Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Den skønneste campingferie i Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der en masse enestående natur-, kultur- og gastronomiske oplevelser. I Cantabria/Costa Verde finder I den usædvanligt smukke kyst, hvor over 60 hvide sandstrande ligger som perler på snor. Tag på campingferie til Cantabria/Costa Verde og nyd de fantastiske omgivelser samt den lækre, spanske mad og vin. Læs mere

Camping i Cantabria/Costa Verde

Læs mere om Cantabria/Costa Verde her...

Vi kender Cantabria/Costa Verde!
Den smukke kyst er et af de mest populære feriedestinationer i det nordlige Spanien, og byder på kilometerlange sandstrande, lækker mad, fantastisk natur og spændende kulturelle oplevelser. Regionen har formået at kombinere den autentiske charme med fantastiske kultur- og naturskatte.  

Bestil jeres næste campingferie til Cantabria/Costa Verde online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor camping i Cantabria/Costa Verde?

Vi har samlet fire gode grunde til at vælge Cantabria/Costa Verde som destination til jeres næste familieferie.

  • Garanti for masser af sol
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lækker, spansk mad og fantastiske vine
  • Smukke og velbevarede landsbyer

Skøn campingplads i Catabria/Costa Verde

Camping Playa Joyel
Camping Playa Joyel er en skøn campingplads, der ligger i hjertet af Cantabria imellem Atlanterhavet og de Kantabriske bjerge. Campingpladsen har direkte adgang til en fantastisk sandstrand, og har faciliteter og aktiviteter til enhver. Camping Playa Joyel byder bl.a. på et stort undergrundsdiskotek, tennisbaner, fitness, børneklub, volleyball, badminton og ikke mindst et frodigt omkringliggende landskab. Derudover vil I på Camping Joyel finde et simpelt, men dejligt poolområde med familiepool, børnepool og jacuzzi. Poolområdet er omgivet af liggestole, der står til rådighed til pladsens gæster. Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid på campingpladsens restaurant, der serverer lækre retter til hele familien.

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Strande og natur i Cantabria/Costa Verde

De skønne strande
Den kilometerlange kystlinje byder på fantastiske strande med fint sand, smukt vand, hyggelige fiskerbyer og skjulte skatte. Strandene har det Blå Flag, som indikerer en meget høj standard af kvalitet. Derudover har mange af strandene gode faciliteter, så I uden tvivl vil få en sjov dag på stranden. 

Smuk natur og landskab
Landskabet i Cantabria/Costa Verde er varieret - mod syd finder I bjergene, mens kysten er kendt for de smukke bugter, strande og hyggelige fiskerbyer. Ved havet og i bjergene har I mulighed for at prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter som f.eks. rafting, vandring, fiskeri og kanosejlads. 

Mad, kultur og klima

Mad, drikke og kultur
Regionens køkken er baseret på fisk i de kystnære områder, og kød og grøntsager i den indre del i landet. Derudover er regionen kendt for sine mange oste. I Cantabria/Costa Verde finder I fantastiske, spanske vine og god mad til enhver smag, men I kan også nyde nationalretten Paella, som er ris med skaldyr og fisk. Cantabria/Costa Verde er også fuld af farverige folkelige traditioner, der gør regionen til en oplagt destination til jeres næste campingferie. 

Vejr og klima
I Cantabria/Costa Verde er klimaet fugtigt og mildt. Regionen er kaldt "den grønne kyst", hvilket giver god mening i det frodige landskab. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 22 grader om sommeren, og her er I garanteret masser af sol.