Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Provence
Provence er et skønt område i Sydfrankrig, kendt for varmt vejr året rundt. Provence byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen, slap af ved poolen, besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Provence er desuden et virkeligt populært område for cykling, både for professionelle- og fritidsryttere. Læs mere

Camping i Provence

Læs mere om Provence her...

Som intet andet sted i Frankrig taler Provence til fantasien med forblæste højdedrag, dybe slugter, vidtstrakte, smukke lavendelmarker og solvarme strande. Landskabet i Provence er bjergrigt og gennemstrømmes af floden Durance.

Bestil camping i Sydfrankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.Hvorfor camping i Provence?

Undrer du dig over, hvorfor du skal vælge at tage på camping i Provence? Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool, faciliteter og aktiviteter.


Highligts fra Provence:

•    Varmt vejr året rundt

•    Spændende aktiviteter og faciliteter

•    Kulturelle og kulinariske oplevelser

•    Fantastisk natur


Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

De tre mest populære pladser i Provence

Coteau de la Marine
Pladsen Coteau de la Marine er en lækker plads, hvor man både kan slappe af og give den gas med sportsaktiviteter. Pladsen har både pool og børnepool, og ligger lige ved en stor, lækker badesø. Der er ligeledes et hav af sportsfaciliteter og mulighed for at deltage i diverse sportskonkurrencer, hvor man kan konkurrere mod familien og nye venner.

Les Lacs du Verdon
Les Lacs du Verdon er en smukt beliggende plads omgivet af egetræer. Med sine gode faciliteter som pool, tennis, fitness, vandland og restaurant og bar er der underholdning for hele familien. Les Lacs du Verdon ligger desuden kun et stenkast fra den fantastiske Verdun Naturpark.

Chanteraine
Chanteraine er en plads i et dejligt område lige ud til en stor sø, hvor vandsport er en oplagt aktivitet. Her er fx. god mulighed for at dyrke sejlsport, windsurfing, kajak, vandcykel og paraglidning. Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter i den smukke natur.

Smukke byer med lækre specialiteter

Byer i Provence
I den mondæne by Cannes kan I nyde livet på de skønne caféer og restauranter, hvor man kan se verden spadsere forbi. Cannes er perfekt til slentreture i den gamle bydel. Nyd solen på de smukke strande og tag en dukkert i det smukke, blågrønne vand.

Parfumebyen Grasse ligger i et smukt bagland ca. 20 km fra Cannes. Byen ligger i 330 m højde, omgivet af blomstermarker og bjerge med udsigt til Middelhavet. I den gamle bydel fremstår gaderne stadig som i middelalderen med snævre passager og smalle mørke tunneler.

Strandene i Provence

Provence er beliggende i den sydlige del af Frankrig og har onkring 200 km kyststrejkning. Her forkæles du med sol, lækre bølger og fint hvidt sand. Strandene er børnevenlige og her er en hyggelig atmosfære. Nyd det varme vand, prøv kræfter med windsurfing eller vandski, lej vandcykler eller tag en snorkeltur.

Attraktioner og seværdigheder

Palais des Papes (pavepaladset) fra det 14. århundrede ligger på en klippe højt oppe over Rhône. Til stedet hører også Cathedrale Notre Dames des Doms og den smukke have. I sommermånederne bliver der afholdt kulturelle arrangementer og man kan besøge en kunstudstilling og teaterforestillinger.

Grignan er et imponerende renæssanceslot, hvis grundsten blev lagt i det 11. århundrede. I løbet af de følgende århundreder er det blevet udvidet og bygget om. Slottet fik sin berømthed på grund af Marquise de Sévigné og de mere end 1.500 breve, som hun angiveligt skulle havde skrevet til sin datter herfra.

Besøg klosteret Sénanque, som er et kloster, der ligger midt i lavendelmarkerne og stammer fra det 12. århundrede. Siden 1989 har der boet munke i klosteret, som hører til et af de mest betydningsfulde bygninger fra den provencalske romantik.