Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste campingpladser ved Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera er en fortryllende kyststrækning beliggende i det nordlige Italien. Området har en helt unik blanding af historie, skønne strande, panoramaudsigt, farvestrålende huse og et udsøgt lokalkøkken. Faktisk har kunstnere, forfattere, berømtheder og royale strømmet til denne glamourøse destination siden 1800-tallet og det er nemt at se hvorfor!

Alle de bedste campingpladser ved Den Italienske Riviera
Den Italienske Riviera er en fortryllende kyststrækning beliggende i det nordlige Italien. Området har en helt unik blanding af historie, skønne strande, panoramaudsigt, farvestrålende huse og et udsøgt lokalkøkken. Faktisk har kunstnere, forfattere, berømtheder og royale strømmet til denne glamourøse destination siden 1800-tallet og det er nemt at se hvorfor!

Camping ved Den Italienske Riviera

Læs mere om Den Italienske Riviera her...

Den Italienske Riviera kaldes også, med rette, for "Blomsterrivieraen". Som perler på en snor, ligger der et væld af charmerende italienske byer op og ned af kystlinjen. Blomsterrivieraen har en lang historie, som blandt andet afspejler sig i de smukke middelalderbyer.

Bestil camping i Italien online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Hvorfor camping ved Den Italienske Riviera?

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping ved Den Italienske Riviera er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af:

  • Maleriske vandreture langs Cinque Terre
  • Musik og liv i Sanremo
  • Charmerende markeder i Ventimigla
  • Snesvis af idylliske havnebyer langs vandet

De tre mest populære pladser ved Den Italienske Riviera

Villaggio Cera una Volta
Villaggio Cera una Volta har en rigtig god beliggenhed og mange faciliteter. Du har blandt andet mulighed for at spille golf, tage på væddeløbsbane og meget mere.

Camping River
Camping River er beliggende i glamourøse omgivelser i Cinque Terre, hvor du kan nyde solen under de skyggefulde træer. Pladsen er beliggende ved floden Magra og ligger ikke langt fra de brede, gyldne strande. Campingpladsen er ideel for familier med børn.

Villaggio Colombo
Villaggio Colombo er en hyggelig campingplads med alle de rigtige ingredienser for en dejlig ferie. Med en beliggenhed blot en kort tur fra stranden, dejlig swimmingpool med børnebassin og mange andre faciliteter er Villaggio Colombo en af områdets mest eftertragtede campingpladser. Her lægges der stor vægt på kvalitet og rammerne er sat for en fantastisk ferie med hele familien.

Interessante byer

Genova
Genova har fået tilnavnet "den stolte" på grund af sin mægtige fortid og imponerende landskaber. En del af den gamle bydel i Genova blev indskrevet på World Heritage Listen i 2006. Byens rige kunst, musik, gastronomi, arkitektur og historie har gjort det muligt at blive Europas kulturellehovedstad i 2004. Desuden er det fødestedet for Christopher Columbus.

Sanremo
Sanremo (eller San Remo) er en by med omkring 60.000 indbyggere på Middelhavskysten i det vestlige Ligurien i det nordlige Italien. Byen er grundlagt i romertiden. Den huser en lang række kulturelle arrangementer som Sanremo Musik Festival og Milan - San Remo. Byen er bredt anerkendt som en kilde for kultur og historie på Den Italienske Riviera.

Den Italienske Riviera sætter rammerne for din ferie!

Aktiviteter og seværdigheder
Hvis du er den aktive type, vil der være masser at se til, når du er på ferie ved Den Italienske Riviera. Udnyt nogle af de mange cykelstier, som snor sig gennem det smukke landskab, og tag på lange vandreture i bjergene. 

Desuden vil du kunne finde uendeligt mange sjove og spændende aktiviteter ved Den Italienske Riviera, eks. golf, skydiving og meget mere. Med hensyn til seværdigheder har området meget at byde på. Den unikke fortid er grundlag for diverse museer, monumenter, borge og andre antikke bygninger.

Mad og klima

Mad, drikke og kultur 
Italien er kendt for sin udsøgte mad, såsom pasta, pizza, risotto og is. Desuden har Italien også oste som parmesan, mozzarella og gorgonzola, som de benytter i deres fantastiske retter. Derudover er Italien selvfølgelig også kendt for nogle af verdens bedste vine, deriblandt Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien. 

Vejr og klima 
I sommermånederne juni-august ligger dagstemperaturerne på ca. 19-26 grader i Den Italienske Riviera.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.