Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Puglia
Puglia er en charmerende region i det sydlige Italien, som er kendt for sin natur, historie og mad. Regionen strejker sig langs havet med sine vidunderlige strande og sit fantastiske krystalklare vand i Det Ioniske Hav. Læs mere

Camping i Puglia

Læs mere om Puglia her...

Puglia er en af de mest eksotiske regioner i Italien og har uendelige muligheder for havelskere. Udover havet som fylder meget, er naturen også et højdepunkt med store uberørte skove, idylliske søer og fortryllende landskab. Så det er nemt at se, hvorfor at Camping i Puglia er så populært. Puglia er en uvurderlig skat af kirker, borge, store herresæder, hvide sandstrande og en stor udstrækning af olivenlunde med op til 3000 år gamle oliventræer.

Bestil camping i Puglia online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343 for tips og råd om den perfekte familieferie i Italien.

Hvorfor camping i Puglia?

Hvad er det lige præcis, som gør, at camping i Puglia er så eftertragtet blandt danskerne? Vi tror, at grunden til det er så populært, bunder ud i en perfekt blanding af.

  • Fantastisk natur, historie og atmosfære
  • Vidunderlige strande
  • Roligt krystalklart vand i Det Ioniske Hav og Adriaterhavet
  • Idyllisk og uberørt natur

Et væld af muligheder!

Var det noget med at rejse igennem historien? Så tilbyder Puglia en bred vifte af steder, der vidner om de gamle rødder, som strejker sig flere tusinde år tilbage i tiden. Fra oldtiden til Magna Graecia, fra romertiden til renæssancen; Puglia har alt, hvad du kunne ønske dig på din perfekte ferie i Syditalien.

Camping Manacore er perfekt beliggende i udkanten af den fantastiske nationalpark Gargano. Pladsen har et væld af spændende faciliteter og aktiviteter for hele familien. Derudover er pladsen beliggende i nærheden af det krystalklare Middelhav, hvor du vil finde brede gyldne strande, samt mulighed for sjove aktiviteter.

Andre fantastiske campingpladser

Camping La Masseria er omgivet af smuk natur og er beliggende i et af de smukkeste og mest typiske områder i Puglia-regionen. Pladsen har egen privat strand. Derudover vil der i højsæsonen være dans og underholdning om aftenen.

Camping Torre Rinalda ligger direkte til havet, hvor I kan nyde den smukke, lækre sandstrand. Pladsens poolområde har to pools, hvor den ene er en børnepool.

Her kan I se vores andre skønne rejsemål i Italien. 

Charmerende byer med masser af kultur

Lecce 
På grund af de rige arkitektoniske monumenter i byen har Lecce fået tilnavnet "Firenze i Syd". Byen har en lang række af traditionel affinitet med den græske kultur, som går helt tilbage til grundlæggelsen af byen. Hvis du kan lide historie og betagende omgivelser, så er Lecce lige noget for dig.

Bari 
I den nordlige del af byen er den tætbyggede gamle by beliggende på halvøen mellem to moderne havne, med basilikaen Saint Nicholas, katedralen i San Sabino og Schwäbische slottet bygget til Frederik II, som nu også er et stort nattelivsdistrikt. Mod syd ligger Murat-distriktet, det moderne hjerte af byen med en promenade ud til havet og er desuden det største shopping distrikt i byen.

Foggia
Navnet Foggia stammer fra latinske "fovea", som betyder "hul", med henvisning til hvor hveden blev gemt. Selvom området havde været beboet siden den yngre stenalder, og med en græsk koloni kendt som Argos Hippium eksisterede i nærheden, er det første dokument, der taler om byens eksistens fra 1000 e.Kr. Ifølge legenden var de første bosættere bønder, der havde fundet et portræt af Saint Maria, hvor tre flammer brændte.

Mad, drikke og kultur

Det Italienske køkken er kendt for pasta, pizza, risotto og is. Desuden er de kendte oste såsom parmesan, mozzarella og gorgonzola benyttet i flere af de fantastiske italienske retter. Vin er en historie helt for sig selv. Nogle af verdens mest kendte vine kommer fra de kendte vinområder Amarone og Barolo fra Norditalien, Brunello og Chianti fra Toscana, Frascati fra Lazio og Marsala fra Sicilien.