Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste campingpladser i Vendée
Nyd de brede strande, det smukke landskab og de maleriske landsbyer i Vendée. Her er oplagt til både aktiv ferie og afslappende badeferie. Området byder på spændende aktiviteter og faciliteter, udsøgte kulinariske oplevelser, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Besøg franske byer og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere

Camping i Vendée

Læs mere om Vendée her...

Vendée er egnen med 2.500 solskinstimer om året, kilometervis af skønne, hvide sandstrande kombineret med livlige ferieområder, der er klar til jeres ferie, børn og sjov. Inde i baglandet finder man områder, der er rige på egnens historie.

Find og book din næste ferie i Vendée online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Vendée.

Hvorfor tage på camping i Vendée?

Overvejer du camping i Vendée? Området er alsidigt og inviterer til mange slags familieferier.


Highlights fra Vendée:

•    Smukt landskab

•    Maleriske byer

•    Spændende aktiviteter og kulinariske oplevelser

•    Oplagt til både afslapning og aktiviteter


Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

De mest populære pladser i Vendée

Sol-a-Gogo
Sol-a-Gogo er en plads med direkte adgang til de brede, gyldne sandstrande ved Les Mourettes og med et superlækkert poolkompleks. Om dagen kan man fornøje sig med aquasport-aktiviteter, minigolf, golf eller tennis. Om aftenen bydes der op til disko, karaoke og koncerter.

Les Dunes
Camping Les Dunes ligger i hjertet af Vendée-regionen. På pladsen finder I et dejligt poolområde med bl.a. tre vandrutsjebaner. Pladsen ligger tæt på stranden og har alle tænkelige faciliteter, man har brug for på en campingferie med hele familien.
 
Clarys Plage
Clarys Plage er vandhundenes paradis med lækker, blød sandstrand lige om hjørnet og et tropisk poolkompleks på pladsen. Pladsen er perfekt for den aktive familie, da der er mulighed for tennis, fodbold og volleyball. Pladsen byder bl.a. på et poolparadis med vandrutsjebaner, indendørs pool, bølgepool og legepladser til børnene.

Kultur og attraktioner i Vendée

I Vendée-regionen finder I en lang række typiske franske byer. Her kan I opleve den lokale kultur og mad og drikke. St. Gilles Croix de Vie og La Rochelle er hyggelige franske havnebyer med caféer helt ud på kajen, som bestemt er et besøg værd. På camping i Vendée er det oplagt at dyrke vandsport ved kysten. Prøv fx. kræfter med wakeboarding, windsurfing og sejlsport.

Tag på udflugt til en af de omkringliggende øer og nyd den friske havluft. Halvøen Noirmoutier byder på gamle historier fra vikingetiden. Øen Ile d'Yeu er kendt for sit fiskeri af tun og hummer, så denne er klart et besøg værd, hvis man er til de velsmagende specialiteter.

Besøg Atlantic Toboggan Waterpark, som er et spændende vandland med underholdning for hele familien. Her finder I bl.a. store pools og nervepirrende vandrutsjebaner.

Den franske mad er meget alsidig, men ved kysten er det især fisk, der præger menukortet. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere. I sommermånederne er Vendée meget solrig og varm. Temperaturerne ligger typisk omkring 20-25 grader i juni-september måned.