Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
En overset campingperle i Italien
Le Marche har alt, hvad hjertet begærer. Regionen råder over smuk natur, kulturelle byer og et udsøgt køkken, som hele familien vil elske. Le Marche byder på en 180 km lang, varieret og flot kyststrækning ideel til afslapning og vandreture. Læs mere

Le Marche i Centralitalien

Eminent rejsedestination

Le Marche bliver betragtet som en af Italiens velbevarede hemmeligheder, hvilket viser sig på bedste vis ved, at man kan rejse til regionen på sommerferie uden for mange turister. I kan derimod opleve, hvor italienerne selv rejser på ferie til. Lyder Le Marche som en mulig rejsedestination, kan I ringe og høre mere hos vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Lyder dette feriested som noget for dig og din familie, kan I nemt og hurtigt booke campingferien direkte her på hjemmesiden.

Enestående strande

Le Marches 180 kilometer lange kyststrækning råder over fantastiske strande. Tag til Portonovo, som er noget helt særligt, da bugten ligger lige ved kystens eneste bjerg, Monte Conero, hvilket skaber et smukt samspil med de flotteste hvide kalkstensklipper, azurblåt hav og frodig, grøn natur. Bugten er fredet, hvilket betyder, at der er helt roligt og idyllisk med kun et par enkelte hyggelige fiskerestauranter. I kan også tage til den eksklusive badeby, Sirolo, som har en dejlig strand. Byen gemmer på den smukkeste udsigt ud over Adriaterhavet, en autentisk gammel bydel med maleriske, snævre gader samt gode caféer og restauranter. 

Interessante byer beliggende i Le Marche

Når campingferien går til Le Marche, er der forskellige spændende byer at besøge. Regionens hovedstad hedder Ancona, som har en af Italiens største havne. I Ancona kan I gå på opdagelse og udforske de romerske seværdigheder som f.eks. Trajans triumfbue, ruinerne fra et gammelt amfiteater eller den romanske domkirke San Ciriaco. Renæssancebyen, Urbino, er ligeledes et besøg værd. Byen er smukt beliggende i den bakkede del af regionen og byder på uberørt natur. Vil I gerne besøge lignende byer, kan I besøge middelalderbyerne Offagna, Recanati og Osimo, som har fine forretninger og hyggelige cafeer. 

Aktiv ferie i naturen

Le Marches smukke, bjergrige og bakkede natur indbyder til en aktiv ferie. I kan begive jer ud på gode vandreture i de bløde bakker, hvor trøflerne gemmer sig eller på mere bjergrige ruter. Syd for Ancona  tæt på Sirolo og Portono ligger naturreservatet Parco del Conero, hvor der er rig mulighed for at vandre eller køre rundt på mountainbike på stier i det beskyttede naturområde. En anden mindeværdig naturoplevelse er et besøg i drypstenshulerne ved Frasassi grotterne i Genga nord for Ancona. 

Kulinariske oplevelser

Der er intet som velsmagende mad, og dét skal der til for at sætte prikken over i'et på en fuldendt ferie. Le Marche er stedet, hvor I kan få eminente egnsretter med trøfler, da regionens natur gemmer på disse dyrebare svampe. I kan foruden udsøgte retter med trøffel sætte tænderne i lækre pølser, oste, hvor blandt andet "Pecorino dei Monti Sibillini" er en klassiker i regionen, skinker, velsmagende fisk og skaldyr samt kød og vildt, som er blevet fanget i de bjergrige og bakkede dele af regionen. Le Marche er også kendt for deres vine, hvor der både er gode hvidvine og rødvine på menukortet fra regionen. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.