Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Pikardiet
Pikardiet er en region, der er beliggende i den nordlige del af Frankrig - det perfekte sted til campingferien. Région Picardie er en meget populær region, når det kommer til campingferie, og området er kendt for sine høje gotiske katedraler, smukke slotte samt de store, brede sandstrande, der ligger ud til Atlanterhavet med de friske havbriser. Læs mere

Camping i Pikardiet i Frankrig

Campingferie i Pikardiet

Når I tager på campingferie i Région Picardie, er der lagt op til en god kombination af afslapning, kulturelle oplevelser og sportsaktiviteter.

Find og book jeres næste kør-selv ferie i Pikardiet online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning om camping i Pikardiet.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Hvorfor camping i Pikardiet?

Dansk Bilferie har samlet fire gode grunde til at vælge Pikardiet som destination til jeres næste campingferie:

  • Hyggelige pladser i smukke omgivelser
  • Et område med fantastisk beliggenhed
  • Store, brede sandstrande
  • Skøn natur


De mest populære campingpladser i Pikardiet

Camping La Bien Assise
Når I tager på campingferie til Camping La Bien Assise, er I sikret en dejlig familieferie med aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Her er bl.a. et skønt poolområde med springvand og vandrutsjebane, forskellige sportsaktiviteter, legeplader og minigolf. I har rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde ferien på Camping La Bien Assise!

Camping Domaine de Drancourt
På denne skønne campingplads bor I lige ved et fransk slot blot 4 km. fra den fantastiske strand Cayeux sur Mer. Camping Domaine de Drancourt rummer en fredelig atmosfære og er skabt til at I kan gå på opdagelse, hvad end I er vandre- eller cykelentusiaster. På campingpladsen kan I bl.a. spille minigolf, fodbold og tennis.

Strande, natur og byer i Région Picardie

Byer i Picardiet
De tre største byer i Pikardiet er Aisne, Oise og Somme. Derudover er der andre mindre byer, som man ikke må glemme såsom Amiens, Laon, Noyon, Chanuy og Soissons. Mange af disse byer byder jer på unik arkitektur og vil give jer et glimt af byernes spændende historie.

Strande og naturen i Pikardiet
I den nordlige del af Pikardiet finder I nogle fantastiske strande, som er kendt for det fine sand. Kystlinjen grænser op til den engelske kanal, og i området finder I ligeledes en lang række søer, grønne enge og blidt bølgende bakker.

Attraktioner og kultur i Pikardiet

Mad, drikke og kultur
Pikardiet er kendt for sin stolte, kulturelle identitet og indbyggerne er venlige og åbne. Når I tager på campingferie i Région Picardie, vil I uden tvivl komme til at føle jer hjemme. Gastronomien er ligeledes fascinerende med måltider lavet på lokalt porducerede fødevarer, der giver jer muligheden for at smage fantastiske retter. Derudover siges det, at de nærliggende vinmarker producerer nogle af de bedste vine og champagner i verden. 

Attraktioner i Pikardiet

Nogle af de store attraktioner i området er bl.a. Somme-dalen, hvor I kan få et indblik i Første Verdenskrig. Derudover kan familiens barnlige sjæle komme tæt på Asterix og Obelix ved et besøg i Astérix-parken i Plailly. I Pikardiet findes to store slotte, hvor I kan opleve topryttere og deres fuldblodsheste konkurrere om historiske trofæer.