Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Campingpladser med vandlande

Kombinér camping med badeland, når du lader sommerferien gå til en af de lækre campingpladser med vilde vandlande og sjove vandrutsjebaner. Du finder campingpladserne med badeland i bl.a. Italien, Kroatien og Frankrig. Vandlandene byder på store poolområder, bølgepools, børnepools, spapools, piratskibe, lagunepools, vandtårn, splashpools, rutsjebaner og meget mere! Her er du sikret en sjov sommerferie, som alle familiens vandhunde vil elske! Læs mere

Badeland, camping og vandrutschebaner

Kroatiens bedste campingpladser med badeland

Vælger du camping med Kroatiens bedste badelande, anbefaler vi:

  • Camping Zaton, hvor badelandet byder på stort poolområde med sjove vandrutsjebaner og 3 opvarmede børnepools. 
  • Camping Vestar, hvis vandlandet har både pool, børnepool, spraypark, vandrutsjebaner og vandfald. Så får I ikke mere vandpjask for den 25 øre!
  • Camping Lanterna i Istrien er et paradis for vandhunde! Vandlandet er på hele 6500 m², og her får du 16 van(d)vittige pools og sjove vandrutsjebaner!  

Campingpladser med vandlande i Italien

Italien byder på nogle af de største og bedste campingpladser med badelande. På den populære Adriaterhavskyst finder du fx Camping Marina di Venezia med udendørs pools, børnepool, hele 8 vandrutsjebaner, bølgebad, spraypark og jauzzi.

Camping Cisano/San Vito ved Gardasøen er for hele familien og badelandet byder på pool,  børnepool, vandrutsjebane og jacuzzi.

Badelande i Frankrig

Leder du efter campingpladser med badelande, er Frankrig et sandt mekka! Her er store, lækre vandlande med flotte pools og sjove vandrutchebaner. 

Camping Le Brasilia i Languedoc byder på dejlige pools, børnepool, jacuzzi og vandrutsjebane. 

Vil du have 5-stjernet luksus, er Camping Les Mediterranées Nouvelle Floride det oplagte valg. Badelandet byder på vandrutsjebaner, pools, børnepool, opvarmede bassiner, vandgymnastik og boblebad.