Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Vælg mellem de bedste campingpladser i Nord-Brabant her.
Nord-Brabant er en region beliggende i den sydlige del af Holland og grænser op til Belgien. Området er kendt for sine maleriske landsbyer og spændende turistattraktioner. Læs mere

Camping i Nord-Brabant

Alt om camping i Nord-brabant

Vi kender Nord-Brabant!
I modsætning til mange andre campingdestinationer er Nord-Brabant forholdsvis lille, som betyder at alle de større turistattraktioner er inden for en acceptabel afstand. Regionens historie kan faktisk spores helt tilbage til romertiden og mange bygninger her afspejler en unik originalitet i form af deres arkitektur. Nord-Brabant er desuden en meget grøn region, her findes blandt andet en lang række af naturresevater og parker, som kan nydes under jeres ophold. 

Hvorfor tage på camping i Nord-Brabant

Derfor skal I vælge at tage på campingferie til Nord-Brabant:

  • God beliggenhed og tæt på alt
  • Flot traditionel kultur og arkitektur
  • Mulighed for at besøge safariparker og se dyreliv
  • Flotte og moderne campingpladser

Populær campingplads i Nord-Brabant

Camping Beekse Bergen 
På Beekse Bergen har pladsens gæster mulighed for at bo i moderne og flotte mobilhomes. Desuden har campingpladsen et hav af aktiviteter og faciliteter såsom fodbold, bordtennis, poolanlæg, dykkerkurser og meget mere, der alt sammen danner en god ramme for luksuscamping. Men den mest interessante attraktion her er uden tvivl den store safaripark. Her har I nemlig mulighed for at opleve både zebraer, giraffer, eksotiske fugle og dyr som kan fascinere både børn og voksne. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.

Natur og attraktioner i Nord-Brabant

Natur
De fleste af campingpladserne i Nord-Brabant er beliggende i naturskønne områder og parker med vandrestier. Her tilbyder den førnævnte Beekse Bergen Zoo alle besøgende mulighed for en up-close personlig opfattelse af naturen. Mange af parkens dyr er ikke hjemmeboende i Europa, så der vil være rig mulighed for at opleve spændende dyr, som man ikke har set før. Regionen tilbyder ikke nogen naturlige strande, men huser dog stadig et væld af open-air pools, som er et fremragende alternativ.  

Attraktioner
Udover den store safaripark, er byen Hilvarenbeek også en yderst interessant attraktion. Denne by er nemlig et samlingspunkt af kultur og historie fra hele regionen og byder blandt andet på en lang række restauranter og butikker. 

Mad og kultur

Mad, drikke og kultur
Det er altid en god idé at smage på de mange hollandske specialiteter, når man er på campingferie i Nord-Brabant. Nogle af de mest bemærkelsesværdige eksempler omfatter den søde appeltaart, dybstegte snacks kendt som bitterballen, en type pølse kaldet rookworst og stroopwafels som er en speciel form for kage. Desuden tilbyder regionen også forskellige lokale øl, som helt klart er værd at smage.