Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Find inspiration til din næste campingferie

Måske leder du efter en campingplads direkte til stranden eller har tænkt på at tage børnene med på campingferie til et af de største poolområder med vandrutsjebaner? Find en campingplads med mange aktiviteter, tæt beliggenhed til byer, oplevelser og natur eller prøv en luksuriøs ferie med glamping. Få en masse inspiration her, så du bliver meget klogere på familiens næste campingferie.

Campingpladser i hele Europa
Uanset om du drømmer om en campingferie med gode bademuligheder, en campingplads tæt på storby eller en aktiv campingferie i naturen – så finder du den her hos os! Campingpladserne er spredt ud over hele Europa, og I kan både tage til det alsidige Adriaterhav, solrige Spanien, ferievenlige Frankrig eller gudernes Grækenland. 


Camping direkte til stranden
Saltvand eller klorvand? Vi har et stort udvalg af fantastiske campingpladser beliggende direkte til stranden og med store, indbydende poolområder. Så skal I blot gå få meter for at dykke, svømme og vandpjaske samt bygge sandslotte eller nyde solens stråler. Se alle vores campingpladser direkte til strand her.


Italiens bedste strande
Italiens kyststrækning byder på fantastiske badeoplevelser for hele familien. Her finder du både gyldne, brede sandstrande og små, intime laguner. Hvis du elsker sol, sommer og strand lige så meget som os, så er Middelhavets mange farver lige noget for dig! Se og læs mere om Italiens bedste strande her.


Meget mere end camping
Campingferie er både familievenligt og fyldt med aktiviteter. Samtlige campingpladser byder på underholdning, så det er helt op til jer, hvor meget I vil underholdes. I kan også trække jer tilbage til hyggelige stunder med familien i jeres mobilhome eller telt. Vil du på en glamourøs campingferie, så er Glamping måske lige dig! Læs om Glamping her.


Oplevelser på campingferien
Vandretur, byvandring eller turistbyer: Campingpladserne ligger med mulighed for, at du kan få en alsidig campingferie med masser af seværdigheder i området. Bjerge, skove, parker, kultur, promenader eller gastronomi… mulighederne er mange! Skab din families drømmeferie blandt et bredt udvalg af campingpladser. 


Få inspiration til familiens sommerferie i en ferielejlighed

Vi giver jer alle fordelene ved at holde familieferie i en ferielejlighed, og samtidig får I inspiration til, hvor jeres ferie skal gå hen. Dansk Bilferie kan tilbyde flotte ferielejligheder på de bedste feriesteder i Europa: Adriaterhavet, Kroatien og Den Franske Riviera. Udvalget er stort, ferielejlighederne flotte og områderne de bedste til ferie i solen.

Stort udvalg af ferielejligheder
Vil I gerne holde ferie i en moderne ferielejlighed af god kvalitet i attraktive ferieområder? I får nu mulighed for at booke den ferielejlighed, der passer jeres families ønsker og behov allerbedst. En ferielejlighed har typisk flere værelser, køkken med opholdsrum og eget bad og toilet, så ferien bliver så bekvem og nem som mulig!


De mest populære ferieområder
Blandt de mest populære områder med ferielejligheder kan vi nævne Gardasøen og Adriaterhavet i Italien med børnevenlige strande, kroatiske Dalmatien og Istrien med den smukke klippekyst, Den Franske Riviera med livlige promenader og Costa Blanca ved Alicante i Spanien. Alle har en masse at byde på, gode strande og sjove aktiviteter.


Ferielejligheder tæt på strand
Gå efter en ferielejlighed direkte til strand, så I kan få badeferie for alle pengene. Stå op til udsigt over det blå hav og gå i seng til solnedgangen over havet. Det er en kæmpe fordel at bo tæt på strand, når børnene er med på ferie, da I let kommer frem og tilbage, hvis I skulle have glemt badebolden, skal spise frokost eller vil søge skygge. Læs om ferielejligheder direkte til strand her.


