Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Find den bedste rute

Det er vigtigt, at du inden afrejse sikrer dig, at din GPS er opdateret og/eller at du har anskaffet de nødvendige kort og rutevejledninger. På den måde kommer du hurtigst muligt til slutdestinationen, da du mindsker sandsynligheden for at tage den forkerte afkørsel.    

GPS 
Det første du bør sikre dig er, at din GPS er opdateret. På den måde undgår du beskeden ”foretag en U-vending”, eller at blive anbefalet at køre af en afkørsel, der ikke længere eksisterer. Mange nyere GPS’er har samtidig en funktion, der viser nærliggende rastepladser og hoteller, og du kan derfor nemt orientere dig om, hvor I skal sove eller holde ind.

Telefon som GPS 
Vælger du at bruge din telefon som GPS, så vær opmærksom på de høje udlandstakster, der kan være forbundet med data-roaming. Det anbefales derfor, hvis du skal bruge din telefon, at du henter kortene som apps i stedet for. Klik her for at se vores oversigt over relevante rejseapps.

Kort 
Nogle gange er et godt gammeldags kort et rigtig godt alternativt til din GPS. Kortet, såfremt det overskueligt og opdateret, kan være en god hjælp, især hvis din GPS svigter.

Relaterede artikler...

Huskeliste

- Slip for bekymringerne på ferien

Rejseapps og telefoni

- Bliv udstyret med de bedste rejseapps