Inspiration til din ferie - Find din næste ferie med Dansk Bilferie
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Find inspiration til din næste ferie med Dansk Bilferie

Bliv inspireret, hvad enten du vil på campingferie, skiferie eller på ferie i en ferielejlighed

Find inspiration til din næste campingferie

Måske leder du efter en campingplads direkte til stranden eller har tænkt på at tage børnene med på campingferie til et af de største poolområder med vandrutsjebaner? Få en masse inspiration her, så du bliver meget klogere på familiens næste campingferie.

Campingpladser i hele Europa
Uanset om du drømmer om en campingferie med gode bademuligheder, en campingplads tæt på storby eller en aktiv campingferie i naturen – så finder du den her hos os! Campingpladserne er spredt ud over hele Europa, og I kan både tage til det alsidige Adriaterhav, solrige Spanien, ferievenlige Frankrig eller gudernes Grækenland. 


Camping direkte til stranden
Saltvand eller klorvand? Vi har et stort udvalg af fantastiske campingpladser beliggende direkte til stranden og med store, indbydende poolområder. Så skal I blot gå få meter for at dykke, svømme og vandpjaske samt bygge sandslotte eller nyde solens stråler. Se alle vores campingpladser direkte til strand her.


Italiens bedste strande
Italiens kyststrækning byder på fantastiske badeoplevelser for hele familien. Her finder du både gyldne, brede sandstrande og små, intime laguner. Hvis du elsker sol, sommer og strand lige så meget som os, så er Middelhavets mange farver lige noget for dig! Se og læs mere om Italiens bedste strande her.


Meget mere end camping
Campingferie er både familievenligt og fyldt med aktiviteter. Samtlige campingpladser byder på underholdning, så det er helt op til jer, hvor meget I vil underholdes. I kan også trække jer tilbage til hyggelige stunder med familien i jeres mobilhome eller telt. Vil du på en glamourøs campingferie, så er Glamping måske lige noget for dig!


Oplevelser på campingferien
Vandretur, byvandring eller turistbyer: Campingpladserne ligger med mulighed for, at du kan få en alsidig campingferie med masser af seværdigheder i området. Bjerge, skove, parker, kultur, promenader eller gastronomi… mulighederne er mange! Skab din families drømmeferie blandt et bredt udvalg af campingpladser.


Find inspiration til familiens næste skiferie

Snedækkede bjerge, nypræparerede pister og den friske luft. Drømmer du om skiferie med familien, men ved ikke, hvor ferien skal gå hen? – Frygt ej, bliv inspireret nedenfor og få gode tips og tricks til en succesfuld skiferie for hele familien!

Skiferie til Norden eller sydpå
Fjeldenes ro og fred eller Alpernes hygge og afterski. Tag på skiferie til enten Norge, Sverige eller Østrig med Dansk Bilferie. I kan bo med ski-in/ski-out alle stederne, så I får mest mulig tid på pisterne og hurtigt kan vende hjem til jeres hjemlige hytte, afslappende lejlighed eller hotellets service. Læs mere og se udvalget af skiboliger her.


Skisport til alle niveauer
Erfaren, nybegynder eller alt det imellem? I finder den perfekte skidestination til jeres familie uanset niveauet. Skiferie er den sjoveste familieferie, hvor I både kan prøve kræfter med bløde børnebakker, populære pukkelpister, off piste, Fun Parker og meget mere. Sus ned ad de brede pister eller tag en hyggelig tur igennem skoven.     


Stöten er årets skisportssted 2019!
Oplev Sälens nordligste skidestination Stöten. Med de højeste bjerge i området får de erfarne skiløbere udfordringer samtidig med, at Sveriges sødeste ulv, Maskotten Vargy, tager sig godt af børnene med underholdning, gode børneområder og Fun Parks. Nu ved du, hvorfor Stöten er kåret som årets skisportsted i Sverige 2019. Læs meget mere om Stöten her.


