Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Solrige, aktivitetsfulde og naturskønne Gard
Campingferie i Gard-området i Frankrig bliver et hit for alle familiens medlemmer. Her er der seværdigheder, naturoplevelser, campingpladser med pool, skønne storbyer og sjove aktiviteter i den friske luft - og det er alt samme til enhver alder. Gard ligger i Sydfrankrig blandt bjerge, skove, søer, floder og fantastiske strande ud til Middelhavet. Læs mere

Oplev Gard i Frankrig

Gard-områdets alsidige landskab

Gard er et område i det sydlige Frankrig, der strækker sig fra bjerget Mont Aigoual i nord til Middelhavet i syd og mellem bjergkæden Cevennerne i vest til Rhonefloden i øst. Gard byder derfor både på en spændende historie og kultur, små hyggelige landsbyer og et meget varieret landskab med høje bjerge, sumpeland og sandstrande ud til Middelhavet. Hovedbyen i området er Nimes, mens de to store byer Montpellier og Marsielle ligger på kysten i udkanten af området.

Camping i den smukkeste natur

På en campingferie i Gard bor I blandt blomster, skove, søer og mange andre naturskønne oplevelser. Yderligere ligger campingpladserne tæt på de bedste seværdigheder i regionen, så I får en masse at opleve samtidig med, at I kan nyde afslappende poolområder inde på selve campingpladserne. Selvom køreturen til Gard er en længere tur på omkring 18 timer, så er den det hele værd, når I træder ud i den sydfranske luft og lader ferieroen sænke sig over familien.

4 grunde til campingferie i Gard

  • Aktive muligheder ved Rhonefloden
  • Dejligt vejr og klima på campingferien
  • Gode campingpladser med skønne pools
  • Romerske bygninger og udsøgt fransk spise

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Oplev seværdigheder og byer

Både i landskabet og byerne kan man tydeligt se romerrigets store indflydelse i området, hvor store, imponerende bygningsværker bryder den grønne natur. Mest kendt er Pont du Gard, en 40 meter høj og 360 meter lang akvædukt over floden Gardon. Er I til kultur og seværdigheder på stribe, så skal I lægge vejen forbi Nimes, der har en masse til dette formål. Særligt er det store romerske amfiteater en oplevelser for hele familien.

Aktiv campingferie i naturen

De mange floder og landskabets terræn gør Gard-området oplagt til en aktiv campingferie. Dette gælder både vandrefolk, cykelentusiaster samt alle dem, der vil prøve kræfter med forskellig vandsport eller ridning. I kan både river-rafte og sejle i kano og kajak på de mange floder i området. Herudover er floderne gode til fiskeri. Inde i bjergene gemmer sig forskellige huler, som I kan udforske og uden på bjergene kan I klatre.

Vejr og klima i Gard-området

Vejr og klima i Gard-området egner sig særligt godt til campingferie, da der i sommermånederne er høje temperaturer og kun falder 1 mm regn i gennemsnit per dag. I højsæsonen ligger temperaturen højst mellem 22-29 grader og mindst mellem 11-17 grader. Således bliver det hverken alt for varmt i løbet af dagen til at campere eller for koldt om natten.