En større frihed på ferien
Hold ferie i en ferielejlighed i jeres helt eget tempo, om det er med fuld energi eller afslappende stunder. I kan komme og gå, som I lyster, bestemmer selv, om I vil lave mad, spise ude eller tage mad med hjem. Det giver en stor frihed på ferien, så I også slapper ekstra af og netop kan mærke, at I holder ferie.


Til alle typer rejsende
Ferielejligheder egner sig godt til både familien, parret og vennerne, om I vil på badeferie, fordybe jer med kultur eller forkæle børnene – I kan nemlig opleve lidt af det hele fra en ferielejlighed. Alle ferielejlighederne ligger tæt på aktiviteter, storbyer og oplevelser samtidig med, at I kan trække jer tilbage i hjemlige omgivelser. Find nemt din ferielejlighed her.

Find inspiration til din kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie er en favorit blandt danskerne, og det forstår vi godt! Ferien starter allerede i bilen fuldt og med spænding og forventninger. Der er en række forholdsregler til bilferien, som I kan læse mere om her, hvor Dansk Bilferie guider jer til den bedste kør-selv-ferie for familien.

Eksperter i kør-selv-ferie
Dansk Bilferie har mange års erfaring i kør-selv-ferie til hele Europa. Det er både kortere køreture eller de længere på over 10 timer samt om det er nord- eller sydpå. Du kan blive meget klogere på, hvad du skal gøre inden afrejse, på vejene, og hvis du kører med mindre børn. Læs mere om kør-selv-ferie her.


Tips til køreturen
Hvordan skal bilen pakkes? Hvornår skal vi køre? Hvad med børnene på bagsædet? Hvilken vej er den hurtigste. En kør-selv-bilferie behøver slet ikke være fuldt med spørgsmål. Vi hjælper dig og giver svar, så kør-selv-ferien bliver nem og overskuelig for hele familien - således bliver turen til ren familiehygge. Læs alle vores tips og råd til køreturen her.


Færdselsregler og vejhjælp
Sæt dig godt ind i færdselsreglerne, der gælder for de forskellige kør-selv-destinationer og særligt på den tyske Autobahn. Læs om færdselsreglerne her. Forbered dig på et eventuelt uheld, så situation bliver så sikker som mulig. Læs om vejhjælp her.


Gør et stop undervejs
 
Når I sætter kursen mod Sydeuropa, er det ofte en lang tur, I skal ud på. Så hvorfor ikke få endnu flere oplevelser med i bagagen? Tyskland har en masse at byde på, om I er til naturoplevelser, storbyen Berlin eller skal have underholdende forlystelsesparker til børnene. Læs mere om vores anbefalede stop i Tyskland her.

Få inspiration til ferie med Badebussen

Tag Badebussen på ferie til enten Italien eller Kroatien. Det er både en hyggelig, behagelig og familievenlig ferieform. Alt I skal gøre er at læne jer tilbage i sædet og nyde turen. Læs om alle de skønne sommerdestinationer og find inspiration til, hvor jeres ferie med Badebussen skal føre hen!

Skønne fordele med Badebussen

Tankning, ruten og stop: Det skal I ikke bekymre jer om, når I vælger at tage på ferie med Badebussen. I skal blot nyde en behagelig tur, hvor I kan slappe af, lige når I vil! I bussen vises familiefilm, børnene kan snakke med andre børn om deres ferie, og I kan være sammen med jeres familie, idet I træder op i bussen. Læs mere om badebussen her.


Til Adriaterhavet eller Istrien

Badebussen kører til nogle af vores mest populære destinationer ved Adriaterhavet i Italien og Istrien i Kroatien. Her er I garanteret en skøn badeferie for hele familien. I får ferieoplevelser med pulserende strandboulevarder, spektakulære kyststrækninger, nationalparker og lækker gastronomi.


