde bakker, store vine og klassik italiensk kultur, men Toscana har også en helt unik strandscene med gyldne kyster og maleriske landskaber. Regionen byder blandt andet på over 150 km kyststrækning med udsigt over krystalklart vand. Læs mere her.

Sicilien & Sardinien har strande der spænder fra sandede hvide kyster til eksotiske sorte strande, hvilket gør øerne til nogle fuldstændig enestående steder at besøge. Læs mere her.

Strandene i Frankrig

Der er en grund til, at Frankrig er en af de mest besøgte feriedestinationer i Europa, hvilket blandt andet er på grund af de mange uforglemmelige gyldne sandstrande. 

Den Franske Riviera har regionerne Languedoc og Cote d'Azur, som byder på nogle af de mest fantastiske strande i hele Frankrig. Her finder i et dejligt middelhavsklima, som betyder varme og sol hele sommeren rundt! Desuden huser regionerne også nogle charmerende byer som blandt andet Marseille og Nice, der uden tvivl er værd at se, når I skal have en pause fra de dejlige sandstrande. Læs mere her.

Normandiet ligger på den nordlige kyststrækning i Frankrig byder på mange gode strande. Her finder I blandt andet lækkert blåt vand, spektakulere klippeudformninger og fredsfyldte omgivelser. Læs mere her.

Vendée ligger ud til Atlanterhavet og gør denne region ideel til vandsport. Her ser vi folk i alle aldersgrupper prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing og sejlads, som alt sammen er med til at skabe de bedste rammer for dem, som ønsker en aktiv ferie. Læs mere her.

Strandene i Kroatien

Med mere end et tusinde øer og en utrolig lang fastlands kystlinje, har Kroatien op til 6000 km kyststrækning, derfor er det naturligvis ikke nogen overraskelse at landet kan prale af nogle af Europas smukkeste sandstrande. Lige siden Kroatiens uafhængighed og indtræden i EU i 2013 er landet blevet et mere og mere populært rejsemål. Kroatien byder blandt andet på nogle dejlige sandstrande med vandglatte småsten eller grus på havbunden. Men bedst af alt tilbyder Kroatien azurblåt havvand, temperet klima og en uforglemmelig udsigt over grønne kyster, som alt sammen er med til at gøre landets strande virkelig attraktive. Når det kommer til Kroatien er det bedste råd at søge sydpå. Det er nemlig på den dalmatiske kyst, hvor de mest forførende sandstrande og charmerende bugter findes. Læs mere om Kroatien her.

Strandene i Spanien

Takket været mere end 8000 km kyststrækning byder Spanien på næsten 3000 katalogiserede strande. Desuden byder Spanien på flere Blue Flag stande end noget andet land i Europa. Landet kan nemlig prale af at have næsten dobbelt så mange Blue Flag strande som Frankrig og mere end dobbelt så mange som Italien, som i øvrigt generelt er betalingsstrande. Spaniens strande er generelt virklig billige i forhold til resten af Europa og desuden er man her næsten garanteret sol i hele højsæsonen. Strandene ved Middelhavet er generelt bedre end ved Atlanterhavet, da vandet er varmere og er meget mere azurblåt end mørkeblåt. Så hvis I søger en badeferie på standen, så er Spanien helt sikkert det rigtige sted! Læs mere om Spanien her.