Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Opdag det uberørte Aragonien
Aragonien ligger ved den franske grænse ved Pyrenæerne, hvor du finder de smukkeste naturomgivelser. Regionen tager dig med længere ind i det spanske land, hvor du kan opleve smukke og eventyrlige byer. Læs mere

Camping til Aragonien

En original feridestination

Opdag denne smukke, uberørte perle! Da Aragonien ikke ligger ud til kysten, er regionen nærmest uberørt af turismen. Derfor finder du en smuk og unik del af Spanien, som er prydet med Pyrenæerne og den fascinerende natur til den ene side og særpræget kultur, arkitektur og storbyliv til den anden side. Du kan finde og bestille ferien til Aragonien her på siden, eller du kan kontakte en af vores hjælpsomme ferierådgivere, der sidder klar til at rådgive og vejlede på tlf. 7010 4343.

Det aragonske land

I det nordlige Aragonien ligger Huesca-provinsen, hvor du kan gå på opdagelse i de smukke, eventyrlige terræner omkring Pyrenæerne. I Ordesa og Monte Perdido nationalparken kan du opleve spektakulære fænomener som dybe kløfter, vandfald, gletsjere og frodige dale. Især provinsen Teruel er præget af mudéjar-arkitekturen med ornamenterede og dekorative mønstre, som gør det til et rent eventyrlandskab. I regionen finder du også floder som Ebro og Peidra, hvor originale munkeklostre ligger hengemt.

På eventyr i Aragonien

Tag på vandretur i naturparkerne i Huesca eller kast dig ud i adventure sport i Pyrenæerne. Du kan også tage tilbage i tiden og besøge middelalder-fæstningen i Mora de Rubielos og opleve, hvordan man boede midt inde i borgen. I Teruel kan du for alvor gå i fortidens fodspor i Dinópolis, hvor du kan se store dinosaur-udstillinger. Zaragoza, som er Spaniens femtestørste by, er også et must! Her finder du levn fra det Romerske Imperium ved byens Forum og de termiske bade, og du skal naturligvis ikke snyde dig selv for de mange kulinariske oplevelser, der venter her. 

Smag på Aragonien

Man kan ikke tage til Spanien uden at prøve de lokale vine. De dybrøde vine fra Aragonien er ofte frugtige og friske, og på mange af vingårdene kan du gå på opdagelse i vinmarkerne på enten ATV, segway eller hesteryg. Nyd et glas vin til lækre, spanske tapas. I Zaragoza skal du besøge El Tubo, som er et legendarisk tapas-kvarter, hvor du kan opleve madkunsten på nærmeste hold.