Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Storslået natur, azurblåt vand og vidunderlig vin

Slovenien er nok blandt de allersmukkeste lande i hele Europa. Oplev den specielle slovenske kultur, og besøg den korte kyst til Adriaterhavet, imponerende alpelandskaber, drypstenshuler og utrolige underjordiske søer.

Storslået natur, azurblåt vand og vidunderlig vin
Slovenien er nok blandt de allersmukkeste lande i hele Europa. Oplev den specielle slovenske kultur, og besøg den korte kyst til Adriaterhavet, imponerende alpelandskaber, drypstenshuler og utrolige underjordiske søer. Læs mere
Mest populære rejsemål i Slovenien (2)
Vest Slovenien
Vest Slovenien er indbegrebet af billedskøn natur med de høje bjerge, frodige skove og krystalklare søer. Rejser I på camping til det vestlige Slovenien, kan I glæde jer til at...
Vest Slovenien er indbegrebet af billedskøn natur med de høje bjerge, frodige skove og krystalklare...
  • Besøg den smukke by, Primorska
  • Se den utrolige bro, Solkan
  • Stemningsfyldte badebyer
2 mulige campingpladser
Se rejsemål
Sydøst Slovenien
Den Sydøstlige region i Slovenien er fuld af charme. Du får blandt andet bølgende vinmarker, små kirker på bakketoppen, middelalderlige slotte og store frodige skove. Regionen byder på utallige muligheder...
Den Sydøstlige region i Slovenien er fuld af charme. Du får blandt andet bølgende vinmarker,...
  • Ideel for vandreture
  • Idylliske vinmarker og udsøgt vin
  • Naturskønne oplevelser
14 mulige campingpladser
Se rejsemål

Camping i Slovenien - Vælg familiens foretrukne rejsemål

Læs mere om camping i Slovenien her

Slovenien byder på alt til den perfekte campingferie for hele familien. Sol, strand, det azurblå adriaterhav, bjergsøer, alpelandskab, drypstenshuler, vidunderlig vin, middelalderbyer, underjordiske søer og meget meget mere. 

Bestil familiens næste campingferie online her på danskbilferie.dk eller kontakt en af Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Hvorfor tage på camping i Slovenien?

Se de vigtigste grunde til at vælge Slovenien til familiens næste campingferie nedenfor.

  • Alsidig natur med fantastiske udsigter
  • Kyst til Adriaterhavets azurblå vand
  • Vidunderlig vin og spændende kultur
  • Underjordiske huler, vandfald, vilde floder og bjergsøer

Sloveniens bedste campingpladser

Når det kommer til camping i Slovenien, er der forskellige gode campingpladser. 

I kan f.eks. tage familien med til Camping Therme Catez, hvor ingen kommer til at kede sig! Denne skønne campingplads byder på intet mindre end to kæmpe poolområder med adskillige swimmingpools for både børn og voksne med pirat-skib og -øer, jacuzzis og vandrutsjebaner. 

Derudover byder Camping Thermal Catez på fantastiske faciliteter med alt det nødvendige til den perfekte campingferie for hele familien, hvor der blandt andet er både restaurant, pizzeria og supermarked i nærheden, som er med til at gøre campingferien nem og ligetil for hele familien.

Klimaet i Slovenien

Sommeren er varm og solrig med en gennemsnitstemperatur på 25 grader, og den forfriskende regnbyge om aftenen, især i bjergene, gør kun klimaet mere behageligt. Trods sin beliggenhed på den sydlige, solrige del af Alperne, er Slovenien alligevel grønt og frodigt. 

Når den står på camping i Slovenien, kan I glæde jer til et sandt ferieparadis særligt for den aktive feriegæst og for vinelskere. Udelad ikke en vandretur i en af de mange nationalparker på campingferien til Slovenien, eller besøg kysten og tag et smut til Kroatien eller Italien.

Mad & drikke i Slovenien

Slovenien byder på superskønne vine, små hyggelige middelalderbyer og lokale råvarer. Besøg vingårdene og gå tur i vinmarkerne og nyd den smukke omkringliggende natur. Gå ikke glip af den traditionelle Potica kage og de lækre kødretter. Slovenien er desuden kendt for sine store portioner mad, der ligesom det meste andet i landet ikke koster noget særligt. 

Når I vælger camping i Slovenien, får I nogle vilde naturoplevelser, god traditionel slovensk mad og hyggelige aktiviteter med familien. Book campingferien hos Dansk Bilferie nu.