Kan vi hjælpe?
7010 4343

De bedste campingpladser og rejsemål i Ungarn

Uanset om I er til fred og ro eller en dag fyldt med aktiviteter, så kan camping i Ungarn opfylde alle jeres ønsker. Med både dejligt badevand i Balatonsøen, friske vine, lækker mad, fiskeri, sejsport, elegante slotte og idylliske landsbyer.

De bedste campingpladser og rejsemål i Ungarn
Uanset om I er til fred og ro eller en dag fyldt med aktiviteter, så kan camping i Ungarn opfylde alle jeres ønsker. Med både dejligt badevand i Balatonsøen, friske vine, lækker mad, fiskeri, sejsport, elegante slotte og idylliske landsbyer.
Mest populære rejsemål i Ungarn (1)
Balatonsøen
Camping ved Balatonsøen er i stigende grad ved at blomstre. Balatonsøen er ikke blot den største sø i hele Centraleuropa, den er også kendt for sit varme klima, flotte lange...
Camping ved Balatonsøen er i stigende grad ved at blomstre. Balatonsøen er ikke blot den...
  • Børnevenlig destination
  • Leg i Balatonsøen hele dagen
  • Besøg den smukke by Tihany
3 mulige campingpladser
Se rejsemål

Camping i Ungarn

Alt om Ungarn og de bedste campingpladser

Ungarn er forholdsvis nyt for mange danskere og ligger ikke i toppen over mest besøgte rejsemål i Europa. Dog kan du roligt tage på camping i Ungarn. Ungarn har nemlig en god kombination af alt, hvad du kunne ønske dig på din perfekte campingferie.

Find og bestil campingpladser i Ungarn online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips og råd om din perfekte campingferie i Ungarn. 

Hvorfor tage på camping i Ungarn?

Nedenfor har vi fundet en række grunde, hvorfor du bør vælge Ungarn når du tager på campingferie.

Highlights fra Ungarn:

  • Et klima som kan konkurrere med Sydeuropa
  • Ungarn er både godt og billigt
  • Vidunderligt landskab og idylliske omgivelser
  • Besøg charmerende Budapest

Camping ved Balatonsøen

Balatonsøen
Har man sagt Ungarn, må man også sige Balatonsøen. Netop derfor har vi valgt at tilbyde campingpladser hvoraf de fleste befinder sig i dette smukke område af Ungarn. Ved den populære Balatonsø i Ungarn finder du smuk natur, strande med gode bademuligheder og et væld af muligheder for udflugter i området.

Kecskemét
Kecskemét er en by i det centrale Ungarn og er hovedstad i provinsen Bacs-Kiskun. Byen er Ungarns 8. største by og er beliggende halvvejs mellem hovedstaden Budapest og Ungarns tredjestørste by Szeged.

Populære campingpladser i Ungarn

Camping Fuered
Fuered er den største campingplads ved Balatonsøen. Pladsen er beliggende i hjertet af Ungarns smukke omgivelser og lige ned til søens bred med en betagende udsigt over vandet, samt den lille ø Tihany. Parken er i særdeleshed velegnet til børnefamilier med mange gode faciliteter for de mindre børn.

Camping Village Aranypart
Bo direkte til en dejlig søstrand ved Balatonsøens mest sydlige kyst. Her kan I prøve kræfter med en bred vifte af sjove aktiviteter, dase i det skønne poolområde eller more jer med en god omgang underholdning for både små og store gæster

På badeferie i Ungarn?

Ungarn er et land beliggende i Centraleuropa og uden nogen kystlinje. Det vil altså sige, at Ungarn ikke har nogen strande ud til hav, men det betyder ikke, at I skal snydes for strand og sol på campingferien. Ungarn har nemlig et væld af søer, deriblandt den kendte Balatonsø, hvor det vil være muligt at nyde det dejlige varme sand, samt en stor, flot og ren badesø.

Attraktioner og kultur i Ungarn

Camping i Ungarn byder ligeledes på spændende seværdigheder og kulturoplevelser. Keszthely er beliggende på den vestlige bred af Balatonsøen, og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel. Nu vil du kunne nyde den vedligeholdte by samt opleve alt, hvad byen har at byde på i form af shopping, god mad og fest. Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis.

Desuden findes der en lang række interessante og spændende museer i området omkring Balatonsøen. Her vil du have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer fra 7.000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil du kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler, som går frit rundt.

Den ungarske historie

I år 35 f.Kr. blev Ungarn erobret af romerne. Da Romerriget faldt i år 476 e.Kr. overgiv herredømmet til mindre stammer. I år 895 slog de forskellige stammer sig sammen og blev til et forenet Ungarn. I de næste par hundrede år gik alt smurt for Ungarn; med massere af penge og en stærk monark fik ungarerne opbygget et stærkt land. Desuden blev Ungarn accepteret ind i den katolske kirke og blev anerkendt af de andre vestlige lande. Men så i år 1241 modtog Ungarn et hårdt slag i takt med den mongolske invasion. Mere end halvdelen af Ungarns befolkning blev ofre for invasionen, og de overlevende stod i en forfærdelig situation. Fra dette punkt kunne det dog kun gå opad for Ungarn.

Nyd traditionel ungarsk mad

På campingferien i Ungarn kan I glæde jer til at sætte tænderne i ungarske delikatesser. Det siges, at det vigtigste måltid for en ungarer er frokosten, som ofte består af en lækker suppe eller gryderet, som eksempelvis gullash. Når det så er sagt, så er kød også utroligt populært til aftensmad. Og hvis du er til fisk, kan du også sagtens få det. Den traditionelle fiskesuppe Halászlé bør man næsten prøve. Til dessert er tærter, hjemmelavede kager og vaniljeis de mest populære retter.