Kan vi hjælpe?
7010 4343

Campingpladser for jer med teenagere

Campingpladser der er perfekte for jer der rejser med teenagere

De bedste pladser til teenagere

Her finder I store campingpladser med mange faciliteter samt endnu flere aktiviteter for unge i alle aldre. Campingpladserne er det perfekte paradis for teenageren, som gerne vil slippe for forældrenes kedelige selskab og i stedet bruge tiden sammen med andre jævnaldrende unge. Læs mere

Camping med teenagere

Alt om campingpladser for teenagere

Når I tager på campingferie, kan det nogen gange være svært at lokke teenagerne med, hvis campingpladsen ikke indeholder de elementer, som teenageren har interesse for. En campingplads for teenagere skal gerne være stor, have forskellige former for aktiviteter og underholdning, have WiFi, en swimmingpool og en by i nærheden. Netop disse elementer er vigtige at kigge efter, hvis I skal lokke teenagerne med på ferie. For at I ikke skal bruge tid på at selv at vurdere, hvilken plads der er god for teenagere, har vi givet jer en hjælpende hånd. Listen ovenfor viser alle de pladser, som vi mener er særligt velegnede for teenagere.

Hvilke 4 ting indeholder en campingplads for teenagere? 

  • Stort poolområde med behagelige liggestole
  • WiFI på pladsen
  • Diskotek eller anden form for underholdning
  • Byliv inden for kort afstand

Overblik over campingpladser for teenagere

Marina di Venezia (Adriaterhavet)
Campingpladsen er en af de aller mest populære pladser i hele Italien. Udover at den er stor, har den også et enormt poolområde, direkte adgang til stranden, et bredt udvalg af sportsaktiviteter for alle aldre, WiFi, mange spise- og drikkemuligheder og meget meget mere. Pladsen har en livlig bar, som er bestemt velegnet for pladsens teenagere. Hvis I vil have jeres teenagere med på ferie, kan det anbefales at præsentere Marina di Venezia som en mulighed, da den indeholder alt det bedste fra en campingplads. Læs mere her.

Camping Bella Italia (Gardasøen)
Campingpladsen ligger i kort afstand fra byen Peschiera, hvor I finder et pulserende byliv. Desuden er der direkte adgang til en dejlig søstrand, et stort poolområde med behagelige liggestole, vandsportsaktiviteter, fitness, WiFi og en bar. Læs mere her. 

Camping Pra delle Torri (Adriaterhavet)
Hvis I leder efter et stort poolområde, så er I kommet til det rigtige sted. Her er 34.00 kvm med vand, direkte adgang til stranden, golf, WiFi, diskotek og bar. Teenagere vil elske denne plads, da det er svært at finde en eneste mangel. Læs mere her.

Poolområde & Diskotek

Hvorfor er det vigtigt med et godt poolområde? Når I rejser med teenagere, må I ikke glemme, hvor stor en betydning poolområdet har. For de fleste teenagere handler ferien om skiftevis at bade i poolen og ligge på en behagelig solstol og slappe af under sydens sol. Derfor er det vigtigt, at I vælger en campingplads, hvor badefaciliteterne er iorden, hvis I skal have en forhåbning om at lokke jeres teenagere med på jeres næste campingferie.

Hvorfor er det vigtigt med bar og diskotek?
Det kan hænde, at jeres teenagere nogen gange foretrækker lidt alenetid. Derfor er det vigtigt at I vælger en campingplads med en livlig bar eller et diskotek, hvor jeres teenagere har mulighed for møde andre unge. Dette vil gøre ferien sjovere for begge parter, så alle hygger sig på bedst muligt vis. Camping Park Albatros har f.eks. en livlig bar mens Camping Norcenni Gitasole har et diskotek.