Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

De bedste campingpladser til teenagere

Rejser I på camping med teenagere, finder I her store campingpladser med mange faciliteter samt endnu flere aktiviteter for unge i alle aldre. Campingpladserne er det perfekte paradis for teenageren, som gerne vil trække sig lidt tilbage fra for forældrenes kedelige selskab og i stedet bruge tiden sammen med andre jævnaldrende unge. Samtidig er der ofte et diskotek på pladsen eller i området, så man kan gå ud i byen og feste lidt. Samtidig kan I stadig nyde at være sammen som familie på pladsen og fx slappe af ved poolen om dagen eller nyde en hyggelig frokost i familiens skød. Læs mere

Camping med teenagere

Alt om campingpladser for teenagere

Når I tager på campingferie, kan det nogen gange være svært at lokke teenagerne med, hvis der ikke er gang i den på campingpladsen og mulighed for at møde andre unge. 

En campingplads for teenagere skal gerne være stor og der skal være en by i nærheden, forskellige former for aktiviteter, underholdning, WiFi og pool. Det er netop det, I skal kigge efter, hvis I vil lokke teenagerne med på sommerferie. Det hjælper vi med lige her på siden, hvor listen ovenfor viser alle de pladser, som er særligt velegnede for teenagere.

Hvilke 4 ting indeholder en campingplads for teenagere? 

  • Stort poolområde med behagelige liggestole
  • WiFi på pladsen
  • Diskotek eller anden form for underholdning
  • Byliv inden for kort afstand

Overblik over campingpladser for teenagere

Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet er en af de aller mest populære campingpladser i hele Italien. Udover at den er stor, har den også et enormt poolområde, direkte adgang til stranden, et bredt udvalg af sportsaktiviteter for alle aldre, WiFi, mange spise- og drikkemuligheder og meget meget mere. Pladsen har en livlig bar, som er bestemt velegnet for pladsens teenagere. Hvis I vil have jeres teenagere med på ferie, kan det anbefales at præsentere Marina di Venezia som en mulighed, da den indeholder alt det bedste fra en campingplads. 

Camping Bella Italia ved Gardasøen ligger i kort afstand fra byen Peschiera, hvor I finder et pulserende byliv. Desuden er der direkte adgang til en dejlig søstrand, et stort poolområde med behagelige liggestole, vandsportsaktiviteter, fitness, WiFi og en bar. 

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet byder på et stort poolområde, så er I kommet til det rigtige sted. Her er 34.000 kvm med vand, direkte adgang til stranden, golf, WiFi, diskotek og bar. Teenagere vil elske denne plads, da det er svært at finde en eneste mangel. 

Poolområde & Diskotek

Hvorfor er det vigtigt med et godt poolområde? Når I rejser med teenagere, må I ikke glemme, hvor stor en betydning poolområdet har. For de fleste teenagere handler ferien om skiftevis at bade i poolen og ligge på en behagelig solstol og slappe af under sydens sol. Derfor er det vigtigt, at I vælger en campingplads, hvor badefaciliteterne er i orden, hvis I skal have en forhåbning om at lokke jeres teenagere med på jeres næste campingferie.

Hvorfor er det vigtigt med bar og diskotek?
Det kan hænde, at jeres teenagere nogen gange foretrækker lidt alenetid. Derfor er det vigtigt at I vælger en campingplads med en livlig bar eller et diskotek, hvor jeres teenagere har mulighed for møde andre unge. Dette vil gøre ferien sjovere for begge parter, så alle hygger sig på bedst muligt vis. Camping Park Albatros har f.eks. en livlig bar, mens Camping Norcenni Girasole har et diskotek.