Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Eksperter i kør selv ferie!

Navnet siger alt! Dansk Bilferie er ekspert i kør selv ferie til alle de mest populære feriemål i Europa. Vi tilbyder kør selv ferier til det meste af Europa, uanset om I er på udkig efter en campingferie eller ferielejlighed, har Dansk Bilferie altid en billig kør selv ferie, som passer netop til jeres ønsker.   

Vi har mange spændende destinationer til kør-selv ferie i Sydeuropa og Dansk Bilferie er eksperter i kør selv campingferie. Uanset hvad I vælger, er I garanteret et stort udvalg af aktiviteter for alle aldre.

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev med masser af gode tilbud, inspiration, nyheder og konkurrencer med store præmier.

Kør-selv ferie for hele familien

Billig kør selv ferie med Dansk Bilferie 
Siden 1994 har Dansk Bilferie sendt glade gæster på kør selv ferie. Rigtig mange glade kunder vælger Dansk Bilferie igen, når de skal bestille kør selv ferie. På kør-selv ferie bestemmer I det hele selv, og så har I jeres egen bil med frem til destinationen og slipper derfor for offentlige transportmidler og lejebiler. Dette giver en stor frihed til at se alt det, familien kunne drømme om uanset om det er lækre sandstrande eller kulturelle oplevelser.

Hos Dansk Bilferie ved vi, at rigtig mange af vores kunder elsker kør selv campingferie, da denne ferieform tilbyder en frihed, som ikke er mulig på andre måder.   

Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af kør-selv ferie til alle de bedste ferie destinationer over hele Europa. Hvad enten I søger en kør selv ferie om sommeren eller foråret/efteråret, finder I altid en billig kør selv ferie hos Dansk Bilferie

Fordele ved kør selv ferie

Der findes en lang række fordele ved at tage på kør selv ferie. Først og fremmest kan der være nogle økonomiske fordele, og en kør selv ferie giver jer maksimal uafhængighed og frihed på jeres ferie. I kan holde ind, når det passer jer, nyde udsigten hvor og når som helst, strække benene, når I har behov for det eller snuppe et måltid på en lokal restaurant. Her kører alt I jeres helt eget tempo, og på en kør-selv ferie får I muligheden for at opleve, hvordan landskabet ændrer sig og solens stråler bliver varmere og varmere.

I bestemmer helt selv, hvor turen går hen, og får I pludselig en idé eller ser et skilt til en spændende seværdighed, kan I hurtigt og nemt udvide den planlagte ferie med netop det, I har lyst til. Når I når frem til jeres destination, kan I nemt komme rundt, idet I har egen bil med. På en kør-selv ferie har I oceaner af tid i selskab med hele familien, og den tid kan med glæde benyttes til forskellige lege, quizzer og sang.

Gode råd til kør selv ferien

Før I tager afsted på jeres kør selv ferie, er det vigtigt at tage stilling til forskellige forbehold. Det kan være alt fra pakning til hvor lange stræk, I vil tilbagelægge mellem pauser og eventuelle overnatninger. Undervejs på jeres kør selv ferie er det vigtigt, at I husker at tage jer god tid til at nyde turen, de mange indtryk og oplevelser og ikke mindst de steder, som I kommer forbi.

Inden afrejse 
Det er vigtigt, at I sørger for, at bilen har det rette dæktryk i forhold til bagagens vægt, at I har nok sprinklervæske, og at vinduesviskerne er i god stand. Derudover er det en god ide at undersøge, hvorvidt I skal betale vejafgifter, brobetaling eller lignende på jeres kør-selv ferie.

Undervejs på ferien 
Hvis I rejser med børn, er det vigtigt at sørge for, at de har noget at fornøje sig med undervejs. Det kan f.eks. være juice, snacks, tablets, legetøj, tegneserier eller en bærbar DVD, der kan være med til at underholde børnene. I kan desuden planlægge sjove lege eller overraskelser hjemmefra, så børnene aktiveres under kørslen.

Regler 
Før I tager på kør selv ferie, er det vigtigt at tjekke om der findes specielle regler, som I skal overholde. I Italien, Spanien, Portugal og Østrig skal I f.eks. medbringe en gul vest, mens der nogle steder i Tyskland kræves et miljømærkat på bilen og i Frankrig skal I huske en alkoholtester i bilen.

Topdestinationer på kør-selv ferien

Italien 
På en kør selv ferie til Italien er I garanteret sol, strand og kæmpe poolområder. Her kan I kombinere camping med storby, lækker mad og kulturelle oplevelser. Fra København til Caorle i Italien er der ca. 1.500 km, og hele turen er en stor oplevelse i sig selv med skiftende landskaber. Læs mere om kør-selv ferie til Italien her.

Frankrig 
Oplev naturskønne omgivelser, kulturrige byer, smagfulde vine, det franske køkken og fantastiske strande på en kør selv ferie til Frankrig. Børnene vil elske en heldagstur til Disneyland i stemningsfyldte Paris. Når I kører fra København til Languedoc i Frankrig, skal I tilbagelægge ca. 1.800 km. Læs mere om kør-selv ferie til Frankrig her.

Kroatien 
Tag på kør selv ferie til Kroatien og kom langt væk fra hverdagens travlhed. Oplev de fantastiske kyststrækninger med smukt, blåt vand, den spændende natur og idylliske byer med masser af charme. Der er ca. 1.600 km fra København til Istrien i Kroatien. Læs mere om kør-selv ferie til Kroatien her.

Spanien 
Gyldne, børnevenlige strande, udsøgt tapas, perfekt sommervejr og skøn atmosfære er blot et lille udsnit af det, der venter jer på en kør-selv ferie til eksotiske Spanien. Costa Brava i Spanien ligger ca. 2.000 km fra København, men der er faktisk ikke så langt, når bilen først er startet. Læs mere om kør-selv ferie til Spanien her.

God tur!

Når turen starter, skal papirerne være i orden, bilen skal være toptrimmet, ruten skal planlægges, og på dagen er det vigtigt at pakke fornuftigt. På en god kør selv ferie er det essentielt at sørge for at have rigeligt med mad, drikke og underholdning til timerne i sæderne. Undervejs er det nødvendigt at holde pause med passende mellemrum, både så føreren ikke bliver træt og uopmærksom, men også så yngre familiemedlemmer gerne vil på kør selv ferie næste sommer.

I er naturligvis altid velkomne til at ringe til Dansk Bilferie på tlf. 7010 4343 og få mere information om gode muligheder for kør-selv ferie i hele Europa. I kan i samarbejde med vores erfarne ferierådgivere finde netop den ferie, der passer lige til jeres behov og ønsker.

Værd at vide inden ferien

Hold tyvene væk!

- Kom tyvene i forkøbet

Vejhjælp

- Sådan er du dækket ordentlig ind!

Klargør bilen hjemmefra

- Bliv køreklar inden afrejse!

Ovarnatning / mini-ophold

- Find overnatning undervejs