Campingferie eller en ferielejlighed

I kan både vælge at tage på ferie til en campingplads eller en ferielejlighed med badebussen. Så selvom I tager bussen, så kan I stadig vælge jeres foretrukne ferieform. Blandt campingpladserne kan I vælge Ca'Savio, Union Lido eller Lanterna, og af ferielejligheder kan vi blandt andet tilbyde Acapulco og Valbella.


Sådan bestiller du Badebussen

Når du har fundet en campingplads eller ferielejlighed på hjemmesiden, skal du herefter vælge den ønskede feriebolig og gå til bestilling. På bestillingssiden tilvælger du Badebussen, hvorefter du kan se den samlede pris på hele rejsen. Hvis du har brug for hjælp, sidder vores rejseeksperter klar på telefon 70 10 43 43.  


Gør klar til busturen

Det er en god idé at medbringe spil på turen som kort eller for eksempel downloade apps med spil på jeres tablet (tilgængelig strøm i bussen). Pak badetøjet øverst, da I ankommer om formiddagen, men typisk først har mulighed for at få boligen om eftermiddagen. Så kan I bruge ventetiden ved poolen eller stranden.   

Camping

Italiens bedste strande

Langs hele den italienske kyststrækning findes de mest fantastiske og børnevenlige strande, som skal opleves!

Testfamilien i Park Albatros

Testfamilien har besøgt campingpladsen Park Albatros i Italien, og du kan læse deres anmeldelse her.

Ferielejlighed

Ferielejligheder i Europa

Hold sommerferie i en ferielejlighed i Europa. Et sikkert hit blandt danske børnefamilier. Bo tæt ved strand og aktiviteter.

Ferielejlighed ved strand

Book en ferielejlighed direkte til stranden for familiens absolut bedste badeferie. Pak badedyr og solcreme nu.

Ren luksus i ferielejlighed

Gå på opdagelse i luksuriøse ferielejligheder og drøm jer afsted på ferie allerede i dag.

Kør-selv-ferie

Tips og råd til kør-selv-ferie

Vi har samlet et udpluk af gode råd til kør-selv-ferien. Så bliver kørslen lettere for hele familien.

Bilferie er et hit!

Danskerne elsker stadig kør-selv-ferie, viser flere undersøgelser. Gælder det også dig og din familie?

Gode råd til kør-selv-turen

Her finder du gode råd til køreturen på den tyske Autobahn til familieferien. Hvad skal du være opmærksom på?

Rejseoplevelser giver lykke

Bliver du også lykkeligere af at rejse? Flere undersøgelser viser, at rejser gør os mere lykkelige. Bliv klogere på rejselykke lige her. 

Inspiration til din næste ferie med Dansk Bilferie

Velkommen til Dansk Bilferies inspirationsunivers

På denne side kan du få nyttige tips, gode råd og inspiration til din næste ferie. Vi har lige det, der passer til dig, hvad enten du leder efter en campingferie eller en ferielejlighed. Vi opdaterer løbende siden med alt fra gode råd til kør-selv-ferien, en guide til de bedste campingpladser for børnefamilien og emner, der kan hjælpe dig til at vælge det helt rigtige feriested.

Vil I det gode gamle eller udvide horisonten?

Hvis I har fundet jeres favorit feriested til kør-selv-ferien, så kan I bruge denne side til at blive meget klogere på køreturen og dens forholdsregler. I kan også vælge at kombinere ferien med vores gode råd, så ferien måske lige bliver det bedre. Det kan være, hvor I finder gode overnatningssteder, hvilke campingpladser der ligger direkte til vand eller at læse anmeldelser fra feriegæster på destinationerne.

Få personlig hjælp af vores rejseeksperter

Alle har brug for inspiration i livet - også når det gælder ferien. Det kan være alt fra en anden bolig på jeres foretrukne campingplads til en helt ny måde at holde ferie på! Finder du ikke, hvad du mangler svar på, er du velkommen til at ringe til vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 70 10 43 43. De giver dig svar på dine spørgsmål og vil gerne hjælpe med at finde en ferie til netop din familie ud fra jeres ønsker.