På skiferie i højtiderne
Garanti for hvid jul, påskeæg gemt i sneen eller en nytårsfest i bjergene. Du og familien kan fejre højtiderne på en sjov, hyggelig og anderledes måde med en skiferie. Tilbring formiddagen på pisterne, så føles ventetiden til juleaften ikke så lang, gå på æggejagt i sneen eller se et storslået, sneoplyst nytårsfyrværkeri.


Skiferie med wellness og vandland
Det er rart for både krop og sjæl at slappe af med wellness eller en tur i poolen efter skiløb. Find luksuriøse hoteller med pool og spa samt vandlande, børnene vil elske. I Bad Gastein kan I bade i kildernes varme vand omgivet af sne, mens Wagrain byder familien på en tur i vandlandet Wasserwelt med sauna, roligt panoramarum og vandsjov.

Få inspiration til familiens sommerferie i en ferielejlighed

Vi giver jer alle fordelene ved at holde familieferie i en ferielejlighed, og samtidig får I inspiration til, hvor jeres ferie skal gå hen. Dansk Bilferie kan tilbyde flotte ferielejligheder på de bedste feriesteder i Europa: Adriaterhavet, Kroatien og Den Franske Riviera.

Stort udvalg af ferielejligheder
Vil I gerne holde ferie i en moderne ferielejlighed af god kvalitet i attraktive ferieområder? I får nu mulighed for at booke den ferielejlighed, der passer jeres families ønsker og behov allerbedst. En ferielejlighed har typisk flere værelser, køkken med opholdsrum og eget bad og toilet, så ferien bliver så bekvem og nem som mulig!


De mest populære ferieområder
Blandt de mest populære områder med ferielejligheder kan vi nævne Gardasøen og Adriaterhavet i Italien med børnevenlige strande, kroatiske Dalmatien og Istrien med den smukke klippekyst, Den Franske Riviera med livlige promenader og Costa Blanca ved Alicante i Spanien. Alle har en masse at byde på, gode strande og sjove aktiviteter.


Ferielejligheder tæt på strand
Gå efter en ferielejlighed direkte til strand, så I kan få badeferie for alle pengene. Stå op til udsigt over det blå hav og gå i seng til solnedgangen over havet. Det er en kæmpe fordel at bo tæt på strand, når børnene er med på ferie, da I let kommer frem og tilbage, hvis I skulle have glemt badebolden, skal spise frokost eller vil søge skygge. Læs om ferielejligheder direkte til strand her.


En større frihed på ferien
Hold ferie i en ferielejlighed i jeres helt eget tempo, om det er med fuld energi eller afslappende stunder. I kan komme og gå, som I lyster, bestemmer selv, om I vil lave mad, spise ude eller tage mad med hjem. Det giver en stor frihed på ferien, så I også slapper ekstra af og netop kan mærke, at I holder ferie.


Til alle typer rejsende
Ferielejligheder egner sig godt til både familien, parret og vennerne, om I vil på badeferie, fordybe jer med kultur eller forkæle børnene – I kan nemlig opleve lidt af det hele fra en ferielejlighed. Alle ferielejlighederne ligger tæt på aktiviteter, storbyer og oplevelser samtidig med, at I kan trække jer tilbage i hjemlige omgivelser. Find nemt din ferielejlighed her.

Find inspiration til din kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie er en favorit blandt danskerne, og det forstår vi godt! Ferien starter allerede i bilen fuldt og med spænding og forventninger. Dansk Bilferie guider jer her til den bedste kør-selv-ferie for familien.

Eksperter i kør-selv-ferie
Dansk Bilferie har mange års erfaring i kør-selv-ferie til hele Europa. Det er både kortere køreture eller de længere på over 10 timer samt om det er nord- eller sydpå. Du kan blive meget klogere på, hvad du skal gøre inden afrejse, på vejene, og hvis du kører med mindre børn. Læs mere om kør-selv-ferie her.


