Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Kombinér camping og storbyferie

Få en dejlig sommerferie ved at kombinere en klassisk campingferie med en spændende storbyferie. I får muligheden for at udforske en af de fascinerende europæiske storbyer som Rom, Barcelona, Amsterdam, Firenze eller Paris samtidig med, at I kan trække jer tilbage og nyde alle campingpladsens faciliteter. Det er oplagt at tage en dagstur eller to ind til storbyen for at opleve alle seværdighederne og ellers nyde den afslappende atmosfære på campingpladsen. Se vores udvalg af skønne campingpladser ved de europæiske storbyer. Læs mere

Europæiske storbyer og camping

Alt om camping & storbyferie

Vi kender til storbyferie! 
Hvis I har lyst til en anderledes form for campingferie, som ikke kun byder på rolige omgivelser og smukke kulisser, så har I mulighed for at tage på storbyferie, hvor både kultur, kunst og historie er i centrum. Dansk Bilferie tilbyder camping ved nogle af Europas mest interessante og spændende storbyer, så hvis i ønsker en ferie med mere energi og flere oplevelser, så book en storbyferie her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor tage på storbyferie? 
Nedenfor har vi listet 4 grunde:  

  • Energisk og oplevelsesrig ferie 
  • Storbyferie kan sagtens være billig 
  • Anderledes ferie med kunst, kultur & historie i centrum 
  • Storbyferie kan sagtens byde på strand, sol og afslapning

Udvalgte campingpladser

Village Fabulous (Rom) 
Bo eksempelvis på Village Fabulous, som er det helt ideelle udgangspunkt til en dejlig ferie i Rom. Her har I rig mulighed for at kombinere en afslappet ferie i dejlige omgivelser med alt det, den fantastiske storby byder på. Ferien kører i jeres helt eget tempo, og I kan selv vælge, hvad der skal nås i løbet af ferien. Campingpladsen har bl.a. et dejlig poolområde, sjove aktiviteter og god underholdning. Læs mere om Village Fabulous.

La Croix du Vieux Pont (Paris) 
La Croix du Vieux Pont har en perfekt beliggenhed blot en kort tur fra Paris. Pladsen byder blandt andet på framragende poolområde med børnepool og gode sportsfaciliteter. Campingpladsen ligger i rolige omgivelse lige udenfor Paris, så der stadig er ro om natten. Så hvis I ønsker at kombinére camping og storby, så er denne plads den helt rigtige for jer! Læs mere om La Croix du Vieux Pont.

Storbyferie til Rom

Det siges at alle veje fører til Rom - så hvorfor ikke tage til den stilfulde italienske hovedstad og oplev Vatikanstaten, spise lokale specialiteter og nyde det dejlige vejr i de mange charmerende gader? Religion, mode og historie har lige stor betydning i Rom, så klæd jer på for en hver lejlighed og forbered jer på at blive forført af byens charme, stil og arkitektur. Rom er perfekt til historiske ture og eventyr, så tag familien med til endeløse dage med kultur, kunst og afslapning. Læs mere om camping ved Rom.

Rom byder på et væld af fantastiske seværdigheder, som blandt andet Vatikanstaten, Colosseum, Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe, St. Peters Pladsen, Pantheon og meget mere. Men vigtigst af alt er det byens charme, Piazzaer og enestående atmosfære, som gør Rom til en uforglemmelig destination. Lige gyldig hvad I gør, så vær sikker på at i har afsat nok tid!

Storbyferie til Paris

Frankrigs hovedstad er den perfekte feriedestination for en storbyferie. Der er så meget at lave og se i Paris, at en hel uge næsten ikke er nok til at få udforsket det hele. Lige gyldig om det er romantik, kunst, mad, kultur eller historie I er på udkig efter, ja så har Paris det hele! Den evige by vil ikke blot overvinde jeres hjerter men også jeres sind. Læs mere om camping ved Paris.

Uanset om det er jeres første gang i Paris, eller om I har besøgt byen før, så er der ikke mangel på ting at se og lave. Se blandt andet de fantastiske kunstværker i Louvre, shop i Galeries Lafayette og besøg Eiffel Tårnet, Arc de Triomphe, Notre Dame eller Sacré Coeur. Hvis i har børn med så er det helt sikkert en tur værd at tage til Disneyland, Asterix Park eller en af de mange Zoologiskehaver

Storbyferie til Barcelona

Barcelona er en vidunderlig by beliggende direkte ud til havet. De lange bredde strande strækker sig næsten 5 km, og er velsignet med fint gyldent sand og lavt azurblåt havvand til badning. Sommeren er det perfekte tidspunkt at tage en rejse til Barcelona. Tag på oplevelse i de charmerende gader, nyd lækre spanske specialiteter, gå på opdagelse i de grønne parker eller besøg et museum eller to. Lige gyldig hvad i beslutter jer for at foretage, så vil der altid være nok at se til i Cataloniens fantastiske hovedstad. Læs mere om camping ved Barcelona.

Alle elsker fritid, sjov og rolig atmosfære, og Barcalone tilbyder netop det. Her kan I nemlig se hajer og delfiner, prøve kræfter med rutchebaner eller nyde den storslåede udsigt over Barcelona samt den fredelige atmosfære i parkerne. Den catalanske hovedstad er også en kulinarisk by, her finder I nemlig prestigefyldte kokke, der serverer traditionelle retter og fantastiske smagsoplevelser fra hele Spanien. Med alt det byen byder på, bliver det sværeste nok at beslutte, hvad man skal prioritere at se, da man aldrig har tid nok til det hele.