Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag på camping i Holland og oplev nogle af Europas allerbedste campingpladser. Mod forventning byder Holland faktisk både på lunt og solrigt vejt, gode strande og campingpladser med store poolområder eller vandland.

Tag på camping i Holland og oplev nogle af Europas allerbedste campingpladser. Mod forventning byder Holland faktisk både på lunt og solrigt vejt, gode strande og campingpladser med store poolområder eller vandland.
Mest populære rejsemål i Holland (2)
Nord-Brabant
Nord-Brabant
Nord-Brabant er en region beliggende i den sydlige del af Holland og grænser op til Belgien. Området er kendt for sine maleriske landsbyer og spændende turistattraktioner.
 • Smukke grønne områder
 • Moderne og flotte boliger
 • Kultur og underholdning
1 mulig campingplads
Se rejsemål
Hollandsk kyst
Hollandsk kyst
Tag på camping ved den hollandske kyst og nyd stilheden ude i naturen eller oplev nogle af Europas mest fascinerende storbyer. I Amsterdam møder I et fantastisk levende virvar af mennesker blandet med et utal af forskellige kulturer. Camping ved den hollandske kyst garanterer en alsidig ferie med oplevelser og aktiviteter for hele familien i smukke, frodige omgivelser. Oplev også de endeløse tulipanmarker i et virvar af de mest fantastiske farver, du kan forestille dig!
 • Fascinerende storbyer
 • Børnevenlige strande
 • Masser af kultur
2 mulige campingpladser
Se rejsemål

Alt om Camping i Holland

Med de mange kulturpriser, et fantastisk landskab og solrige somre er Holland et af de bedste lande, at tage på campingferie i. Her findes lækre strande, store poolområder og vandland til alle. Man kan samtidig med campingferien også tage et smut forbi en af Hollands storbyer, Amsterdam, Rotterdam og Haag.

Bestil din campingferie her på siden eller ring til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som kan give personlig og kvalitetsrig vejledning.

Hvorfor camping i Holland?

Vi tilbyder nogle af de bedste campingpladser, der findes i denne – til tider oversete – perle, Holland:

 • Vandland, poolområde og strand i nærheden
 • Amsterdam, Haag og Rotterdam er et besøg værd
 • Køreturen er ikke lang fra Danmark
 • Vejret er behageligt i sommeren
 • Kulturrigt land, der venter på at blive udforsket

De mest populære campingpladser

Camping Duinrell
Camping Duinrell er en plads, der byder på masser af fornøjelser og eventyr i skønne grønne omgivelser. Denne plads er et sandt paradis for børn med et kæmpe vandland og mange forskellige forlystelser og legepladser. Der er endvidere mulighed for at dyrke forskellige former for sport og leje cykler, så du rigtigt kan nyde den skønne natur. Her er der mulighed for at bo i en af vores mobilehomes.

Camping Beekse Bergen
Camping Beekse Bergen er en 4-stjernet campingplads beliggende i hjertet af Holland. Pladsen har et hav af spændende ting at byde på, heriblandt den store safaripark, hvor det vil være muligt at komme helt tæt på løver, giraffer, gorillaer og mange andre eksotiske dyr.

Strand og natur i Holland

Findes der strande i Holland?
Ja! Holland har som Danmark skønne strande langs vestkysten. Kun 5 kilometer fra Camping Duinrell finder du en skøn badestrand og i juli og august kører strandbus fra pladsen. Også på øen Texel findes lange og smukke brede sandstrande, som vi kender dem fra vestkysten i Danmark.

Naturen i Holland
Holland er et land ca. på størrelse med Danmark og er dermed et forholdsvist lille land. Alligevel byder den hollandske natur på stor variation med en fantastisk frodighed, tulipaner og vindmøller. Oplev bl.a. den største nationalpark, De Hoge Veluwe, på en gratis lejecykel. Oplev Vadehavet, Europas største tidevandsområde, og tag en guidet tur på tværs af havet. Værd at opleve er også de farverige tulipanmarker, som blomstrer i foråret, hvor landskabet eksploderer smukt i røde, pink og gule farver.
Det hollandske landskab kan deles i to; en nordvestlig og en sydøstlig del. I den nordvestlige del er der meget fladt, og havdiger og klitter sørger for, at landet ikke bliver oversvømmet. Der er ligeledes diger langs Hollands utallige kanaler og store floder af samme årsag. I den sydøstlige del af landet findes et mere bakket landskab med små bjerge og store bakker. På øen Texel findes et landskab primært bestående af skov, sandklitter, samt det specielle marsklandskab. Det er også her, at naturreservatet ”De Hoge Veluwe” på ca. 5.300 hektar ligger.

Attraktioner i Amsterdam

Museer
Amsterdam byder på et væld af forskellige kulturelle attraktioner, hvoraf de mest populære må siges at være museerne. Er man til museer, må man ikke gå glip af Amsterdams mest populære attraktioner som National Maritim Museum, Van Gogh Museum, Anne Frank House og Rijksmuseum. 

Artis Zoo
Hollands ældste zoo, Artis Zoo, består af fire områder; zoo, Geologisk- og Zoologisk museum, samt Botanisk have. Her finder I dyr fra hele verden, et akvarium, en tur gennem universet, gamle træer og statuer af samtidige kunstnere, samt udviklingen i planterne gennem 4 billioner år.

Amsterdams kanaler
Byens mange kanaler har givet Amsterdam tilnavnet som det nordlige Venedig. Et besøg i Amsterdam vil ikke være komplet uden en kanaltur, som kan være ligeså fascinerende og afslappende om dagen, som den kan være romantisk og forførende om aftenen.


Attraktioner i Rotterdam

Westelijk Handelsterrein
Forestil dig et kompleks af tidligere lagerbygninger, som nu er restaureret. Nu er der fyldt med butikker, gallerier og et væld af gode barer og restauranter. I restauranterne serveres alt fra japansk til tyrkisk og om natten forvandles de til festlige barer og klubber.

Sint-Laurenskerk
Den store kirke er den eneste tilbageværende middelalderlige bygning i Rotterdam. Kirken byder på smuk arkitektur, grave tilhørende hollandske helte, fire orgler og bronzedøre. Kirken er et besøg værd og er desuden et vigtigt symbol for Rotterdam.

Haag
Haag er en af Hollands mest specielle byer. Byen består af mange monumenter og historiske bydele. Plein og Grote Markt er torve fulde af skønne restauranter, caféer og natklubber.
I Haag er shopping mulighederne uendelige og man finder alt fra store shoppingcentre og internationale brands til atmosfæriske små gader fyldt med specialforretninger. Byen er også anerkendt for sit store udvalg i international kunst. Det siges, at man ikke har set Holland, før man har set Haag!

Mad og klima

Mad, drikke og kultur
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl. På Camping Duinrell har I mulighed for at spise på en af de fire Themsen-restauranter i en hyggelig have og synge karaoke på den irske pub. På Camping De Krim kan du bestille bord på The Waddentuin og nyde en god middag. Pladsen har også en fastfood restaurant og et supermarked. Tager man ind til storbyen Amsterdam, må man prøve appelgebak met slagroom (æbletærte med flødeskum).

Vejr og klima
Holland har et tempereret kystklima, hvilket betyder relativt milde vintre og lune (ikke for varme) somre. Den gennemsnitlige temperatur i de varmeste måneder er ca. 22 grader. Meget lig en god dansk sommer.