Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Rejseapps og telefoni i udlandet

Vi bringer her en samling af apps, som kan være nyttige før og mens du er ude at rejse.  

Google translate 
En god og gratis parlør, der kan anvendes i situationer, hvor der er brug for at slå et ord op og/eller hvor ord skal oversættes.

Viber / Skype
Disse apps er gode, hvis du skal ringe hjem og ikke ønsker at betale et højt udenlandsgebyr. Du kan nemlig ringe gratis, hvis du er tilkoblet en trådløs forbindelse.  

Tippingbird 
Er du i tvivl om, hvor mange drikkepenge det er normalt at give i det land, du befinder dig i? Denne app giver dig svar på, hvad normalen er i en lang række af verdens lande.

XE Currency 
Denne app hjælper dig med at omregne udenlandsk valuta til danske kroner, og er hurtig og nem at anvende i situationer, hvor du er usikker på prisen i DKK.    

UV indekset 
Er du bekymret for strålingen, så kan du ved hjælp af denne app, få svar på, hvor stærk solen er i det område, som du befinder dig i.

Forevermap 
Det kan være en god idé at downloade et lokalt kort til telefonen, da det kan være en dyr fornøjelse at gå online i udlandet. Denne app giver dig mulighed for at kunne finde vej uden at skulle bruge en bondegård på udenlandsk data-roaming, og giver dig samtidig informationer om nærliggende barer og restauranter.  

Evernote 
Et godt program til dig, der ønsker at holde styr på dine rejsedokumenter, noter og lignende. Programmet er gratis og nemt at anvende, og gør det samtidig nemt at synkronisere dine filer mellem din smartphone, tablet eller computer.

Flight+ 
Foruden at være svært underholdende at følge med i, så kan Flight+ også hjælpe dig med at holde øje med alle flyankomster, flyafgange og eventuelle forsinkelser.  

TripIt 
Saml alle dine rejseplaner et enkelt sted. Tripit gør det enkelt og overskueligt at finde rundt i din rejseplan - et must for dig, der har planlagt en oplevelsesrig ferie.  

Travelsafe Pro 
En database, der rummer alle nødvendige numre, som du skulle få brug for i nødstilfælde. Skulle du miste dit pas eller lignende, kan denne app også hjælpe dig med at finde den nærmeste ambassade.  

Wifi-finder 
Nu hvor data-roaming i udlandet er så ualmindelig dyrt, er det godt at vide, hvor du finder den nærmeste trådløse internetforbindelse. Denne app hjælper dig med netop dette.

Relaterede artikler...

Hold tyvene væk!

- Kom tyvene i forkøbet!

Vigtige dokumenter

- Få styr på alle de vigtige papirer!