Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser ved øen Pag
Øen Pag ligger ca. 30 km nord for Zadar og er især kendt for sit månelignende landskab. Byen Pag har en gammel bydel, hvor I kan se det sidste stående tårn fra fortet med ni tårne, som engang omkransede byen. Læs mere

Camping på øen Pag

Læs mere om Øen Pag her

Find og book din næste campingferie på øen Pag online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning.

Alle Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt de fleste campingpladser og kan derfor give dig en både personlig og professionel rådgivning.

Hvorfor tage på camping på Øen Pag?

Overvejer du campingferie på Pag? Her er fem gode grunde til at vælge netop denne destination.

  • Smukt månelignende landskab
  • Gamle kirker og andre historiske bygninger
  • Frodige omgivelser
  • Krystalklart vand

De mest populære pladser på Øen Pag

Camping Simuni er en smuk plads beliggende i en stor egetræsskov med direkte adgang til privat strand. Pladsen grænser op til den moderne lystbådehavn Marina Simuni. På denne dejlige familieplads kan I rigtigt slappe af i de skønne omgivelser. Simuni ligger perfekt til at opleve de omkringliggende øer, bl.a. den smukke ø Rab.

Camping Strasko er en smuk 4-stjernet campingplads på en af de smukkeste kyster du kan forestille dig. Pladsen er perfekt til camping for hele familien hvor i er garanteret aktiviteter, sjov og hygge under hele ferien. Her er fx tennis, beachvolely, fitness og mange forskellige former for vandsport.

Check også vores andre skønne destinationer i Kroatien.

Strande og aktiviteter på øen pag

Strandene på Pag består de fleste steder af sten og klipper, men mange steder finder I også sandstrande. 

Hos danske børnefamilier hitter camping i Kroatien, og hele vejen langs kysten ligger de mange lækre pladser som perler på en snor. 

Langs Kroatiens kyst findes desuden et utal af flotte øer, som bl.a. byder på smukke strande, krystalklart badevand og delfiner. 

Camping i Kroatien byder på gode muligheder for at snorkle og dykke. På øen Pag er vandsport særligt oplagt på grund af det klare vand og de mange små omkringliggende øer - dykning er især populært her. Her er også fantastiske muligheder for vandring i den smukke Nationalpark.

Charmerende byer på øen Pag

Byen Pag er på grund af dens beliggenhed et populært turistmål. Byen ligger i en skøn bugt med over 20 km smukke sandstrande med lavt og varmt badevand. Byen har en hyggelig gammel bydel hvor man kan se det sidste stående tårn fra fortet med 9 tårne som engang omkransede byen. Byen har også adskillige gamle kirker og The Duke’s Palace fra det 15. århundrede.

Novalja er en hyggelig by med gode restauranter og barer. Novalja byder på en masse spændende underholdning hele sommeren, og huser ostefabrikken der producerer den berømte Pager-ost.