Tips til køreturen
Hvordan skal bilen pakkes? Hvornår skal vi køre? Hvad med børnene på bagsædet? Hvilken vej er den hurtigste. En kør-selv-bilferie behøver slet ikke være fuldt med spørgsmål. Vi hjælper dig og giver svar, så kør-selv-ferien bliver nem og overskuelig for hele familien - således bliver turen til ren familiehygge. Læs alle vores tips og råd til køreturen her.


Vinter eller sommer
Om du tager på kør-selv-ferie om vinteren til familiens vinterferie eller skiferie i sneen eller om sommeren til de varmere himmelstrøg, så er der forskellige hensyn at tage. Læs Dansk Bilferies gode råd om vinterkørsel her. Husk altid at køre efter forholdene, så glider kørslen nemmest.


Færdselsregler og vejhjælp
Sæt dig godt ind i færdselsreglerne, der gælder for de forskellige kør-selv-destinationer og særligt på den tyske Autobahn. Læs om færdselsreglerne her. Forbered dig på et eventuelt uheld, så situation bliver så sikker som mulig. Læs om vejhjælp her.


Gør et stop undervejs
 
Når I sætter kursen mod Sydeuropa, er det ofte en lang tur, I skal ud på. Så hvorfor ikke få endnu flere oplevelser med i bagagen? Tyskland har en masse at byde på, om I er til naturoplevelser, storbyen Berlin eller skal have underholdende forlystelsesparker til børnene. Læs mere om vores anbefalede stop i Tyskland her.

Rejseoplevelser giver lykke

Bliver du også lykkeligere af at rejse? Flere undersøgelser viser, at rejser gør os mere lykkelige. Bliv klogere på rejselykke lige her. 

Italiens bedste strande

Langs hele den smukke, italienske kyststrækning findes de mest fantastiske og børnevenlige strande, som I bare må opleve!

Testfamilien i Park Albatros

Testfamilien har besøgt campingpladsen Park Albatros i Italien, og du kan læse deres anmeldelse, hvis du overvejer en ferie her.

Stöten - Årets skisportssted

Det nordligste skisportssted i Sälen er kåret til årets skisportssted i Sverige 2019. Læs om Stötens fantastiske skiløb og den søde ulvemaskot Vargy.

Sabinas Verden i Vemdalen

Sabina har besøgt Vemdalen i Sverige: Læs anmeldelsen fra Sabinas Verden om skiferie for hele familien på skisportsstedet Vemdalen.

Tips til at undgå skiskader

Dansk Bilferie har samlet fem gode råd til, hvordan du bedst undgår skiskader på dette års skiferie med hele den skigale familie.

Ferielejligheder i Europa

Hold sommerferien i en ferielejlighed i Europa, der er et sikkert hit blandt danske børnefamilier. Bo tæt ved strand og aktiviteter.

Ferielejlighed ved strand

Book en ferielejlighed direkte til stranden for familiens absolut bedste badeferie. Pak badedyrene og solcremen i kufferten med det samme.

Ren luksus i ferielejlighed

Gå på opdagelse i de luksuriøse ferielejligheder og drøm jer afsted på sommerferie allerede i dag. Alt I skal gøre er at slappe af!

Tips og råd til kør-selv-ferie

Vi har samlet et udpluk af gode råd til kør-selv-ferien. Så bliver kørslen lettere for alle i familien.

Bilferien hitter blandt danskerne

Danskerne elsker stadig kør-selv-ferie, viser flere undersøgelser. Gælder det også dig og din familie?

Gode råd til kørsel på Autobahnen

Her finder du gode råd til køreturen på den tyske Autobahn til familieferien videre sydpå.

Inspiration til din næste ferie med Dansk Bilferie

Velkommen til Dansk Bilferies inspirationsunivers

På denne side kan du få tips og gode råd til din næste ferie. Vi har lige det, der passer til dig, hvad enten du leder efter en campingferie, skiferie eller ferielejlighed. Vi opdaterer løbende siden med alt fra gode råd til kør-selv-ferien, en guide til de bedste campingpladser til din familie, og emner, der kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige skidestination. Finder du ikke, hvad du mangler svar på, er du velkommen til at ringe til vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7010 4343.