Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Køreplan, priser og datoer for 2024-sæsonen

Bussens køreplan

Se listen over hvilke ferieboliger og campingpladser ved Adriaterhavet i Italien og Istrien i Kroatien, badebussen kører til, længere nede på siden. 

Oplev badebussen

Se vores præsentation af badebussen som hele højsæsonen bringer dig nemt og bekvemt til de bedste og mest populære campingpladser i Italien og Kroatien.

Campingpladser og ferieboliger i Italien

Badebussen stopper ved følgende feriesteder ved Adriaterhavskysten i Italien:

Campingpladser og ferieboliger i Kroatien

Badebussen stopper ved følgende feriesteder på Istrien-halvøen i Kroatien:

Datoer for Badebussen

Udrejsedatoer
Hjemrejsedatoer
Udrejse d. 28/06 2024 (ankomst feriestedet d. 29/06)
Hjemrejse d. 06/07 2024 (ankomst Danmark d. 07/07)
Udrejse d. 05/07 2024 (ankomst feriestedet d. 06/07)*
Hjemrejse d. 13/07 2024 (ankomst Danmark d. 14/07)
Udrejse d. 12/07 2024  (ankomst feriestedet d. 13/07)
Hjemrejse d. 20/07 2024 (ankomst Danmark d. 21/07)
Udrejse d. 19/07 2024 (ankomst feriestedet d. 20/07)
Hjemrejse d. 27/07 2024 (ankomst Danmark d. 28/07)
Udrejse d. 26/07 2024 (ankomst feriestedet d. 27/07)
Hjemrejse d. 03/08 2024 (ankomst Danmark d. 04/08) begrænset antal tilbage!Bemærk: Der skal være min. 54 passager pr. afgang, før turen kan gennemføres.

Alle afgange i 2024 er bekræftet!

*kun på forespørgsel (ring for tilføjelse)

Priser for badebussen 2024 - LAST MINUTE PRISER!

Priserne er i alt pr. person tur/retur

Voksne:               2.195,- 1.995,-

Børn (0-15 år):    1.795,- 1.695,-

Sådan bestiller du badebussen

Find din campingplads eller dit feriested, vælg den ønskede feriebolig og gå til bestilling (den viste pris, er kun for ferieboligen). På bestillingssiden tilvælger du badebussen, som bliver tilføjet til din booking. Her vil du også få den samlede pris.

Vi hjælper også meget gerne med bestillingen på 7010 4343. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil ringe dig op eller svare på mail. 

Bemærk ved ankomst - overtagelse af feriebolig

Venligst bemærk, at Badebussen ankommer til destinationen om formiddagen, og I har på de fleste pladser først mulighed for at tjekke ind om eftermiddagen. I kan typisk opbevare jeres bagage i receptionen og kan derefter slappe af ved poolen eller stranden. Husk at pakke badetøj øverst i kufferten. Ferien er allerede i gang, så nyd det og snup en god drink, en lækker frokost og spis en forfriskende is!

Unge under 18 år, der rejser uden en voksen

Vær opmærksom på, at vi har oplysningspligt, hvis børn og unge under 18 år rejser alene til udlandet med bussen. Det betyder, at den unge skal have tilladelse fra begge forældre (eller værger) og skal medbringe kopi af forældrenes (eller værgernes) pas samt kontaktoplysninger på rejsen.

Udfyld formularen nedenfor, som skal medbringes på rejsen. Bemærk, at erklæringen skal have et stempel nederst fra myndighederne (Borgerservice). Den rejsende er selv ansvarlig for at dokumenter er udfyldt inden afrejse.

Download formular til Italien

Download formular til Kroatien

Læs mere om badebussen...

En hyggelig måde at starte ferien på

Badebussen byder på en behagelig tur for store og små! Rejser I med badebussen til jeres ønskede feriested, begynder feriestemningen allerede idet, I stiger ombord. Ventetiden føles lidt kortere i badebussen, da I kan dele ferieglæden på turen med de andre familier og jeres unikke oplevelser på hjemturen. Det kan endda være, at familiens mindste finder nye venner, de kan hygge sig med, ellers kan de glæde sig til at se sjove familiefilm, som vises på både ud- og hjemturen.

Hvor kører badebussen til i 2024?

Med Dansk Bilferie kan I køre med badebussen til Adriaterhavet i Italien eller til Istrien i Kroatien, som er nogle vores mest populære destinationer for børnefamilier. 

Italien er spækket med ferieoplevelser for børn som voksne med sine brede sandstrande, charmerende storbyer og udsøgt gastronomi. 

Går rejsen til Kroatien, er der naturskønne oplevelser i vente! Foruden den spektakulære kyststrækning er der smukke nationalparker, som er bevaret på fineste vis med fascinerende vandfald, krystalklare søer og hyggelige stier, som fører en rundt i parkerne. 

En oplevelse for hele familien!

Eftertragtede campingpladser

Der er et hav af gode campingpladser at vælge imellem, hvis jeres næste ferie skal gå til Istrien i Kroatien eller Adriaterhavet i Italien med badebussen. 

I Istrien kan I f.eks. drage til én af børnefamiliernes helt store favoritter, Park Umag, som er beliggende med privat strand, råder over et stort poolområde og sjove aktiviteter for alle aldre.

En campingplads ved Adriaterhavet, som familiens mindste vil elske, er Union Lido! Denne campingplads kører badebussen til, og her er der alt, hvad man overhovedet kan forestille sig og mere til. Et enormt vandland, forlystelser, alverdens sportsaktiviteter og tæt beliggenhed til stranden.

Ferieboliger langs Adriaterhavskysten

Badebussen kører også til en række skønne ferielejligheder ved Adriaterhavet i Italien, som hele familien vil elske. I en ferielejlighed har I de bedste forudsætninger for at slappe helt af i mere private rammer. 

  • I kan holde ferie i Planetarium ferieboliger, som er beliggende 1300 meter fra en dejlig sandstrand, har en god restaurant og et stort poolområde med en sjov vandrutsjebane og faciliteter for store og små. 
  • Valbella er perfekt til jer, der leder efter et familievenligt feriested tæt på stranden i Bibione! Her finder I dejlige ferieboliger, børnevenlige aktiviteter og faciliteter, lækre spisesteder og ikke mindre end 12 pools, på samme område!

Rejs afsted med Badebussen i 2024

Lyder badebussen som et godt bud på, hvordan I skal nå frem til jeres drømmeferie, kan I bestille direkte her på siden. Ønsker I at høre mere om badebussen og dets faciliteter, kan I kontakte vores rejserådgivere, som sidder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med bestillingen.