Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

De bedste ferielejligheder i hele Europa

På Dansk Bilferie finder du et stort udvalg af de bedste og mest familievenlige ferielejligheder i Europa. Bestil din næste kør selv ferie her på siden og vælg mellem ferielejligheder, hoteller, bungalows, hytter, villaer eller feriehuse.

Book ferielejlighed 2024

Vi er i øjeblikket i gang med at opdatere vores system til booking af ferielejligheder, så det fremover bliver endnu nemmere! Lige nu finder du ferielejlighederne sammen med camping her. 

Badebussen kører i 2024

Tag badebussen direkte til Italien og Kroatiens strande, og slip for selv at køre den lange vej. Nu har vi ekstra skarpe Last Minute-priser på Badebussen!

"Følg os" eller se hvad andre siger

Følg og like os på Facebook eller se hvad andre sider om Dansk Bilferie på Trustpilot. Alternativt kan du tilmelde dig vores spændende nyhedsbrev som er fyldt med nyheder, go'e tilbud, konkurrencer mm. Tilmeld dig nemt her på siden.


Få de go'e tilbud først

Tilmeld dig og få de bedste tilbud og nyheder først via vores nyhedsbrev

"Like os" på Facebook

Følg os på Facebook! Så er du hele tiden opdateret og kan følge med live

Se hvad andre siger

Se andres gode anmeldelser af Dansk Bilferie på Google Review.

Ferielejligheder og ferieboliger i de bedste ferieparker

Ferielejligheder og kør-selv ferie gennem 25 år

Dansk Bilferie har specialiseret sig i kør-selv ferier i mere end 20 år og tilbyder i dag et stort og bredt udvalg af ferielejligheder og ferieboliger i størstedelen af Europa. Skal din familie bo i en ferielejlighed eller et feriehus? Her på siden finder du lige præcis dén feriebolig, der passer til netop din families behov og ønsker.

Ferielejligheder i mere end 13 europæiske lande

Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder til enhver smag og pengepung. Find ferielejligheder med og uden pool, i landlige omgivelser eller midt i byen, romantiske sommerhuse i smukke omgivelser eller ferieparker med kæmpe vandland og direkte adgang til stranden. Valget er dit! Uanset er alle vores ferielejligheder gode og veludstyrede, hvor I har alt, hvad I behøver til den perfekte familieferie.

Vi kender ferielejlighederne

Ferielejligheder er danskernes foretrukne indkvarteringsform på sommerferien. En lejlighed i en feriepark byder på et væld af aktiviteter, hvor boligerne er koncentreret omkring det fælles poolkompleks. En ferielejlighed i en feriepark er for dig, der elsker at familien har frihed til selv at kunne planlægge opholdet samtidig med, at der er masser af sjove aktiviteter lige uden for døren.

Dansk Bilferies kundeservice

Vores imødekommende og erfarne ferierådgivere sidder klar, hvis du har spørgsmål til de enkelte ferielejligheder.

Bestil ferien nemt og enkelt online her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343. Vi glæder os til at give dig og din familie en uforglemmelig ferieoplevelse.